4 dintre cele mai bune aplicații Sleep-Tracker pentru Android

4 dintre cele mai bune aplicații Sleep-Tracker pentru Android
⏱️ 5 min read

Orice medic vă va spune că un somn bun este unul dintre cei mai importanți factori în conducerea unui stil de viață sănătos. Exact cât de mult aveți nevoie de somn va varia de la o persoană la alta, dar esențialul este că somnul dvs. este neîntrerupt.

Problema este că este greu de spus cât de bun este somnul pe care îl obțineți, cu excepția cazului în care îl urmăriți. Apneea de somn, de exemplu, este o tulburare de somn care cauzează o lipsă de respirație, afectând grav somnul și sănătatea, dar este posibil să nu-ți dai seama că se întâmplă.

De aceea am pus la punct această listă cu cele mai bune aplicații de urmărire a somnului pentru Android. Ele utilizează toată tehnologia de lux din smartphone-ul dvs. pentru a vă face o idee despre tiparele de somn, permițându-vă să faceți acele mici ajustări din viața dvs. care vă vor ajuta să dormiți mai bine.

1. Dormi ca Android


Probabil cea mai apreciată aplicație de urmărire a somnului din jur, Dormi ca Android, are o serie de caracteristici care îl fac să iasă din mulțime. Cea mai notabilă dintre acestea este probabil emisia sonoră a sonarului, care abia se aude, dar ascultă modelele de respirație pentru a vă urmări somnul. Puteți utiliza funcțiile standard ale accelerometrului de pe telefon pentru a pune telefonul în pat cu dvs. Alternativ, îl puteți integra cu Android Wear, dar sonarul este un bonus frumos.

Dincolo de aceasta, are funcția așteptată „Trezire în timpul somnului ușor”, precum și o alarmă CAPTCHA, care te face să rezolvi o ecuație matematică simplă pentru a opri alarma, obligându-te să fii alert și te oprește din amânare. Alte caracteristici includ un jurnal de vis și un jurnal în care introduceți aportul de cofeină, aportul de alimente și alte date pentru a vedea dacă vreunul dintre acestea vă afectează somnul.

2. Ciclul somnului

best-sleep-tracker-apps-android-sleep-cycle

Un alt mare bătător, Ciclul somnului este un ceas deșteptător inteligent care vă urmărește mișcările în pat pentru a vă trezi în timpul fazelor ușoare de somn și apoi a unora. Dintre toate aplicațiile din această listă, este cea mai centrată pe date, oferindu-vă o analiză detaliată a datelor despre activitatea dvs. de somn și oferind diagrame care vă permit să legați variabile precum exercițiile fizice, a fi în vacanță, a băilor înainte de culcare, așa-i așa, la somn calitate.

Un alt lucru interesant pe care îl arată este calitatea somnului pe care îl obțineți în fiecare zi a săptămânii, care vă permite să vă perfecționați lucrurile pe care le-ați putea face într-o anumită zi, care ar putea să vă afecteze. Aplicația se poate sincroniza cu dispozitive portabile precum FitBit și chiar iluminatul Philips Hue, făcând ca luminile dormitorului dvs. să reproducă lumina soarelui pe măsură ce răsare soarele. Foarte frumos!

3. Runtastic Sleep Better

best-sleep-tracker-apps-android-runtastic-sleep-better

Dacă doriți să utilizați aplicații pentru a vă urmări starea generală de sănătate, este posibil să fi auzit de Runtastic pentru contoare de pași și aplicații pentru exerciții fizice, dar are o aplicație de somnDe asemenea, care folosește accelerometrul sau Android Wear pentru a vă urmări mișcările de somn, oferind o tonă de date foarte exacte despre cât de mult kip primiți în fiecare noapte.

La fel ca alte aplicații din această listă, puteți seta o fereastră de somn în care să vă treziți, alarma vă trezește când sunteți într-o fază de somn ușor. Există un jurnal de vise, un jurnal de obiceiuri și un jurnal pe termen lung al tiparelor de somn de-a lungul timpului.

Una dintre caracteristicile mai curioase ale acestei aplicații este un tracker de fază lunară, care vă permite să știți în ce fază este luna în fiecare noapte, astfel încât să puteți vedea dacă dormiți mai bine în anumite faze lunare. În acest fel, dacă vedeți că nu dormiți în timpul lunii pline, puteți fi aproape siguri că sunteți de fapt un vârcolac și că ar trebui să solicitați asistență imediată.

4. Timpul de somn

best-sleep-tracker-apps-android-sleep-time

Mai simplă decât orice altă aplicație din această listă, Ora de dormit este pentru persoanele care doresc pur și simplu un tracker de somn care să le trezească în timpul fazelor lor de somn cele mai ușoare. Nu se integrează cu Android Wear, bazându-se pe accelerometrul de pe telefon.

Aici nu veți găsi grafice și diagrame inutile – doar o interfață simplă de proiectare a materialului, care vă permite să setați câteva variabile, cum ar fi cât vă durează să adormiți și la ce oră ar trebui să dormiți dacă doriți să vă treziți în anumite momente.

Deoarece a fost conceput de un dezvoltator solo, nu există o mulțime de recenzii pentru Sleep Time, dar cei care l-au recenzat par să jure de el, deoarece are un scor excelent de 4,7.

Concluzie

Somnul este important și fiecare dintre noi are propriile noastre ciudățenii care ne fac să dormim mai bine sau mai rău. Pentru unii, aceste aplicații pot rezolva totul, pentru alții nu vor, dar cel puțin vă pot ajuta să identificați anumite obiceiuri și modele pe care le puteți lucra în raport cu somnul.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x