4 dintre cele mai bune boxe impermeabile Bluetooth pentru 2019

4 dintre cele mai bune boxe impermeabile Bluetooth pentru 2019

S-ar putea ca vara să se sfârșească, dar asta nu înseamnă că vei intra încă în hibernare. Indiferent dacă vă relaxați la piscină sau faceți plajă la plajă, probabil că veți dori să ascultați muzica preferată sau să țineți pasul cu podcast-urile. Desigur, veți dori să vă asigurați că difuzorul dvs. poate rezista elementelor.

Cum se evaluează difuzoarele

Când vine vorba de impermeabilizare, nu toate difuzoarele Bluetooth sunt la fel. Din fericire, există un sistem de evaluare care să vă ajute să sortați grâul de furie. Sunt șanse să fi văzut deja acest sistem de evaluare, care arată astfel: IPXX (unde X-urile sunt înlocuite cu numere).

Acest sistem de rating a fost dezvoltat de Comisia Electrotehnică Internațională și a fost adoptat de producătorii din întreaga lume. Această evaluare este utilizată pentru a informa consumatorii despre modul în care produsele lor rezistă elementelor. Acestea fiind spuse, majoritatea oamenilor habar n-au ce înseamnă literele și numerele aparent aleatorii.

Ce înseamnă „IPXX”?

„IP” înseamnă „protecție la intrare”. Practic, aceasta înseamnă cât de ușor este ca corpurile străine (cum ar fi apa) să intre în carcasa produsului. Numerele următoare arată protecția produsului împotriva prafului (prima cifră) și a lichidului (a doua cifră). Protecția împotriva prafului este evaluată pe o scară de la 0 la 6, șase fiind cel mai înalt nivel de protecție. Protecția împotriva lichidelor este evaluată pe o scară de la 0 la 9, nouă fiind cel mai înalt nivel de protecție.

Dacă aveți un dispozitiv cu rating IP68, acesta este protejat total împotriva prafului și este protejat împotriva perioadelor lungi de scufundare în apă. În schimb, un dispozitiv clasificat IP04 înseamnă că nu este protejat împotriva prafului, dar poate face față stropilor de apă din orice direcție. Evident, cu cât numerele sunt mai mici, cu atât este mai puțin protejat acel dispozitiv.

1. Anker Soundcore 2

Când auziți numele Anker, probabil că vă gândiți automat la încărcătoare portabile. Deși nu v-ați înșela, Anker a lansat și difuzoare Bluetooth de înaltă calitate și accesibile. Soundcore 2 este una dintre boxele Bluetooth de cea mai bună valoare de pe piață în prezent. Designul simplu al barei Anker Soundcore 2 s-ar putea să nu arate prea mult, dar nu vă lăsați păcăliți.

Bt Waterproof Ankersoundcore

Dispune de 12W de putere cu un răspuns îmbunătățit la bas, ceea ce îl face suficient de puternic pentru practic orice situație. În plus, Soundcore 2 are o durată de viață impresionantă a bateriei de 24 de ore, ceea ce îl face ideal pentru călătorii. În plus, Soundcore 2 este clasificat IPX7, ceea ce înseamnă că poate rezista la scurte perioade de imersie în apă. În timp ce Soundcore 2 este perfect pentru zile la piscină, este posibil să doriți să fiți puțin mai atenți dacă îl aduceți pe plajă.

2. Sony SRS-XB12

Dacă sunteți în căutarea a ceva care să reziste elementelor, să ofere un sunet de umplere a încăperii și să se încadreze în suportul pentru pahar al mașinii dvs., nu căutați mai departe. Măsurând doar 3,39 x 3,39 x 4,25 in și cântărind doar 0,7 lbs., Sony SRS-XB12 a fost făcut pentru cei din mers. Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți de statura sa mică: SRS-XB12 are un pumn. Sony și-a pus în funcțiune tehnologia „Extra Bass” în SRS-XB12, oferind difuzorului mic un volum semnificativ de volum.

Bt Waterproof Sonysrsxb12

Solidificându-și statutul de difuzor de călătorie excelent, SRS-XB12 comandă un rating IP67. Aceasta înseamnă că este complet protejat împotriva prafului și poate rezista să fie în și în jurul apei. De parcă nu ar fi fost suficient, două dintre aceste difuzoare pot fi împerecheate pentru a oferi sunet stereo.

3. UE Boom 3

Ultimate Ears produce difuzoare Bluetooth excelente de ani de zile și UE Boom 3 nu face excepție. Deși este un pic mai scump decât intrările anterioare, sunt bani bine cheltuiți. UE Boom 3 pretinde, fără îndoială, cea mai bună calitate a sunetului din clasa sa. În plus, designul la 360 de grade asigură un sunet clar și precis, indiferent de direcția în care vă confruntați.

Bt Waterproof Ueboom3

UE Boom 3 oferă, de asemenea, o protecție impresionantă împotriva lichidului și a prafului. Cu o clasificare IP67, poate fi complet scufundat în apă până la 30 de minute fără a deteriora dispozitivul. Acest lucru face ca Boom 3 să fie unul dintre cele mai durabile boxe Bluetooth de pe piață și perfect pentru practic orice ocazie.

4. DemerBox

Găsiți că difuzoarele Bluetooth „normale” care pretind că sunt rezistente la apă și praf pur și simplu nu le taie? Căutați ceva care să se descurce literalmente orice aruncat în el? Dacă da, vă recomandăm să luați în considerare DemerBox. De departe cel mai scump difuzor de pe această listă, nu va fi pentru toată lumea.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ceva construit ca un tanc, Demerbox este cel mai apropiat pe care îl veți obține. DemerBox este găzduit într-o carcasă rezistentă la zdrobire din materiale de calitate militară. Producătorii susțin că este construit pentru a rezista oricărui mediu, inclusiv ploi torențiale, zăpadă și grindină, fiind în același timp rezistent la praf și murdărie.

Bt Waterproof Demerbox

În plus, DemerBox are și un compartiment interior pentru depozitarea obiectelor de valoare și protejarea acestora împotriva elementelor. Cireșul de pe partea de sus a DemerBox este durata de viață a bateriei de peste 40 de ore și capacitatea de a încărca alte dispozitive USB. Dacă sunteți în căutarea unui difuzor robust pentru a vă purta în următoarea dvs. mare aventură, nu căutați mai departe de DemerBox.

Care este difuzorul Bluetooth preferat împotriva apei / prafului? Spuneți-ne în comentarii!

Scroll to Top