5 aplicații Android care vă vor face automat copii de rezervă pentru fotografii și videoclipuri

5 aplicații Android care vă vor face automat copii de rezervă pentru fotografii și videoclipuri

Doriți să faceți backup automat pentru fotografiile dispozitivului dvs. Android imediat ce le faceți? Dacă aveți o conexiune solidă la Internet și nu vă deranjează să vă încredeți fotografiile pe web, acești cinci furnizori de stocare în cloud își vor face partea pentru a vă asigura că amintirile dvs. sunt sigure și sănătoase, fără niciun efort din partea dvs.

1. Fotografii Google+

Google+ este una dintre cele două opțiuni pe care probabil le veți vedea atunci când configurați un nou dispozitiv Android. Șansele sunt că v-ați conectat cu un cont Google în timpul procesului de configurare, astfel încât să aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a face copii de rezervă ale imaginilor. Doar faceți clic pe aplicația Fotografii, care vă servește ca aplicație principală de galerie pe dispozitivele Android stoc.

La prima lansare, vă va întreba dacă doriți să faceți automat backup pentru fotografii pe Google+. Puteți stoca un număr nelimitat de ele pe rețeaua socială, dar dacă doriți să păstrați calitatea originală a imaginii, ar trebui să optați pentru a utiliza spațiul de stocare Drive. Veți obține 15 GB de spațiu gratuit, ceea ce este suficient pentru mii de fotografii.

2. Dropbox

Dropbox este celălalt furnizor de stocare în cloud care vine adesea preinstalat pe unele dispozitive Android. Când lansați aplicația pentru prima dată, aceasta vă oferă opțiunea de a salva instantaneu imaginile. Dacă faceți acest lucru, le veți încărca într-un dosar cu eticheta “Încărcări camere” din Dropbox.

AutomaticPhotoBackup-Dropbox

Alternativ, puteți instala Carusel, o aplicație galerie pentru vizualizarea fotografiilor salvate în Dropbox. Stochează imagini în același loc cu aplicația principală, dar oferă o interfață mai bună pentru navigarea prin ele.

AutomaticPhotoBackup-Carusel

Oricum, veți obține 2 GB spațiu de stocare cu un cont gratuit.

3. OneDrive

Da, ați preluat tendința până acum. Toți cei mai cunoscuți furnizori de stocare în cloud sunt dispuși să vă stocheze automat fotografiile. Astfel, dacă OneDrive este soluția dvs. de rezervă la alegere și nu ați încercat aplicația Android, instalați-o. Veți găsi aceeași opțiune de backup instantaneu a fotografiilor și videoclipurilor pe care le are competiția. Puteți apoi să le navigați în aplicație printr-o vizualizare tradițională a grilei.

AutomaticPhotoBackup-OneDrive

La fel ca Google Drive, aveți 15 GB de spațiu pentru a lucra gratuit.

4. Copiați

AutomaticPhotoBackup-Copy

Dacă nu vă plac brandurile menționate mai sus, luați în considerare Copie. Această aplicație de stocare în cloud oferă aceleași opțiuni de backup pe care le căutați, o interfață de bază și posibilitatea de a arunca oricare dintre fotografiile sau videoclipurile dvs. pe un Chromecast. Cu 15 GB de spațiu disponibil gratuit, despre ce să ne plângem?

5. Mega

Deci, aveți prea multe fotografii și videoclipuri salvate pe dispozitivul dvs. decât oricare dintre aceste servicii sunt dispuse să le gestioneze gratuit. În acest caz, ar trebui să verificați Mega. Această soluție de stocare oferă 50 GB spațiu liber utilizatorilor săi. Este suficient spațiu pentru ca mulți oameni să se descurce fără să trebuiască să treacă la un plan mai mare.

AutomaticPhotoBackup-Mega-Planuri

Gânduri finale

Iată, cinci furnizori de stocare în cloud care vor face automat o copie de siguranță a fotografiilor și videoclipurilor pe care le faceți cu dispozitivul dvs. Android, fără să vă taxeze pentru serviciu. Dar acestea nu sunt singurele opțiuni disponibile – caracteristica a devenit obișnuită în ultimii doi ani, așa că atunci când vă gândiți la un serviciu nou, asigurați-vă că vânați-l.

Sunați mai jos dacă există o altă soluție de rezervă automată pe care doriți să o recomandați.

Scroll to Top