4 dintre cele mai bune aplicații YouTube terțe pentru Android pe care ar trebui să le încercați

4 dintre cele mai bune aplicații YouTube terțe pentru Android pe care ar trebui să le încercați
⏱️ 4 min read

Aplicația oficială YouTube funcționează exact așa cum este anunțat, dar nu are multe caracteristici de bază, la care pasă utilizatorii. Lucruri precum redarea în fundal și posibilitatea de a descărca videoclipuri lipsesc, ca să nu mai vorbim de ploaia de reclame pe care le vedeți cu majoritatea videoclipurilor.

Dar nu trebuie să vă mulțumiți cu o experiență inferioară atunci când vizionați videoclipuri YouTube pe Android, deoarece există mai multe alternative care oferă gratuit o experiență mult mai bună. Pentru a vă ajuta să vă dați seama pe care să utilizați, am enumerat unele dintre cele mai bune aplicații YouTube pentru Android terțe pe care ar trebui să le încercați.

1. NewPipe

NewPipe este una dintre cele mai bune alternative YouTube pe care le puteți folosi, chiar și fără serviciile Google Play, deoarece analizează site-ul YouTube doar pentru a obține informațiile de care are nevoie.

Aplicația are o interfață minimă, fără anunțuri și vă permite să vizionați videoclipuri și să le descărcați sau să le redați în fundal chiar și atunci când ecranul este oprit. Puteți forța videoclipurile să redea la calitatea preferată și să utilizați modul imagine în imagine încorporat, care este destul de la îndemână atunci când doriți să vizionați un videoclip și să efectuați o altă sarcină în același timp.

Deși nu vă puteți conecta la contul dvs. YouTube în cadrul aplicației, vă puteți abona la canale ca de obicei sau puteți importa abonamentele existente după ce le-ați exportat de pe site-ul YouTube.

2. YouTube Vanced

Dacă sunteți doar în căutarea unei experiențe YouTube fără reclame, împreună cu redarea de fundal la YouTube Red, YouTube Vanced poate fi doar aplicația perfectă pentru dvs.

youtube-alternative-vanced

Este o versiune modificată a aplicației YouTube oficiale, care a fost îmbunătățită cu câteva caracteristici, cum ar fi capacitatea menționată mai sus de a reda videoclipuri în fundal, dar păstrează și capacitatea de a vă conecta în continuare la contul dvs. YouTube și de a face tot ce a fost posibil din aplicația oficială. .

Deși nu puteți descărca videoclipuri prin această aplicație, este posibil să salvați videoclipuri pentru consum offline, la fel ca în aplicația oficială YouTube.

Pentru a instala Vanced pe dispozitivul dvs., trebuie să instalați 2 lucruri:

  • APK-ul Vanced în sine
  • MicroG pentru YouTube Vanced, care vă permite să vă conectați la contul dvs. YouTube.

După ce aveți ambele fișiere, instalați mai întâi MicroG pentru YouTube Vanced, urmat de aplicația însăși. După ce ați terminat, lansați Vanced și conectați-vă la contul dvs. accesând Setări. În acest moment puteți dezactiva sau dezinstala aplicația oficială YouTube în timp ce setați Vanced ca implicit.

3. iTube (Player BG pentru YouTube)

iTube a fost creat în principal pentru persoanele care folosesc YouTube în cea mai mare parte pentru a reda muzică. Puteți reda în continuare videoclipuri, dar interfața nu este la fel de bună ca celelalte aplicații din această listă.

youtube-alternative-itube

De asemenea, aveți opțiunea de a reda orice listă de redare existentă pe YouTube sau de a crea propria dvs. listă de redare. Este inclus un temporizator de somn, iar versurile pot fi vizualizate pentru melodii individuale, deși acest lucru funcționează doar pentru cele mai populare melodii.

Deși anunțurile sunt blocate înainte de încărcarea videoclipurilor, aplicația are propria reclamă în aplicație, care va dispărea numai dacă utilizați un blocator de anunțuri.

4. FireTube

FireTube este o aplicație Android excelentă pentru cei care doresc să salveze date mobile ascultând videoclipuri YouTube fără videoclip. Aplicația nu este disponibilă în Magazinul Google Play, deci trebuie să o faceți descărcați fișierul APK și instalați-l manual.

youtube-alternative-firetube

Deși aplicația pare să fie concentrată doar pe muzică, o puteți folosi pentru orice videoclip YouTube și nu numai pentru videoclipuri muzicale. Sunetul va continua să fie redat chiar dacă comutați la altă aplicație sau opriți ecranul dispozitivului. În mod crucial, aplicația vă permite să vă conectați la contul dvs. YouTube, astfel încât să puteți asculta propriile playlisturi personalizate.

Învelire

Dacă te-ai săturat de lipsa funcțiilor utile din aplicația oficială YouTube, oricare dintre aceste alternative ar trebui să fie înlocuitoare demne. Toate sunt libere de instalat și de utilizat, așa că nu ezitați să le încercați pe fiecare și să alegeți cea care vă place cel mai mult.

Nu uitați să ne spuneți aplicația dvs. YouTube terță parte preferată în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x