4 dintre cele mai bune site-uri web pentru a descărca muzică fără drepturi de autor pentru următorul dvs. proiect

4 dintre cele mai bune site-uri web pentru a descărca muzică fără drepturi de autor pentru următorul dvs. proiect
⏱️ 4 min read

Dacă ești cineast sau vlogger YouTube, știi că muzica potrivită îți poate duce cu adevărat proiectele la nivelul următor. Din păcate, nu toată lumea este un muzician talentat. Din fericire, există o serie de site-uri web care vă permit să descărcați muzică fără drepturi de autor pentru a fi utilizate în proiectele dvs.

Notă: Fără drepturi de autor nu înseamnă că utilizatorii pot face orice vor cu fișierele. Asigurați-vă că verificați întotdeauna licența Creative Commons atribuită oricărui fișier fără drepturi de autor pe care doriți să îl descărcați și să îl utilizați în proiectul dvs.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Bensound

Bensound este un site web care prezintă opera muzicianului francez Ben Tissot. A lucrat ca compozitor de peste zece ani, lucrările sale fiind utilizate în videoclipuri corporative, reclame, scurtmetraje și documentare. Site-ul său, Bensound.com, este o bază de date care poate fi căutată cu compozițiile sale, organizate în funcție de gen.

Toată muzica găsită pe Bensound se află sub licența Creative Commons. Aceasta înseamnă că puteți utiliza muzica în orice proiect multimedia, cu condiția să acordați credit Bensound.com.

În plus, toată muzica de pe Bensound are o clauză „NoDerivs” adăugată la licență. Acest lucru împiedică oamenii să-și facă propria muzică folosind muzica Bensound, cum ar fi remixuri sau adăugarea de versuri.

În plus față de licența standard, utilizatorii pot opta să plătească pentru o licență „Pro”. Licența Pro este disponibilă în diferite niveluri, cu structuri de preț diferite. Achiziționarea unei licențe Pro conferă utilizatorilor drepturi la piese exclusive și permite utilizarea muzicii fără atribuire.

2. Arhiva muzicală gratuită

Așa cum sugerează și numele, Arhivă muzicală gratuită este o arhivă de muzică gratuită. Utilizatorii pot descărca oricare dintre piese gratuit. Există o mulțime de piese disponibile, toate organizate într-o varietate de genuri diferite. Ceea ce vi se permite să faceți cu aceste piese va varia. Fiecare artist sau deținător de drepturi are ultimul cuvânt în modul în care pot fi utilizate piesele.

free-music-fma

Toată muzica din Free Music Archive se încadrează în una dintre cele patru licențe Creative Commons. Atribuire înseamnă că puteți utiliza pista atât timp cât acordați credit. Non-comercial („NC”) înseamnă că nu îl puteți utiliza într-un proiect cu scop lucrativ. No-Derivatives („ND”) dictează că nu poți schimba pista în niciun fel (de exemplu, remix). În sfârșit, Share-Alike („SA”) vă permite să remixați piesa, dar trebuie să o faceți disponibilă sub aceeași licență. Asigurați-vă că ați verificat de două ori licența specifică asociată unei piste înainte de a o utiliza în proiect. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe titlul unei piese și verificați informațiile de licențiere în coloana din dreapta pe pagina piesei.

3. Moby Gratis

Moby Gratis este ideea celebrului muzician electronic Moby. Site-ul Moby Gratis este o resursă pentru cineaști independenți sau pentru oricine are nevoie de muzică pentru un proiect non-profit. Utilizatorii pot descărca și utiliza peste 150 de melodii din propriul catalog de muzică al Moby.

free-music-moby

Există o diferență majoră cu Moby Gratis în comparație cu celelalte site-uri din această listă. Înainte de a putea descărca oricare dintre piese, trebuie mai întâi să vă înregistrați. Înregistrarea este gratuită și vă permite să răsfoiți muzica disponibilă pentru descărcare. Odată ce găsiți o piesă (sau piese) pe care doriți să o utilizați, trebuie să completați o cerere. Deciziile privind cererile se iau de obicei în termen de 24 de ore de la depunere. Desigur, este un pic mai mult efort. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei muzici compuse de un muzician de renume mondial care a făcut o muncă extinsă cu partituri pentru filme, ar putea merita.

4. Blocuri audio

Blocuri audio găzduiește peste 100.000 de piese audio diferite. Fiecare dintre melodiile disponibile este 100% fără drepturi de autor și poate fi utilizată în proiecte personale sau comerciale. În plus, nu există limite de descărcare, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot descărca cât doresc. Biblioteca este destul de extinsă, variind de la muzică atmosferică înfiorătoare până la piese orchestrale up-tempo.

free-music-audioblocks

Pe lângă muzică, Audioblocks găzduiește o mare varietate de efecte sonore, perfecte pentru realizatorii de filme amatori. Blocurile audio au ceva pentru fiecare ocazie, de la zgârieturi record până la tunete în plină expansiune. Pe lângă toate acestea, Audioblocks are chiar o mulțime de bucle pentru utilizatorii care sunt interesați să își creeze propriile melodii.

Ce site-uri web utilizați pentru a descărca muzică fără drepturi de autor? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x