4 moduri de a tăia, copia și lipi textul în fișiere PDF

4 moduri de a tăia, copia și lipi textul în fișiere PDF
⏱️ 5 min read

Deși este ușor de tăiat, copiat și lipit text pe un document Word, cu fișiere PDF, trebuie să aplicați câteva modificări pentru a putea rearanja liber textul. Aici sunt prezentate cele mai bune modalități prin care puteți utiliza funcțiile de tăiere, copiere și lipire pentru a muta text în jurul PDF-ului, ca și cum ar fi un editor de documente bogat.

Notă: aceste metode nu ar funcționa dacă PDF-ul a fost scanat sau funcțiile de copiere-lipire au fost dezactivate de către creatorul PDF-ului.

1. Prin „Inserarea textului” în PDF Reader

Toate cititoarele PDF gratuite au opțiunea de a insera orice text în linie dacă acea opțiune nu a fost dezactivată anterior. Pentru cei care folosesc Adobe Acrobat Reader, vă permite să selectați și să copiați orice bloc de text. Pentru a-l lipi în document, faceți clic dreapta și selectați „Insert Text at Cursor”.

În afară de blocuri de text, Adobe Acrobat Reader vă permite, de asemenea, să adăugați semnătura pe orice pagină sau pe anumite linii.

Tăiați Copypaste Pdf Adobe Reader Sign

Printre instrumentele gratuite de vizualizare PDF, Foxit Reader oferă rezultate mult mai bune în inserarea textului în comparație cu Adobe Acrobat Reader. Noul text poate fi inserat în mod liber sub textul existent, fără acele cutii supărătoare enervante. Acest instrument de adăugare a textului se numește „Mașină de scris”, care poate fi accesat din meniul „Comentariu”. Copierea-lipire este o briză cu această caracteristică valoroasă.

Cut Copypaste Pdf Foxit Reader Typewritten

2. Utilizarea unui software de editare PDF

Singurul dezavantaj al cititoarelor PDF gratuite de mai sus este că nu puteți folosi tăietura (Ctrl + X) comanda. De asemenea, nu pot să potrivească noul text cu stilul de font PDF existent. Dacă doriți un mediu de editare a documentelor mai profesionist, aveți nevoie de setul complet de caracteristici ale unui editor PDF. Cu Adobe Acrobat, o funcție „editați text și imagini” poate fi accesată din meniul „Editați”.

Tăiați Copypaste Pdf Editați imagini text

Soda PDF este un instrument strălucitor pentru editarea profesională a documentelor PDF. Durează câteva minute pentru a descărca și instala software-ul.

Tăiați Copypaste Pdf Sodapdf Instalare

După ce deschideți fișierele PDF în Soda PDF, puteți selecta cu ușurință orice bloc de text.

Tăiați Copypaste Pdf Sodapdf Selectați textul

De îndată ce faceți clic pe „Editați”, opțiunile „Decupare, copiere și lipire” sunt vizibile în mod vizibil. Stilul fontului este reprodus cu precizie și, odată ce ați făcut o nouă imprimare PDF, este dificil să observați adăugări de text noi.

Cut Copypaste Pdf Sodapdf Lipit

3. Editarea PDF-ului într-un browser

Există multe instrumente pentru a edita documente PDF într-un browser, cum ar fi Sejda. Trebuie doar să încărcați documentul PDF în fereastra de editare și să treceți direct la orice selecție de text. Aceasta ar activa o zonă evidențiată în care puteți utiliza în mod liber opțiunile de tăiere, copiere și lipire. Faceți clic pe „Aplicați modificările” după ce ați terminat.

Tăiați Copypaste Pdf Editor online

4. Utilizarea unui convertor PDF în doc

Puteți converti un PDF într-un document Word și ulterior să îl reconvertiți într-un fișier PDF odată ce ați terminat modificările. Există multe instrumente pe care le puteți utiliza, cum ar fi PDF Wiz. Este gratuit de utilizat și are performanțe foarte impresionante în conversia fișierelor PDF în mai multe formate, inclusiv .doc, .docx și .txt.

O altă modalitate este de a utiliza Google Docs. Încărcați PDF-ul pe Google Drive și deschideți documentul cu Google Docs.

Tăiați Copypaste Pdf Deschideți Google Docs

Tot textul PDF este acum pregătit pentru editare. Puteți salva modificările în fișierul PDF original. Și, bineînțeles, puteți utiliza opțiunile de tăiere, copiere și lipire fără probleme.

Tăiați Copypaste Pdf Editați Google Docs

Acum, că știți cum să tăiați, copiați și lipiți text în fișiere PDF, puteți afla, de asemenea, cum să salvați un fișier ca PDF în Windows 10 sau să combinați mai multe fișiere PDF cu instrumentul pentru linia de comandă pdftk.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x