4 Instrumente de actualizare a driverelor pentru Windows

4 Instrumente de actualizare a driverelor pentru Windows
⏱️ 4 min read

Pentru ca componentele hardware ale computerului dvs. să funcționeze corect, trebuie să vă asigurați că driverele Windows sunt mereu actualizate la cea mai recentă versiune. Puteți accesa site-ul web al producătorului pentru a descărca cel mai recent driver dacă găsiți probleme. Cu toate acestea, poate fi destul de dificil să vă asigurați că toți șoferii dvs. sunt actualizați manual. Va trebui să țineți pasul cu cele mai recente versiuni și, de asemenea, să le găsiți și să le descărcați manual dintr-o sursă oficială.

Din fericire, există o mulțime de software de actualizare a driverelor disponibile care funcționează automat. În această postare vom introduce patru dintre cele mai bune instrumente de actualizare a driverelor pentru Windows.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. IObit Driver Booster

Acesta este unul dintre cele mai bune topuri de actualizare a driverelor care are caracteristici satisfăcătoare atât pentru utilizatorii gratuiți, cât și pentru cei plătiți. Versiunea gratuită a Driver Booster este mai mult decât suficientă pentru a descărca automat driverele necesare și a le instala. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că toate driverele sunt actualizate automat, inclusiv cele foarte vechi și rare, atunci versiunea pro este la îndemână (22,95 USD).

Driver Booster are suport pentru peste 200.000 de tipuri de drivere și păstrează o copie de rezervă a driverelor vechi pentru a vă asigura că sistemul nu se strică chiar dacă ceva nu merge bine. În afară de actualizarea driverelor, remediază și driverele defecte și lipsă dacă găsește vreunul în timp ce scanează. În plus, păstrează o filă strictă asupra driverelor și componentelor necesare pentru jocuri, pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență de joc.

Nu vă faceți griji cu privire la sursa pe care o folosește pentru a descărca drivere, deoarece toate driverele descărcate sunt trecute WHQL.

2. Talentul șoferului

Talentul șoferului este un alt software popular de actualizare a driverelor, dar nu este chiar atât de corect cu utilizatorii gratuiți, spre deosebire de Driver Booster. Driver Talent va scana și descărca gratuit driverele necesare, dar va trebui să le instalați manual răsfoind fișierele (foarte incomod). Are un program dedicat de descărcare a componentelor jocului, care va descărca toate componentele necesare jocurilor.

Actualizare driver-instrumente-Driver-Talent

Dacă sunteți dispus să plătiți 19,95 USD pentru versiunea pro, atunci aceasta ar putea deveni alegerea dvs. preferată. Versiunea pro a Driver Talent oferă scanarea, descărcarea și instalarea automată a driverelor, precum și backup-uri și restaurări automate. În plus, oferă mai multe versiuni ale unui singur driver, drivere de rețea încorporate, viteză maximă de descărcare, profiluri hardware dedicate și multe altele.

Driver Talent merită cu siguranță o privire dacă doriți versiunea pro; în caz contrar, poate fi o durere de cap să folosiți versiunea gratuită, deoarece necesită prea multă interacțiune manuală.

3. SlimDrivers

Dacă sunteți în căutarea a ceva cu cele mai puține clopote și fluiere, atunci SlimDrivers este perfect. Acesta folosește un sistem de scanare bazat pe cloud în loc de o scanare predefinită a driverelor. Acest lucru asigură actualizarea tuturor tipurilor de drivere. Cu versiunea gratuită a SlimDrivers, puteți scana și descărca cu ușurință actualizări individuale cu un singur clic. Puteți opta pentru versiunea pro pentru a descărca actualizări în lot și a finaliza automat întregul proces, inclusiv backup.

Driver-Update-Tools-SlimDriver

În testarea noastră, SlimDrivers a fost rapid și nu a impus restricții stricte versiunii gratuite, nici măcar restricția lățimii de bandă.

4. DriverIdentifier

Acesta este un software de actualizare a driverelor freeware cu o caracteristică unică care poate învinge toate instrumentele menționate mai sus. Dacă ați făcut o instalare curată a Windows, este posibil să nu aveți driverele de rețea pentru a vă conecta chiar la o rețea. Într-un astfel de scenariu, topurile de mai sus vor fi inutile, deoarece nu pot descărca driverul de rețea actualizat. In orice caz, DriverIdentifier vă permite să căutați driverele necesare și vă oferă un fișier HTML cu linkuri de descărcare. Puteți duce fișierul HTML pe orice alt computer care are o conexiune la Internet și îl puteți folosi pentru a descărca driverele necesare.

Driver-Update-Tools-DriverIdentifier

În afară de această caracteristică utilă, poate, de asemenea, să actualizeze cu ușurință driverele printr-un clic de buton și să creeze și copii de rezervă ale driverelor.

Concluzie

Menținerea actualizată a driverelor Windows este crucială, iar software-ul de mai sus poate fi ușor. Toate instrumentele de mai sus au câteva caracteristici unice care le fac perfecte în diferite scenarii. Driver Talent a fost prima mea alegere până când au început să mă oblige să cumpăr versiunea pro și să limitez versiunea gratuită. Dacă doriți un actualizator de drivere gratuit, atunci versiunea gratuită a Driver Booster face o treabă excelentă. Spuneți-ne în comentarii dacă vă place oricare dintre instrumentele de mai sus.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x