5 aplicații Android care vă permit să vă creați propriul avatar Cartoony

5 aplicații Android care vă permit să vă creați propriul avatar Cartoony
⏱️ 4 min read

Se pare că oriunde mergi pe net în aceste zile, ai nevoie de un avatar. Abordarea implicită este de a face o fotografie de profil a dvs., dar dacă nu doriți să vă împărtășiți identitatea, atunci crearea unei reprezentări cartoony este o opțiune atrăgătoare. Procesul poate fi chiar mai ușor decât crezi. Iată cinci aplicații Android care vă permit să creați o versiune frumoasă și destul de adorabilă a dvs.

Androidificați

Androidificați este la fel de mult un creator de avatar pe cât este un anunț interactiv Android, dar este în regulă, pentru că există doar ceva distractiv în crearea unei versiuni bugdroid a noastră. Aplicația vă permite să selectați diferite culori, forme, dimensiuni și accesorii, care vă permit să creați un robot care să inducă aw, pe care prietenii l-ar putea jura, arăta la fel ca dvs. Spre deosebire de celelalte opțiuni din această listă, puteți chiar să vă faceți Android să efectueze un mic gest drăguț și să îl salvați ca GIF.

FaceQ

AndroidCreateAvatar-FaceQ

FaceQ-uri Scopul unic este de a vă ajuta să vă creați propria persoană adorabilă online. Aplicația vă lansează imediat pe ecranul de editare, iar butonul de salvare este întotdeauna prezent în partea de sus a ecranului. Atingând-o se creează un fișier .PNG pe care îl puteți importa apoi pe oricare site doriți. Opțiunile de garderobă sunt peste tot, de la haine pe care le-ai purta în casă până la genul de armură de luptă care te-ar putea menține în siguranță împotriva unei hoarde de dragoni. FaceQ este gratuit, așa că lăsați-vă imaginația să se descurce.

Avatar Maker

AndroidCreateAvatar-Avatar-Maker

Avatar Maker este cea mai bună opțiune din această listă pentru a crea o imagine despre tine inspirată de anime. Trebuie să-ți schimbi forma capului, ochii, părul, accesoriile și altele asemenea la un nivel rezonabil. Puteți salva imagini pe dispozitivul dvs. Android când ați terminat, le puteți exporta direct în Google+ sau le puteți partaja în galeria publică pentru ca alți utilizatori să le poată verifica. O versiune premium este disponibilă ca achiziție în aplicație pentru 2,50 USD, care deblochează avantaje suplimentare, dar funcționalitatea de bază este disponibilă gratuit.

Smartphone Avatar

AndroidCreateAvatar-Smartphone-Avatar

Apoi, îl avem pe nume clar Smartphone Avatar. Această aplicație este la fel de simplă pe cât apar. Interfața de creare a avatarului apare la lansare, cu opțiunile de personalizare aliniate de-a lungul ambelor părți ale ecranului. Unele caracteristici necesită funcționarea profesională pentru 1,39 USD, cum ar fi salvarea sau încărcarea avatarului, utilizarea formatului de fișier .PNG și aplicarea fundalurilor transparente. Acest lucru va elimina, de asemenea, reclame. Avatarurile pe care le creați cu această aplicație, care se uită cu toții la un smartphone din mâinile lor, au un aspect deosebit, datorită parțial capetelor pătrate și designului inspirat de doodle.

Bitmoji

AndroidCreateAvatar-Bitmoji

Banda de biți vă permite să vă exprimați prin benzi desenate, creând versiuni digitale ale dvs., ale prietenilor dvs. și ale locurilor în care locuiți. Actul de a configura totul vă lasă cu un avatar pe care îl puteți lua cu dvs. pe diferite site-uri de socializare. Dar pentru scopurile noastre, suntem mai interesați de Bitmoji aplicație. Această adăugare îi permite avatarului să exprime o gamă largă de emoții, dintre care oricare poate servi drept imagini de profil în sine. Trebuie să creați un cont pentru a utiliza Bitmoji, dar spre deosebire de aplicația principală Bitstrips, nu trebuie să utilizați unul de pe Facebook.

Concluzie

Aceste patru aplicații facilitează crearea propriului avatar nu numai ușor, ci și distractiv. Merită să trageți unul doar pentru a vă juca, chiar dacă sunteți perfect în folosirea fotografiei dvs. online. Deoarece puteți face acest lucru de pe un telefon sau tabletă Android, este nevoie de aproape nici un efort sau timp pentru a veni cu ceva grozav.

Dacă aveți un mod diferit de a vă crea propriul avatar pe care să îl folosiți pe web, împărtășiți-l cu noi mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x