4 dintre cele mai bune instrumente de rezumat online pentru scurtarea textului

4 dintre cele mai bune instrumente de rezumat online pentru scurtarea textului
⏱️ 3 min read

Uite, îl înțelegem. Suntem cu toții oameni ocupați cu multe lucruri de făcut și pagini web de citit. Destul de des, citești pentru a aduna informații, mai degrabă decât pentru bucuria de a citi (deși nu uitați să faceți și asta) și doriți doar toate detaliile rezumate pentru dvs. în mai multe propoziții. De aceea există instrumente de rezumat online.

Folosind aceste instrumente online inteligente, puteți copia-lipi textul sau adresele URL într-o casetă, puteți seta parametrii pentru cât de rezumat doriți să fie, apoi faceți clic pe un buton mare pentru a obține scăderea unui anumit articol într-o câteva propoziții. Iată instrumentele noastre preferate în acest scop.

1. Smmry

Cu tonurile sale de fuziune, Smmry are stilul de branding al unui site obraznic de la sfârșitul anilor ’90, dar nu vă lăsați păcăliți, deoarece este de fapt un instrument excelent de rezumare a textului. Smmry vă permite să lipiți URL-uri sau să introduceți text direct, dar are și marginea suplimentară de a vă permite să încărcați fișiere de pe hard disk.

Vine cu tot felul de mici setări suplimentare, inclusiv o „hartă de căldură” care codifică frazele prin importanța lor, precum și opțiuni de a trece peste întrebări, exclamații și citate.

Evident, ceea ce consideră „important” nu va fi întotdeauna ceea ce consideri important, așa că ține cont de asta.

2. Tools4noobs

Dacă doriți ceva mai practic pentru rezumatele articolelor, atunci puteți da Tools4noobs o incercare. Puteți introduce text direct sau lipind o adresă URL, dar are și câteva opțiuni mai complicate care vă permit să specificați tipul de rezumat pe care îl urmăriți.

best-online-resume-tools-tools4noobs

Puteți alege un „prag” de la 1 la 100, de exemplu, care ajustează rezumatul pe baza cuvintelor „relevante” pe care le găsește (sau puteți ajusta numărul de linii afișate).

De asemenea, îl puteți obține pentru a evidenția propozițiile prin relevanță și cuvinte cheie, precum și mărirea celor mai frecvente cuvinte din articol.

3. Rezumat text

TextSummarization păstrează lucrurile frumoase și simple de folosit de oricine. Spre deosebire de unele dintre celelalte instrumente de rezumare, de fapt vă permite să copiați-lipiți URL-ul unui articol online în acesta și să scanați pagina și să convertiți articolul în oricâte propoziții doriți.

cele mai bune-instrumente-sumare-online-sumare-text

Instrumentul URL nu înțelege întotdeauna textul cu succes, însă chiar faptul că este acolo și funcționează bine în cea mai mare parte îi dă acestui instrument un semn de cap peste alții.

4. Rezumator gratuit

cel mai bun-online-sumarizator-instrumente-liber-sumarizator

Rezumator gratuit există de ani de zile și faptul că nu a evoluat cu adevărat în acel moment sugerează că face lucrurile de bază foarte bine. Trebuie să lipiți text în acesta manual, apoi să setați numărul de propoziții în care doriți să fie condensat și să apăsați butonul. Din testele noastre, oferă rezumate frumoase și informative, ceea ce compensează lipsa de caracteristici.

Ca bonus, site-ul are, de asemenea, un instrument de corectură!

Concluzie

Deși sunt disponibile multe mai multe instrumente de rezumat decât ceea ce am arătat mai sus, niciun altul pe care l-am găsit nu oferă funcții suplimentare simple, dar la îndemână, care le ridică peste celelalte.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x