4 dintre cele mai bune aplicații Ebook Reader pentru iOS și Android

4 dintre cele mai bune aplicații Ebook Reader pentru iOS și Android

Este ușor să vă mențineți lista de lecturi atunci când totul este pe telefon. Indiferent dacă sunteți acasă sau în tren, puteți să ridicați o carte și să reluați lectura de unde ați fost. Dacă doriți să începeți cu cărțile electronice, este o idee bună să alegeți o aplicație care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Mai jos sunt enumerate cele mai bune aplicații de citire a cărților electronice disponibile pentru iOS și Android.

Conţinut

1. Amazon Kindle

Disponibil pe: Android, iOS

Știați că megastore-ul de internet și-a început viața vânzând cărți? Zilele acestea au o vastă colecție de cărți, atât fizice, cât și digitale. Autorii își pot autoedita lucrările prin Amazon, deci aveți o mulțime de cărți din care să alegeți.

Aplicația Kindle are câteva caracteristici frumoase în spate, Cumpărarea de cărți electronice este rapidă și ușoară și puteți activa funcții utile care vă îmbunătățesc experiența de citire. De exemplu, aplicația vă va spune cât timp mai aveți până la următorul capitol, pe baza vitezei de citire. Acest lucru înseamnă că nu vă mișcați niciodată înainte pentru a vedea câte pagini mai trebuie să citiți înainte de a vă putea culca!

Aplicația Kindle este cea mai bună alegere dacă faceți toate cumpărăturile de cărți electronice prin Amazon. Dacă doriți să importați cărți din afara Amazonului sau doriți să exportați achizițiile dvs. Amazon către alți cititori, devine puțin dificil.

2. Cărți Google Play

Disponibil pe: Android, iOS

Google Play este celălalt gigant tehnologic de pe piața cărților electronice. În timp ce Kindle își păstrează cărțile audio separate în aplicația Audible, Google Play Books îmbină atât lumea cărților electronice, cât și cea a cărților audio pentru o selecție ușoară într-o singură aplicație.

Ebook Apps Google

Google Play Books este util în special pentru utilizatorii Android avansați. Este compatibil cu Asistentul Google, ceea ce înseamnă că puteți reda și relua cărți audio dintr-o comandă „Hei Google”. Puteți chiar să vă legați cărțile audio de o rutină a Asistentului Google și să vă treziți dimineața la sunetul poveștilor dvs.

În timp ce importul de cărți în Google Play Books este mai ușor decât Kindle, exportul achizițiilor dvs. este încă o dificultate. Ca atare, în timp ce Kindle este cel mai bun pentru cumpărătorii Amazon, Play Books este cel mai bun dacă intenționați doar să cumpărați materiale media de pe magazinul Google.

3. AIReader

Disponibil pe: Android

Este suficient pentru aplicațiile din liga mare – ce zici de una care îți permite să citești ce vrei când vrei? AIReader este o aplicație excelentă care vă permite să importați cărți rapid și ușor. Pur și simplu descărcați cărțile pe telefonul dvs., apoi spuneți AIReader să vă scaneze telefonul după cărți. Acesta va găsi și afișa automat fiecare carte pe care o găsește.

Ebook Apps Aireader

Privind experiența de citire, puteți comuta rapid între modurile de lumină și întuneric și puteți deschide cu ușurință meniul capitolului. AIReader poate utiliza, de asemenea, text-to-speech pentru a citi o carte, transformând în esență orice carte electronică într-o carte audio cu sunete oarecum robotizate. De asemenea, puteți activa derularea automată, care dezvăluie încet pagina următoare de sus în jos. Când ajungeți în partea de jos a primei pagini, a doua va fi deja pe jumătate dezvăluită, permițându-vă să continuați să citiți fără să ridicați degetul.

Din păcate, AIReader trece puțin peste departamentul UI. Deși are câteva caracteristici impresionante, navigarea prin meniuri poate fi deranjantă și enervantă – cel puțin până când te obișnuiești cu aspectul.

4. Scribd

Disponibil pe: Android, iOS

Scribd folosește un alt model decât aplicațiile de mai sus. În timp ce aplicațiile anterioare folosesc cărțile pe care le-ați cumpărat, Scribd seamănă mai mult cu „Netflix pentru cărți”. Plătești o taxă lunară și primești acces la o bibliotecă de cărți. Acest lucru face ca Scribd să fie tovarășul perfect pentru cititorul pasionat care nu vrea ca obiceiurile lor să-și pună mizerie în finanțe.

Ebook Apps Scribd

Din păcate, la fel ca Netflix, cărțile despre serviciu nu sunt garantate că vor fi acolo pentru totdeauna. Pe măsură ce editorii vin și pleacă, cartea pe care o citeați într-o zi ar putea fi eliminată în următoarea zi. Ca atare, nu este cea mai bună alegere pentru a avea o bibliotecă permanentă care nu va dispărea.

Citiți din mers

Citirea cărților electronice pe smartphone-ul dvs. este o modalitate excelentă de a vă păstra cărțile cu dvs. în orice moment. Oriunde îți iei telefonul, cărțile tale vin cu tine, ceea ce înseamnă că nu ești niciodată prins în timp ce aștepți dentistul!

Care aplicație este preferata ta? Sau poate am ratat o aplicație stelară care merită menționată? Spuneți-ne mai jos!

Legate de:

  • 5 dintre cele mai bune aplicații Ebook Reader pentru iOS

  • 7 dintre cei mai buni cititori de cărți electronice pentru Android

  • 5 dintre cei mai buni cititori de cărți electronice pentru Windows
Scroll to Top