4 dintre cele mai bune aplicații pentru luarea de note pentru Android

4 dintre cele mai bune aplicații pentru luarea de note pentru Android
⏱️ 4 min read

Smartphone-urile sunt o modalitate excelentă de a lua notițe. Sunt mereu în buzunar, pot fi aduse într-o clipă și stochează notele pe termen nelimitat. Desigur, nu doriți doar nicio aplicație pentru luarea de note – meritați doar tot ce are Android de oferit!

Să aruncăm o privire la cele mai bune patru aplicații pentru luarea de note pentru Android.

1. Păstrați note

Păstrați note este o alegere strălucitoare dacă dețineți un dispozitiv Asistent Google, cum ar fi Nest Mini sau Nest Hub. Dacă setați o notă pentru a deveni un memento, telefonul dvs. va informa automat Asistentul Google despre aceasta. Când vine timpul memento-ului, Asistentul Google vă va notifica alături de telefon.

Keep Notes este, de asemenea, un instrument puternic de luare a notelor de la sine. De exemplu, puteți crea rapid o listă de cumpărături și puteți bifa articolele pe măsură ce le completați. Keep Notes va încerca, de asemenea, să completeze automat intrările populare sau pe cele pe care le-ați introdus în trecut pentru o listare mai rapidă.

Meniul Android Notes Keep

Din păcate, Keep Notes este legat de Google, ceea ce înseamnă că compatibilitatea sa încrucișată nu va juca bine cu produsele rivale. Cu toate acestea, dacă vă plac produsele Google (și deținerea unui Android este un prim pas bun!), Aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

2. Evernote

Dacă preferați ceva care nu este legat de Google, încercați Evernote. Această aplicație este una dintre cele mai faimoase aplicații de luare a notelor și există de ani de zile. Are implicit luarea de note bazate pe cloud și funcționează foarte bine pe mai multe platforme.

Android Notes Evernote Reminder

Android Notes Evernote Handwriting

Evernote vine cu o selecție excelentă de caracteristici. Puteți încărca notițe scrise de mână în cloud sau puteți partaja notele cu alți utilizatori pentru a coordona idei. Din păcate, cele mai bune caracteristici sunt păstrate ascunse în spatele unui perete de plată; utilizatorii gratuiți pot încărca doar 60 MB de date pe lună, de exemplu. Totuși, costul lunar nu este prea grav, așa că încercați dacă sunteți un consumator de note.

3. ColorNote

Dacă căutați ceva puțin mai simplu, încercați ColorNote. Nu are aproape la fel de multe funcții ca celelalte aplicații de preluare a notelor, dar există un lucru la care se potrivește cel mai bine – note bazate pe widget.

Android Note Sticky Typing

Note Android Sticky Note

După ce ați scris o notă în ColorNote, o puteți adăuga pe ecranul de pornire printr-un widget. Acum puteți să vă puneți notele oriunde doriți și să le sortați după culoare. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care sunt destul de dispărute și au nevoie de o notă pe telefon pentru a-și aminti lucrurile.

4. FiiNote

Pentru ceva puțin mai academic, încercați FiiNote. Această aplicație este concepută pentru a lua notițe de studiu ulterior. Acest lucru este ajutat de multitudinea de moduri în care puteți modifica și introduce text. Puteți să tastați prin tastatură sau să scrieți manual textul pentru note complicate, cum ar fi ecuațiile. Puteți crește și micșora textul în funcție de importanța lor și de a evidenția mai târziu biții care chiar au nevoie de atenția dumneavoastră.

Scriere Fiinote pentru note Android

Android Note Fiinote Exemplu

Cu toate acestea, nu este o aplicație excelentă pentru a lua note de bază. Dacă aveți nevoie de o aplicație rapidă pentru lista dvs. de cumpărături, veți descoperi că FiiNote are mai multe funcții decât aveți nevoie. Cu toate acestea, pentru persoanele care doresc să ia note complexe, această aplicație la fel de complexă face treaba.

Luați notă de aceste aplicații

Smartphone-urile sunt întotdeauna pe noi, ceea ce le face să fie primii candidați pentru stocarea notelor. Fie că faceți cumpărături pentru produse alimentare, căutați un subiect sau pur și simplu nu doriți să uitați ceva, există o aplicație pentru toată lumea.

Care aplicație este preferata ta? Spuneți-ne mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x