4 dintre cele mai bune jocuri agricole pe care le poți juca în 2020

4 dintre cele mai bune jocuri agricole pe care le poți juca în 2020
⏱️ 4 min read

Agricultura din viața reală a avut întotdeauna un inel romantic, dar realitatea agriculturii este mult mai puțin distractivă. Ca atare, dacă aveți dorința de a planta recolte și de a crește animale, este mai bine să jucați un joc agricol decât să construiți un porc!

Iată patru dintre cele mai bune jocuri agricole pentru a zgâria mâncărimea agricolă.

1. Timpul meu la Portia

Platforme: Windows, PS4, XBox One, Nintendo Switch

Cu paleta sa de culori pastelate de vis și stilul de artă sănătos, My Time at Portia este unul dintre cele mai bune jocuri agricole care au apărut în ultimii ani. Într-o lume pastorală post-apocaliptică, te întorci în orașul tău natal pentru a prelua afacerea bunicului tău și a-l ajuta să prospere din nou.

O mare parte din aceasta se învârte în jurul agriculturii, colectării resurselor și înființării gospodăriei pentru a deveni aproape autosuficient. Creezi echipament mai bun și completezi misiuni secundare pentru ca oamenii din oraș să-ți îmbunătățească poziția cu ei și chiar să ieși cu localnicii.

Descompunerea ritmului jocului sunt temnițe în care poți coborî pentru a lupta cu monștrii și a câștiga recompense suplimentare – o întorsătură neobișnuită și binevenită pentru un joc agricol!

2. Valea Stardew

Platforme: Windows, Mac, Linux, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PS Vita, Android, iOS

Stardew Valley a fost lansat pentru a umple o nișă specifică. Se inspiră din legendarele jocuri Harvest Moon, care se concentrau pe agricultură și pe interacțiunea cu oamenii din oraș.

Jocuri agricole Stardew

Stardew Valley menține acest echilibru oferind în același timp propriul său spin asupra genului agricol. Ești însărcinat să aduci o fermă abandonată înapoi la gloria sa anterioară, cu recolte sezoniere, animale și să păstrezi păsările din parcelele tale. Satul din apropiere este plin de personaje memorabile, dintre care unele chiar puteți ieși!

Cel mai bun dintre toate, Stardew Valley poate fi jucat online pe PC și Switch, multiplayer fiind adăugat pe alte console în viitor. Acest lucru vă permite să adăugați până la alți trei pentru a lua instrumente în mână pentru a planta recolte și a face bani.

3. Farmville 2

Platforme: Android, iOS

Dacă ați fost un fan al superstarului Facebook numit Farmville, veți fi încântați că Farmville 2 a debutat în lumea mobilă.

Jocuri agricole Farmville

Farmville 2 își menține fundalul social, permițându-vă să jucați singur sau cu prietenii. Puteți chiar tranzacționa între oamenii pe care îi cunoașteți pentru a vă optimiza ferma. Există o mulțime de fermă și grădină în acest joc și există chiar și alte jocuri legate de Farmville pe magazinul de aplicații!

4. Farming Simulator 2019

Platforme: Windows, Mac, PS4, Xbox One

Poate că nu sunteți atât de dornici de experiențele de desen animat și de capriciu. Poate că vrei ceva puțin mai realist. Dacă ești tu, atunci nu poți deveni mai realist decât Farming Simulator 2019.

Farming Games Simulator

Farming Simulator face ceea ce numele său susține că face. Este nevoie de procesul agricol actual și îl transformă într-un joc pentru pasionații de agricultură. Puteți conduce tractoare, tocătoare de lemne și chiar călări pe cai în timp ce încercați să obțineți profit din ferma dvs. în plină expansiune.

Farming Simulator este, de asemenea, prietenos pentru multiplayer. Puteți încadra 16 fermieri într-un singur server și puteți colabora pentru a accelera procesul de cultivare. Ca atare, acesta este cu siguranță jocul preferat dacă căutați o experiență agricolă mai realistă pe care o puteți împărtăși cu prietenii.

Dacă sunteți în căutarea unui joc agricol pentru a juca, există o selecție bună pentru dvs. Fie că doriți un joc de telefonie socială sau un simulator semi-realist, există ceva pentru dvs.

Căutați cele mai recente jocuri mobile în care să vă scufundați? Vedeți lista noastră cu cele mai recente jocuri iOS și Android. Sau dacă sunteți în căutarea pentru ceva și mai șmecher și mai dezinvolt, avem o grămadă de jocuri ascunse pe Google pentru a vă juca și voi.

Publicat pentru prima dată în septembrie 2019.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x