5 alternative mai ieftine la controlerul Nintendo Switch Pro

5 alternative mai ieftine la controlerul Nintendo Switch Pro

Nintendo Switch s-a dovedit a fi o nouă consolă inovatoare, care este populară atât pentru jucătorii tineri, cât și pentru cei mari. Acestea fiind spuse, controlerele Joycon la pachet cu Switch sunt minuscule. Oricine are vârsta de peste cinci ani va avea dificultăți în utilizarea acestora pentru o perioadă lungă de timp. Controlerele Joycon sunt atât de mici, încât oamenii cu mâini mai mari riscă să dezvolte sindromul tunelului carpel.

Desigur, utilizatorii pot oricând să prindă Joycons pe un Joycon Grip pentru a oferi o senzație mai tradițională; cu toate acestea, butoanele sunt încă foarte mici și incomode. Din fericire, Nintendo și-a dat seama că mulți jucători ar prefera un controler mai robust. Cue Controller Pro.

Controlerul Pro pentru Nintendo Switch este bine conceput și se simte grozav; cu toate acestea, există o problemă minoră: controlerul Pro este destul de scump. Din fericire, pentru acei jucători care au un buget, există o serie de alternative fantastice disponibile.

1. 8bitdo SN30 Pro

Comercializarea cu amănuntul pentru aproximativ 50 USD, SN30 de 8bitdo nu este mult mai ieftin decât controlerul oficial Pro. Acestea fiind spuse, SN30 zgârie cu siguranță mâncărimea nostalgiei. Luând reperele de pe iconicul Super Nintendo pe 16 biți, SN30 se simte exact ca un lucru real și este compatibil cu Nintendo Switch.

switch-pro-8bitdo

Acestea fiind spuse, SN30 are câteva adăugări moderne, cum ar fi stick-uri analogice duale. În plus, SN30 Pro acceptă și comenzi de mișcare și funcții de vibrații. Cu toate acestea, rețineți că SN30 Pro nu acceptă Amiibos sau controalele gestuale. În plus, veți putea utiliza acest controler și pe PC-uri, Mac-uri și dispozitive Android, făcându-l una dintre cele mai versatile opțiuni disponibile.

switch-pro-n30pro

Dacă sunteți mai mult fan NES, puteți lua și 8bitdo’s Controler N30 Pro. Oferă aceleași caracteristici ca și SN30; cu toate acestea, este stilat după consola Nintendo pe 8 biți. În plus, puteți opta și pentru FC30 Pro, care este stilizat după Famicom.

2. HORIPAD

Controler HORIPAD arată și se simte aproape identic cu controlerul Switch Pro. Acest lucru se datorează faptului că HORIPAD este un produs Nintendo licențiat oficial. Cu toate acestea, există o diferență majoră. HORIPAD este un controler cu fir.

switch-pro-horipad

În timp ce HORIPAD nu acceptă funcțiile de control al vibrațiilor sau mișcării, are opțiuni turbo. Controlerul are, de asemenea, un D-pad interschimbabil. Utilizatorii pot alege între configurația normală „încrucișată” sau patru butoane independente similare cu C-Pad-ul de pe un controler Nintendo 64. În plus, este compatibil și cu computerele bazate pe Windows.

3. PowerA Controller Plus

La fel ca controlerul HORIPAD, PowerA Controller Plus este un alt produs licențiat oficial pentru Switch. Este încă un alt controler cu fir. Totuși, ceea ce sacrificați prin comoditate, îl câștigați în economii. Controlerul cu fir PowerA este una dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile, venind la aproximativ 20 USD.

switch-pro-powera

Cu controlerul PowerA, ceea ce vedeți este ceea ce obțineți. În ceea ce privește caracteristicile, acesta are un cablu USB amovibil de 10 picioare, precum și șase capace de stick analogice interschimbabile. În funcție de preferințele dvs. estetice, controlerul PowerA ar putea fi puțin peste partea de sus. Desigur, dacă ești Zelda sau fratii Mario superfan, poate fi chiar pe aleea ta. Oricum îl tăiați, dacă aveți un buget restrâns, PowerA este o opțiune solidă.

4. Controler de joc PXN Pro

Controler de joc PXN Pro are două caracteristici pe care multe dintre opțiunile din această listă le lipsesc: controlul vibrațiilor și al mișcării. PXN are un motor încorporat pentru a oferi vibrații, precum și un giroscop cu șase axe pentru controlul mișcării. Mai mult, PXN Pro are o prindere ergonomică, antiderapantă și o baterie de 550 mAh, care durează între cincisprezece și optsprezece ore.

switch-pro-pxn

Potrivit unor recenzii, comenzile de mișcare pot fi un pic cam uneori comparate cu controlerul oficial Pro. Acestea fiind spuse, la mai puțin de jumătate din preț, este posibil să fiți dispus să îl treceți cu vederea.

5. Ortz Wireless Gaming Controller

Ortz Wireless Gaming Controller a fost unul dintre primii controlori terți disponibili pentru Switch în Statele Unite. Ca atare, a avut în mod constant recenzii bune de la utilizatorii Amazon și chiar a eliminat râvnita distincție „Amazon’s Choice” pentru controlerele Switch. Controlerul în sine are setări turbo pentru toate butoanele, precum și trei tampoane D interschimbabile. În plus, mânerele controlerului au o prindere texturizată.

switch-pro-ortz

Din păcate, Ortz nu acceptă controlul mișcării și nu poate porni comutatorul de la distanță. Mai mult, unii utilizatori raportează că procesul de asociere Bluetooth este complicat. În ciuda unor supărări minore, controlerul Ortz Wireless Gaming are o reputație solidă. Verificați-l dacă căutați un controler cu o calitate dovedită.

Folosiți un controler terț pentru Nintendo Switch în locul controlerului Pro? Pe care îl folosești? Spuneți-ne în comentarii!

Scroll to Top