4 dintre cele mai bune motoare de joc pentru dezvoltatorii de jocuri noi

4 dintre cele mai bune motoare de joc pentru dezvoltatorii de jocuri noi
⏱️ 5 min read

Dezvoltatorii de jocuri necesită o platformă care să ofere o expresie a creativității și performanței fără pluginuri suplimentare sau achiziții suplimentare. În timp ce există sute de motoare de joc interesante pe piață, puțini sunt la fel de populari pentru noii dezvoltatori ca cei care oferă suport multiplataforma, utilizează inteligența artificială (AI) și creează experiențe imersive de realitate augmentată și virtuală

Următoarea listă de motoare de jocuri independente utilizează cele mai puternice tehnologii, au cele mai vibrante comunități online pentru asistență și oferă cele mai esențiale instrumente și fluxuri de lucru pentru a duce rezultatul final la nivelul următor.

1. Unreal Engine 4

Indiferent dacă jocul dvs. urmează să fie jucat pe un PS4, XBox One, Nintendo Switch, Android, iOS sau chiar pe cele mai recente Oculus, Hololens 2, Samsung Gear sau Google VR, Unreal Engine de Epic Games oferă o experiență de neegalat. De departe unul dintre cele mai populare programe de jocuri, Unreal Engine există din 1998, alimentând sute de jocuri populare, inclusiv seria Batman Arkham, Dragon Ball Z, Fortnite Battle Royale și Call of Cthulhu.

Există un singur SDK pentru a dezvolta toate aplicațiile. Unreal Engine folosește propriul limbaj de joc propriu bazat pe Java. Dar nu trebuie să „atingeți o linie de cod” așa cum promit dezvoltatorii de software, pentru că totul se ocupă de utilizarea seturilor de instrumente. Simulările și API-urile avansate lasă imagini bogate și seturi de fotografii care sunt cele mai bune din industria jocurilor.

După ce au fost în afaceri de atât de mult timp, au învățat multe din greșelile lor pentru a crea cel mai apropiat lucru pe care îl aveți de o experiență fără erori, fără erori.

Unreal Engine folosește platforme deschise și un sistem de asistență strălucit bazat pe bilete, precum și un comunitate vibrantă pentru a vă ajuta în orice situație lipicioasă. De asemenea, este compatibil cu alte motoare de jocuri precum Unity sau Amazon Lumberyard.

Motorul de jocuri este absolut gratuit. După ce publicați un joc, le plătiți redevențe de 5% după primii 3000 $ pe joc dintr-un calendar. Acest lucru este foarte bun pentru cineva care tocmai a început ca dezvoltator de jocuri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costuri. Există o singură captură: accesul la Piața proprie a Unreal nu este gratuit.

2. Unitate

Suport pentru mai mult de 25 de platforme, Unitate este un motor de jocuri foarte bine cotat, care se mândrește cu faptul că este „cea mai bună platformă de dezvoltare în timp real din lume. ” Oferă acțiunea din culise pentru unele dintre cele mai captivante și imaginative jocuri de rol, inclusiv Escape from Tarkov, Osiris: New Dawn, In the Valley of Gods, Harold Halibut și Sonder.

Unity Game Engine

Unity folosește conducte de redare de înaltă definiție pentru a ajuta la dezvoltarea unei grafică superbe care poate rula pe orice GPU. Scalabilitatea este la un alt nivel, deoarece puteți construi pentru cele mai moderne console și căști VR, în același timp optimizați performanța pentru dispozitive cu încărcare mai mică. De asemenea, are funcții de post-procesare pentru a elimina neclaritățile, a îmbunătăți tonurile de culoare și a remedia aberațiile cromatice.

Motorul de joc Graphics Unity

Planul anual de prime începe de la numai 35 USD și este împărțit lunar. Dar există un plan personal gratuit dacă veniturile sau finanțarea sunt mai mici. De asemenea, puteți face o instruire online gratuită de 30 de zile folosind planul Premium pentru a învăța software-ul. Toate jocurile pe care le dezvolți sunt fără drepturi de autor.

3. Amazon Lumberyard

Un motor de joc destul de nou (lansat în 2016), Amazon Lumberyard este o continuare a CryEngine, care obișnuia să alimenteze jocuri intensive, inclusiv Far Cry, Sniper: Ghost Warrior și Enemy Front. Amazon a improvizat funcțiile pentru a sprijini integrarea cu AWS și sute de materiale gata de joc care pot importa fișiere din Adobe Photoshop în Autodesk Maya. De asemenea, folosește propriul editor de animație proprietar pentru a crea personaje convingătoare, precum și un motor de sunet bogat în caracteristici.

Amazon Lumberyard

Trebuie doar să creați un cont AWS, iar întreaga dezvoltare a jocului este gratuită, cu excepția unei singure capturi: aveți nevoie de un plan de preț AWS care începe de la 29 USD pe lună. Cu toate acestea, Lumberyard este absolut gratuit de utilizat și „nu” trebuie să împărțiți drepturile de autor cu Amazon. Din punct de vedere al caracteristicilor, compatibilității și asistenței, Lumberyard este unul fără egal.

4. AppGameKit

Ești un dezvoltator de jocuri independente cu un buget redus? AppGameKit este o soluție de dezvoltare simplă care acceptă cele mai bune jocuri pe care le puteți construi pe Visual Editor. Pentru o ofertă all-inclusive de 80 USD, veți obține unul dintre cele mai simple instrumente de pe piață pentru dezvoltarea de jocuri pe iOS, Android, Windows PC, XBox, Linux, Raspberry Pi, browsere HTML5 și multe altele.

App Game Studio

În timp ce interfața este ușor de utilizat, AppGameKit acceptă instrumente avansate, cum ar fi Vulcan Rendering, OpenGL rendering, AR & VR și multe alte caracteristici. Nu există costuri ascunse.

Concluzie

Motoarele de joc sunt în centrul oricărui joc. În timp ce întreprinderile domină piața jocurilor, ca individ, dacă aveți scânteia creativă și un PC de jocuri cu specificațiile potrivite, puteți utiliza unul dintre aceste motoare de jocuri pentru a crea jocul viselor voastre.

Ce alte motoare de joc ați folosit? Anunțați-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x