5 alternative la tastatura Swiftkey pentru Android

5 alternative la tastatura Swiftkey pentru Android
⏱️ 4 min read

Știrile recente potrivit cărora Microsoft a achiziționat tastatura Swiftkey au văzut mai mulți utilizatori Android care caută alternative. Având în vedere că există mulți oameni cărora nu le place Microsoft pentru invazivitatea și lipsa de respect față de utilizatori recent, acest lucru nu surprinde.

Există mai multe aplicații alternative de tastatură în Magazinul Google Play, dar voi enumera primele cinci opțiuni din lotul pe care l-am încercat și cred că sunt cele mai demne înlocuitoare pentru Swiftkey Keyboard. Aplicațiile nu sunt listate într-o ordine specială.

1. Tastatura Minuum

Tastatura Minuum aduce o experiență de tastare complet nouă pe smartphone-ul dvs. Android. Dacă ați fost vreodată dezgustat de spațiul pe ecran pe care îl folosesc unele aplicații de la tastatură, Minuum poate fi ceea ce căutați. Aplicația ocupă o cantitate foarte mică de spațiu pe ecran, dar funcționează în continuare foarte eficient la tastare. Când doriți să introduceți o adresă URL sau o parolă, puteți convoca cu ușurință modul de dimensiune completă în acest scop. Funcția de corectare automată a Minuum este destul de excelentă și primiți și alte caracteristici standard, cum ar fi emoji, tastarea vocală și predicția cuvintelor. Alte opțiuni utile, cum ar fi controlul cursorului, căutarea și instrumentele pentru clipboard (tăiere, copiere și lipire) sunt, de asemenea, incluse în pachet.

Preț: Gratuit (perioadă de încercare de 30 de zile) / 3,99 USD

2. Tastatură Flesky

swiftkey-alternative-flesky

Flesky este preferatul meu personal din această listă și nu este greu de văzut de ce. Deține recordul mondial Guinness pentru viteza de tastare și oferă mai multe extensii care vă pot ușura experiența de tastare într-un grad foarte mare. Flesky oferă o funcție de corecție automată de neegalat, deci nu trebuie să atingi caracterul corect, deoarece aplicația îți poate corecta automat greșelile. De asemenea, sunt incluse în pachet multe tone de emoji, gif-uri încorporate, mai multe teme, aspecte de tastatură (QWERTY, AZERTY, QWERTZ, DVORAK sau Colemak) și multe altele. Flesky a fost anterior o aplicație premium, dar acum vă puteți bucura de toate caracteristicile sale gratuit.

Preț: Gratuit

3. Tastatura Google

swiftkey-alternative-google-keyboard

Tastatură Google vine preinstalat pe mai multe dispozitive Android, cum ar fi dispozitivele Nexus și Android One. Nu are caracteristici speciale, cum ar fi gif-uri încorporate, dar are o predicție decentă de cuvinte, completare automată și tastare prin gesturi care funcționează foarte bine în experiența mea. Selecția emoji este, de asemenea, foarte mare și se adaugă tot mai multe. De asemenea, puteți sincroniza toate personalizările și istoricul dvs. pe mai multe dispozitive cu un cont Google.

Preț: Gratuit

4. Tastatura TouchPal Emoji

swiftkey-alternative-touchpal

TouchPal este o altă aplicație de tastatură excelentă, care oferă o mulțime de caracteristici îngrijite pe care le veți iubi. În plus față de opțiunile standard, cum ar fi emoji, smileys și predicția cuvintelor, TouchPal acceptă peste 90 de limbi și permite, de asemenea, personalizarea extinsă cu sute de teme și imagini de fundal disponibile pentru utilizare. Puteți chiar să creați propria temă sau să setați un tapet personalizat (cum ar fi fotografia dvs.), dacă doriți. În plus, TouchPal oferă o funcție de tastare prin gesturi (curba TouchPal) care funcționează instrumente de clipboard fine și utile care fac copierea și lipirea de la aplicație la aplicație o briză.

Preț: Gratuit

5. Tastatură Ginger

swiftkey-alternativa-ghimbir

Tastatură Ginger este una dintre aplicațiile de tastatură foarte apreciate din Magazin Play cu câteva caracteristici unice proprii care vă pot atrage. Aplicația își propune să vă îmbunătățească viteza și calitatea tastării, oferind corecții gramaticale, ortografice și de punctuație, precum și predicții cu cuvintele următoare. Ginger Keyboard își propune, de asemenea, să vă distreze cu mai multe jocuri simple pe care le puteți juca chiar din interiorul tastaturii. Bara inteligentă oferă integrare cu mai multe aplicații, cum ar fi Wunderlist, Evernote, Todoist, Google Calender și multe altele, astfel încât să puteți crea rapid evenimente sau să luați note rapid și mai repede ca niciodată. De asemenea, puteți adăuga propria dvs. aplicație la bara inteligentă, dacă doriți.

Preț: Gratuit

Spuneți-ne cu ce alternativă Swiftkey ați decis să mergeți și de ce în comentariile de mai jos. Dacă cunoașteți alte aplicații de tastatură decente care credeți că ar trebui incluse aici, ne-ar plăcea să aflăm și despre acestea.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x