4 dispozitive inteligente pentru a vă menține casa în siguranță

4 dispozitive inteligente pentru a vă menține casa în siguranță

Gadgeturile inteligente pentru casă devin din ce în ce mai frecvente și toată lumea pare a fi ademenită către confortul pe care îl oferă. Și, pe bună dreptate, este dificil să treceți prin faptul că vă puteți debloca ușa cu o atingere de pe smartphone sau puteți controla de la distanță luminile și aparatele de acasă. Dacă sunteți interesat de gadgeturi inteligente, atunci ați putea dori să vă securizați casa cu câteva gadgeturi inteligente de securitate. Mai jos am enumerat patru gadgeturi inteligente de securitate pe care le puteți folosi pentru a vă securiza casa.

Avertizare: Confortul oferit de dispozitivele inteligente de securitate poate părea atrăgător, dar pot fi folosite și împotriva ta. Dacă o ușă poate fi controlată de la distanță sau dacă un sistem de securitate se bazează pe cloud, atunci acest lucru înseamnă, de asemenea, că ar putea fi spart dacă nu sunt luate măsuri de securitate adecvate. Nu vă lăsați atrași de revendicările de securitate făcute de aceste gadgeturi și lăsați securitatea întregii case doar asupra lor. Faceți-vă cercetările și asigurați-vă că sistemul de securitate este securizat împotriva pirateriei. Vă recomand să consultați articolul lui Miguel despre casele inteligente pentru a obține câteva informații despre cum să utilizați în siguranță aceste gadgeturi inteligente.

Conţinut

1. Piper

Piper vine cu senzori, un sistem de supraveghere și un sistem de automatizare a casei pentru a oferi o soluție de securitate all-in-one. Camera foto oferă înregistrare video captivantă de 1080p cu o vizualizare la 180 ° a zonei – suficient pentru a acoperi întreaga cameră. În plus, puteți controla cu ușurință camera (panoramare, înclinare și zoom) și vizionare video live / înregistrate de la distanță de oriunde de pe telefonul dvs. smartphone (fără taxă lunară). Senzorii săi includ mișcare, sunet, temperatură, umiditate și lumină suficient de buni pentru a vă asigura că casa dvs. este ferită de intruși și pericole.

Odată ce detectează o activitate neobișnuită, sună o sirenă de 105 dB (mai tare decât sunetul unui jet la 100 de metri distanță) și vă anunță prin text, e-mail și apel telefonic. Domotica sa vă permite să controlați temperatura, să configurați senzori de ferestre și uși pentru o încălcare a securității și să controlați luminile și aparatele. Cel mai bun dintre toate, vine cu o comunicare audio bidirecțională, astfel încât să puteți asculta și vorbi cu persoane / animale de companie chiar de la Piper.

Piper Classic costă 199,99 USD. Unii senzori și sisteme de automatizare sunt vândute separat sau în pachete de la Magazinul Piper.

2. Blocare inteligentă Kevo

Kevo este o încuietoare inteligentă convenabilă care vă va permite să vă deschideți ușa casei cu o simplă atingere pe telefon. Puteți utiliza aplicația Kevo pentru Android și iOS pentru a vă debloca ușa cu un semnal Bluetooth sau puteți utiliza un FOB pentru a deschide ușa cu o atingere dacă smartphone-ul dvs. nu este acceptat. Kevo susține că încuietoarea trece prin testarea strictă a cheii, selectarea blocării și testele de securitate fizică și utilizează criptarea pentru securitatea digitală.

Gadget-uri-de-securitate-inteligente-acasă-Kevo-Smart-Lock

Puteți face upgrade la Kevo Plus pentru a deschide ușa de la distanță de oriunde folosind o conexiune la internet și, de asemenea, pentru a obține starea curentă a ușii, împreună cu notificări pentru momentul în care ușa este blocată și deblocată. De asemenea, puteți oferi eKeys membrilor familiei și prietenilor de încredere pentru a le permite să deblocheze sau să încuie ușa.

Kevo Smart Lock costă 199 USD, iar upgrade-ul Kevo Plus costă o taxă unică de 99 USD.

3. SkyBell HD

Skybell HD este un sunet video care se concentrează pe facilitarea răspunsului la ușă de oriunde, dar în acest proces oferă și câteva caracteristici de securitate fiabile. Este livrat cu o cameră HD care vă permite să vedeți cine se află la ușă, iar comunicația audio bidirecțională vă permite să vorbiți cu ei de oriunde cu smartphone-ul și o conexiune la internet. Skybell poate începe monitorizarea când soneria este apăsată sau când este detectată mișcarea și sunteți notificat pe telefonul dvs. smartphone. Acest lucru vă permite să vedeți ce se întâmplă la ușa din față și, de asemenea, elimină riscurile de a răspunde orbește la ușă. Datorită Color Night Vision, sunteți în siguranță atât în ​​timpul zilei, cât și în timpul nopții.

Gadget-uri-de-securitate-inteligente-acasă-Skybell-HD

SkyBell HD vă va costa 199 USD și este disponibil doar pentru vânzare în SUA.

4. iSmartAlarm

iSmartAlarm este un set de dispozitive de securitate (vândute separat) pe care le puteți utiliza pentru a vă asigura aproape fiecare aspect al casei în funcție de nevoile dvs. Nu sunteți obligat să cumpărați un pachet complet – cumpărați doar ceea ce aveți nevoie și lăsați restul. Unele dintre dispozitivele sale notabile includ o cameră HD cu viziune nocturnă, sirena de satelit de 110 db, senzori de ușă și fereastră, controler de lumini și aparate și senzori de mișcare și temperatură. În plus, vine și cu un sistem de control principal pentru a controla toate dispozitivele iSmartAlarm.

Gadget-uri-de-securitate-inteligente-acasă-iSmartAlarm

Toate Dispozitive iSmartAlarm se vând separat cu prețuri diferite.

Concluzie

Dispozitivele inteligente de securitate de mai sus ar trebui să fie suficiente pentru a vă menține casa în siguranță împotriva furturilor și a pericolelor. Cu toate acestea, aceste dispozitive au riscul de a fi compromise. Va trebui să păstrați multe lucruri în siguranță în timp ce utilizați aceste gadgeturi, cum ar fi conexiunea dvs. Wi-Fi, portalul de cont online al gadgetului, smartphone-ul dvs. și, de asemenea, sursa de alimentare a gadgetului, etc. sistemul ar putea fi mai sigur pentru dvs. decât un gadget de securitate inteligent scăpat de control. Gândiți-vă: un sistem inteligent de securitate va necesita o atingere doar după ce va fi piratat pentru a vă accesa casa. Pe de altă parte, o încuietoare din oțel armat cu 4 șuruburi cu două chei fizice va necesita ca ușa să fie coborâtă sau cel puțin o oră de ridicare a încuietorii fizice.

Scroll to Top