4 dintre cele mai bune plugin-uri de legătură pentru WordPress

4 dintre cele mai bune plugin-uri de legătură pentru WordPress
⏱️ 3 min read

Există numeroase motive pentru a vă ascunde (de exemplu, deghizați) linkurile dvs. WordPress. S-ar putea să doriți să scurtați o adresă URL lungă, astfel încât să fie mai ușor de partajat sau doar să ascundeți linkurile afiliate. Indiferent de motivele pentru care aveți nevoie de link cloaking, acestea sunt unele dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru link-cloaking de luat în considerare.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Linkuri afiliate ușoare

Linkuri afiliate ușoare este un plugin excelent nu numai pentru acoperirea link-urilor, ci și pentru gestionarea tuturor linkurilor dvs. (acoperite sau nu). Cu acest plugin puteți crea legături scurte, le puteți aranja în categorii și puteți urmări clicurile lunare și pe toată durata vieții. Una dintre cele mai utile caracteristici ale acestui plugin este că puteți importa și exporta linkuri către și dintr-un fișier XML. Deocamdată pluginul nu oferiți analize de legături, direcționare geografică, testare A / B pentru textul legăturilor sau un instrument de verificare a legăturilor defecte, dar aceste caracteristici esențiale sunt așteptate într-o versiune viitoare.

2. Legături scurte de Pretty Links

Shortlinks de Pretty Links este probabil cel mai popular plugin pentru link-cloaking (peste 200.000 de instalări active), și asta pentru un motiv – chiar și versiunea gratuită este foarte bună. Are toate caracteristicile la care vă puteți aștepta de la un astfel de plugin, inclusiv categorii, analize (urmărire și rapoarte) și posibilitatea de a seta nofollow / dofollow pe link, precum și redirecționări 301 și 307 și parametri personalizați.

wp-link-cloaking-02-pretty-link

Caracteristicile rapoartelor sale sunt destul de solide – există o mulțime de opțiuni de filtrare, cum ar fi urmărirea numărului de accesări pe link (inclusiv numai accesări unice), adresa IP, gazdă la distanță, browser (inclusiv versiunea browserului), sistemul de operare, site-ul de referință etc. Dacă acest lucru nu este suficient, pluginul are versiuni cu plată (începând de la 57 USD pe an) cu și mai multe funcții.

3. WP la afiliat

Este un pic surprinzător să incluzi fișierul WP către afiliat plugin din această listă, deoarece este în limba germană. Cu toate acestea, din moment ce o mulțime de terminologie în limba germană este de fapt în engleză (și există întotdeauna Google Translate), iar pluginul este cel mai prietenos începător pentru plug-in-ul pe care l-am văzut, am decis că are un loc aici.

wp-link-cloaking-04-wp-to-affiliate

Principalul avantaj al WP to Affiliate este că vine preconfigurat cu zeci dintre cele mai populare programe de afiliere. Este adevărat că majoritatea programelor sunt germane, deci este posibil să nu le utilizați, dar funcționează și pentru nume globale precum Amazon, Zanox, Affili.net sau eBay. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți pur și simplu ID-ul dvs. de afiliat.

4. Link-uri afiliate WooCommerce Cloak

Dacă utilizați WooCommerce cu WordPress, atunci vă recomandăm să verificați Link-uri afiliate WooCommerce Cloak. Acesta nu este un plugin WordPress general; este specific pentru WooCommerce. Pluginului îi lipsesc unele dintre funcțiile avansate ale altor pluginuri, cum ar fi raportarea avansată, dar dacă sunteți în regulă cu funcționalitățile de bază, cum ar fi acoperirea și redirecționarea adreselor URL (301, 302 sau 307), acest plugin va funcționa pentru dvs.

wp-link-cloaking-05-woocommerce-cloak-affiliate-links

Mai sunt câteva plugin-uri care nu le-am inclus pe listă. Unele dintre ele nu au funcționalități unice demne de remarcat, iar altele nu au fost actualizate de ani de zile. Cu toate acestea, dacă, dintr-un anumit motiv, aceste cinci pluginuri nu sunt bune pentru dvs., puteți căuta alternative. Mai sunt câteva de verificat și cine știe, poate exact cele care nu au făcut lista vor funcționa cel mai bine pentru dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x