4 lansatoare Android interesante de care nu ați auzit sau nu ați încercat înainte

4 lansatoare Android interesante de care nu ați auzit sau nu ați încercat înainte
⏱️ 4 min read

Spre deosebire de ecosistemul închis al iOS-ului Apple, Android poate fi modificat pentru a se potrivi oricărui utilizator. În timp ce unii preferă să își rădăcină dispozitivele și să blocheze ROM-uri noi, există modalități mai simple și mai ușoare de a vă personaliza dispozitivul Android. Una dintre cele mai simple modalități de a face acest lucru este instalarea unui lansator de piață. Există o mulțime de lansatoare Android în Play Store și am acoperit deja unele dintre cele mai bune lansatoare Android. În acest articol ne uităm la unele dintre alternativele și lansatoarele Android mai interesante.

Ce este un lansator Android?

Un lansator este în esență interfața cu utilizatorul dispozitivului dvs. Android. Acesta este locul în care un utilizator poate „lansa” diverse aplicații și îndeplini alte sarcini. Majoritatea oamenilor se referă la lansator drept ecranul „Acasă”. Acest ecran este plin de comenzi rapide către aplicații și widget-uri pe care le-ați plasat acolo. Dacă lansatorul preinstalat nu mai face asta pentru dvs., îl puteți înlocui cu ușurință cu unul diferit.

Lansatoarele pot modifica în mod semnificativ aspectul telefonului. În plus, multe dintre ele oferă funcții noi și pot chiar schimba modul în care se comportă telefonul dvs. Există o mare varietate de lansatoare diferite, unele, precum Nova Launcher, fiind incredibil de populare. Cu atât de multe opțiuni disponibile, unii lansatori nu primesc instalările pe care le merită. Citiți mai departe pentru a descoperi câteva dintre pietrele ascunse pe care le puteți încerca chiar acum.

1. Anole Launcher

Anole Launcher este vorba despre securitate. Glisarea la stânga de pe ecranul de pornire îi solicită utilizatorului să introducă un model care oferă acces la o zonă blocată a telefonului. Aplicațiile pe care utilizatorii le plasează în această zonă securizată sunt accesibile numai după ce se asigură blocarea tiparului.

lansator de anole

Anole Launcher are, de asemenea, o funcție de „partajare telefon”. Acest lucru permite utilizatorilor să preselecționeze aplicațiile disponibile pentru alte persoane decât dumneavoastră. Aplicațiile pe care nu le nominalizați nu sunt utilizate. În plus, utilizatorii pot crea conturi de oaspeți separate, fiecare cont având acces la aplicații diferite. În cele din urmă, acest lansator are o funcție de „înghețare” cu o singură atingere. Acest lucru împiedică mutarea sau dezinstalarea aplicațiilor fără autorizare.

2. Lansator computer

Dacă sunteți un fan al interfeței Windows a Microsoft, atunci trebuie să verificați Lansator computer. Acest lansator reface întregul sistem de operare Android pentru a arăta ca Windows – nu Windows Mobile te gândește, ci Windows desktop complet.

computer-lansator

Computer Launcher reușește să reducă totul, de la configurarea desktop-ului familiar la exploratorul de fișiere din Windows, astfel încât să se potrivească pe dispozitivul dvs. Android. În plus, pune toate aplicațiile într-un meniu de pornire, completat cu dale colorate. Dacă v-ați dorit vreodată ca dispozitivul dvs. Android să funcționeze mai mult ca pe computerul dvs. desktop, Computer Launcher este pentru dvs.

3. Z Launcher

Z Launcher de la Nokia are un stil foarte minimalist. Din punct de vedere cosmetic, nu este nimic de care să te entuziasmezi. Cu toate acestea, lansatorul susține că poate lansa orice aplicație „într-o secundă”. Pentru a realiza acest lucru cu Z Launcher, un utilizator desenează pur și simplu prima literă a numelui aplicației pe ecran. Lansatorul trage apoi în sus aplicațiile asociate acelei litere.

nokia-z-launcher

Nokia susține că Z Launcher învață și se adaptează utilizatorului său. Aceasta înseamnă că, cu cât îl folosiți mai mult, cu atât este mai probabil ca Z Launcher să prezică ce aplicație doriți să utilizați, reducând timpul necesar pentru a o deschide. Sună ca un mod funky, rotund, de a lansa o aplicație, dar odată ce te-ai obișnuit cu ea, este mai rapid decât să derulezi prin tava aplicației.

Rețineți că Z Launcher este încă în versiune beta, deci pot exista răsuciri care ar trebui să fie rezolvate.

4. Smart Launcher 3

Este ecranul dvs. de pornire o mizerie aglomerată de aplicații și widget-uri? Răsfoiți în mod constant ecranul de pornire sau derulați prin tava aplicației încercând să găsiți aplicația de care aveți nevoie? Dacă da, Lansator inteligent 3 poate fi exact ceea ce cauți.

lansator-inteligent-3

Smart Launcher 3 caută să vă simplifice experiența Android. La configurarea inițială, Smart Launcher 3 vă permite să alegeți cele șase aplicații pe care le utilizați cel mai frecvent. Aceste aplicații sunt accesibile imediat de pe ecranul de pornire și pot fi lansate cu o singură atingere. Alte aplicații sunt ascunse într-o oarecare măsură, ceea ce înseamnă că este posibil să nu fie cea mai bună opțiune pentru un utilizator puternic Android.

Cireșul de sus este că Smart Launcher 3 este unul dintre lansatoarele mai optimizate disponibile. Aceasta înseamnă că nu necesită multe resurse ale dispozitivului pentru a funcționa. În cele din urmă, acest lucru economisește RAM și durata de viață a bateriei.

Cunoașteți lansatoare Android interesante pe care nu le-am acoperit? Ne-a fost dor de preferatul tău? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x