4 Instrumente utile pentru a converti cu ușurință Windows 10 ISO în disc USB

4 Instrumente utile pentru a converti cu ușurință Windows 10 ISO în disc USB
⏱️ 3 min read

Au trecut de mult vremea instalării unui sistem de operare de pe unități CD / DVD. Cele mai populare opțiuni din zilele noastre este crearea unui program de instalare USB bootabil și instalarea sistemului de operare folosind unitatea USB. De fapt, pentru a ușura lucrurile, Microsoft lansează deja noul sistem de operare Windows 10 pe unități USB, mai degrabă decât pe DVD (în unele părți ale lumii).

Microsoft oferă, de asemenea, o aplicație simplă numită Instrument de descărcare Windows USB / DVD care vă convertește ISO-urile existente într-o unitate USB bootabilă. Cu toate acestea, instrumentul este destul de minim și limitat. Deci, iată patru instrumente terțe care vă permit să convertiți Windows 10 ISO într-o unitate USB bootabilă.

Rufus

Rufus este unul dintre cei mai populari creatori de unități USB bootabile cu sursă deschisă și gratuită pentru Windows. Folosind Rufus puteți crea cu ușurință Windows, Linux și alte unități de boot bootabile care necesită acces la nivel scăzut. Mai mult, Rufus acceptă și GPT / UEFI, astfel încât să puteți instala cu ușurință Windows sau alte distribuții Linux în modul EFI complet. Cel mai bun dintre toate, Rufus este disponibil și în versiunea portabilă, astfel încât să o puteți purta cu dvs. pentru a crea rapid unități USB bootabile.

WinToFlash

WinToFlash este încă un alt software gratuit care vă permite să creați rapid o unitate USB Windows bootabilă cu un clic sau doi. Versiunea gratuită a WinToFlash este acceptată de reclame și, spre deosebire de Rufus, aceasta poate fi utilizată doar pentru a crea o unitate USB de pornire specifică Windows. Cu toate acestea, WinToFlash vă permite să creați unități USB bootabile cu consola de recuperare Windows și bootloader de urgență Windows și vă permite chiar să reglați fin tabelul de partiții.

windows-bootable-usb-tools-wintoflash

UNetbootin

UNetbootin este un software popular pentru Windows pentru a crea unități USB Windows 10 și Linux bootabile în doar câteva clicuri. Lucrul bun despre UNetbootin este că, chiar dacă nu aveți suporturi de instalare ISO sau CD / DVD, puteți descărca cu ușurință cea mai recentă ISO a oricărei distribuții Linux populare chiar de la UNetboot, și apoi puteți crea un suport bootabil. Mai mult decât atât, UNetbootin acceptă și modul „Frugal install”, astfel încât să puteți copia toate fișierele dintr-un ISO pe hard diskul dvs. și apoi să porniți de pe acesta, la fel ca de pe unitatea USB.

windows-bootable-usb-tools-unetbootin

YUMI – Multiboot USB Creator

Spre deosebire de alte programe software enumerate mai sus, YUMI – Multiboot USB Creator este o aplicație open-source care vă permite să creați drivere USB bootabile cu mai multe sisteme de operare în ea. YUMI acceptă o gamă largă de sisteme de operare, cum ar fi Windows, toate sistemele de operare Linux majore, antivirus bootabil și alte instrumente de testare, cum ar fi căutători de parole, utilitare de rezervă, etc. o incercare. Vă va face viața mult mai ușoară.

windows-bootable-usb-tools-yumi-multiboot-usb-creator

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre utilizarea software-ului de mai sus sau pentru a partaja propriile instrumente preferate pentru a crea unități USB bootabile în Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x