4 instrumente excelente de gestionare a fișierelor pentru Slack

4 instrumente excelente de gestionare a fișierelor pentru Slack

Partajarea fișierelor pe Slack este obișnuită. Dacă aveți un proiect în desfășurare și poate că aveți nevoie să partajați un fișier cu unii colegi de serviciu, serviciul facilitează acest lucru. Adică, în cea mai mare parte. Uneori, partajarea de fișiere pe Slack poate avea o funcție foarte, foarte limitată.

De aceea am creat această listă! Iată patru moduri în care vă puteți îmbunătăți partajarea și gestionarea fișierelor pe Slack! Vă rugăm să rețineți că există mai mult de patru instrumente de partajare / gestionare a fișierelor pentru Slack. Această listă acoperă doar cele mai convingătoare.

Conţinut

1. Integrare Cloud Storage

Google Drive, Dropbox, și Cutie toate au propriile caracteristici de integrare pentru Slack. De exemplu, dacă utilizați programul de completare Google Drive Slack, va fi din ce în ce mai ușor să încorporați atât fișierele Google Doc, cât și orice alt tip de fișiere pe care le-ați fi putut găzdui pe Drive, direct echipei dvs.

Există, de asemenea, integrarea Dropbox și Box. Deoarece aceste servicii nu au suita robustă de editare de birou pe care Google o aduce jocului, va fi puțin mai puțin impresionantă. Totuși, dacă trebuie să împărtășești ceva în special cu un membru al echipei într-un canal Slack, este foarte util să îl poți folosi rapid cu Slack.

2. Slack Deletron

slack-file-management-deletron

Slack Deletron este un instrument la îndemână pentru cei ale căror canale Slack tind să se aglomereze cu imagini sau fișiere în general. Fișierele sunt grozave și, de fapt, partajarea acestora vă ajută probabil să lucrați mai bine cu membrii echipei dvs. Slack. Cu toate acestea, dacă aveți prea multe dintre ele, contul dvs. Slack poate avea de suferit.

Acest instrument vă permite să vă conectați contul Slack și să parcurgeți și să ștergeți orice fel de fișiere asociate acestuia. Folosirea acestuia este destul de simplă – trebuie doar să vă conectați cu contul dvs., apoi să utilizați interfața de utilizare pentru a selecta diferite casete. Aceste casete vă permit să sortați diferite tipuri de fișiere și apoi să le ștergeți.

3. Odrive

slack-file-management-odrive-app-page

Odrive este un instrument excelent pentru cei care doresc să-și păstreze fișierele Slack sincronizate între dispozitive. Când permiteți accesul acestei aplicații la Slack, acesta va săpa prin toate canalele dvs., precum și toate mesajele directe pentru fișiere, apoi le va păstra sincronizate. De fapt, este posibil să vă actualizați fișierele direct din sistemul de fișiere al computerului, la fel ca un client Dropbox sau Google Drive.

4. Stash

slack-file-management-stash-app-page

A se gandi la Ascunde precum Evernote sau Google Keep, cu excepția Slack. Când utilizați acest instrument, puteți rula comanda / stash și vă va permite să salvați note text, precum și linkuri și lucruri de această natură. Acesta nu este tocmai un instrument de „gestionare a fișierelor” în sens tradițional. Totuși, este util, având în vedere cantitatea de informații care curge înainte și înapoi la un moment dat într-un canal Slack.

Concluzie

Slack este minunat. Dacă lucrați într-un loc de muncă centrat pe tehnologie, cel mai probabil îl folosiți. Ce este interesant este că, în loc de un serviciu decent de comunicare în echipă, veți primi și toate aceste aplicații și instrumente. Sper că cu această listă veți găsi și mai multe modalități interesante de a utiliza Slack și de a vă gestiona mai bine echipa!

Care este instrumentul dvs. preferat de gestionare a fișierelor pentru Slack? Spuneți-ne mai jos!

Credite de imagine: Wikimedia Commons, Wikimedia Commons

Scroll to Top