5 aplicații Android de urmărire a obiceiurilor pentru a vă ajuta să vă construiți obiceiuri bune

5 aplicații Android de urmărire a obiceiurilor pentru a vă ajuta să vă construiți obiceiuri bune
⏱️ 6 min read

Ați făcut rezoluții de Anul Nou? Le-ai păstrat? Dacă eșuați la aceste rezoluții în fiecare an ca majoritatea dintre noi, poate că este timpul să folosiți o anumită tehnologie. Pentru a vă îmbunătăți șansele de succes, descărcați pe telefon o aplicație de urmărire a obiceiurilor.

Oamenii spun că Jerry Seinfeld a vrut să scrie cel puțin o glumă în fiecare zi. A închis un calendar mare de perete și a făcut un mare X roșu peste dată ori de câte ori a scris materiale. În timp ce făcea acest lucru, și-a dat seama că a câștigat o mare satisfacție doar prin a marca în fiecare zi. Din acest eveniment am învățat o cheie importantă pentru construirea obiceiurilor – „Nu spargeți lanțul”.

Calendarele mari de perete ar fi putut funcționa pentru Jerry Seinfeld, dar mă îndoiesc serios că vreți să purtați unul cu voi peste tot. Ce zici de o abordare mai modernă și tehnologică? Încercați o aplicație de urmărire a obișnuințelor.

Aplicațiile de urmărire a obiceiurilor încurajează obiceiuri pozitive, deoarece puteți verifica obiceiurile bune pe care le urmați în fiecare zi. Puteți utiliza, de asemenea, una pentru a elimina obiceiurile proaste, marcând zilele sau orele în care NU ați făcut acele lucruri.

Deoarece multe aplicații de urmărire a obișnuințelor au și alte scopuri, am restrâns câmpul la aplicații concepute să se concentreze în primul rând pe obiceiurile de construire și nu pe multe altele. Au fost testate cinci aplicații Android: Loop, Goal Tracker și Listă de obiecte, Habit Hub, Habit Bull și Habitica.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Buclă

Buclă este o aplicație minimalistă, complet gratuită, care folosește o bifă pentru a afișa zilele în care ați finalizat obiceiul. La fel ca alți trackers de obișnuință, Loop vă oferă grafice pentru a vă arăta progresul. Calendarele vă arată istoricul și vă ajută să vă îmbunătățiți punctele slabe, cum ar fi dificultatea într-o anumită zi a săptămânii.

Bucla face ceva unic, totuși, prin crearea unui „scor obișnuit”. Acest scor arată punctele tari ale obiceiurilor tale. Programul se calculează în timp, deci lipsa câteva zile aici și acolo nu vă va strica complet scorul.

2. Urmăritorul obiectivelor și lista obișnuințelor

Ala Jerry Seinfeld, aplicația Urmăritorul obiectivelor și lista obișnuințelor folosește un calendar. Atingeți data o dată, iar verificarea albastră indică succesul. Atingeți-l din nou și apare X-ul roșu, ceea ce înseamnă că nu ați finalizat sarcina în ziua respectivă.

habittrackers-goal-tracker-and-obicei-list-tracking-screen

Calendarul acționează ca un istoric al obiceiurilor pentru întreaga lună. Afișează zilele pe care le-ați terminat, dar nu oferă nimic asemănător cu scorul obișnuit oferit de Loop. La fel ca Loop, Goal Tracker & Habit List este gratuit. Această aplicație se actualizează la spațiul de stocare local, precum și la Google Play. Această caracteristică, pe care Loop nu o are, vă garantează că nu vă veți pierde datele chiar dacă veți obține un telefon nou.

3. Habitura Hub

Habitat Hub folosește lanțuri vizuale de obiceiuri. Dacă pierdeți o zi, lanțul se rupe și trebuie să o luați de la capăt pentru a atinge numărul țintă de douăzeci și unu de zile la rând. Aplicația vă oferă o opțiune pe care nu o fac alții: săriți peste o zi fără penalizare. De exemplu, dacă sunteți bolnav, puteți sări peste sarcini și nu vă va răni șirul.

habittrackers-habithub-calendar-graph

Această aplicație vă arată progresul utilizând calendare și grafice. Calendarele vă ajută să vedeți modele de succes, iar celelalte două grafice vă arată creșterea și „puterea obișnuită” actuală, care este similară cu scorul obișnuit în Loop.

Cu Habit Hub puteți clasifica obiceiurile. Deci, dacă doriți să vizualizați doar sarcinile de care aveți nevoie pentru rutina dvs. de dimineață, puteți selecta să vedeți o singură categorie. Categoriile reduc distragerea atenției atunci când elimină elementele inutile din vizualizarea curentă. Această aplicație este gratuită, dar dacă doriți să urmăriți mai mult de cinci obiceiuri, veți dori să faceți upgrade la versiunea premium la un preț mai mic de 5,00 USD.

4. HabitBull

Alegerea obiceiurilor în HabitBull este puțin mai detaliat decât celelalte aplicații discutate până acum. Această aplicație vă oferă idei de obiceiuri pentru a vă inspira. O caracteristică unică a HabitBull este abilitatea de a crea obiective de număr, precum și obiective simple de completare da / nu.

habittrackers-habitbull-history-quote

HabitBull oferă integrare cu Google Fit pentru cei care doresc să se concentreze asupra obiceiurilor de exercițiu sau de sănătate care sunt urmărite acolo.

La fel ca majoritatea acestor aplicații, HabitBull folosește lanțuri vizuale de obiceiuri. Când ți-e dor de o zi, lanțul se rupe. Spre deosebire de celelalte aplicații, totuși, îți poți stabili propriul obiectiv pentru numărul de zile care constituie o serie de succes și implicit la șaizeci și șase de zile.

Pentru a vă menține motivat, HabitBull prezintă citate inspiratoare care se referă la categoriile pe care încercați să le îmbunătățiți.

HabitBull este, de asemenea, gratuit, dar cu opțiunea de a face upgrade dacă doriți să obțineți tot ce puteți din aplicație.

5. Habitica

Habitica este pentru cei care doresc să urmărească totul în urmărirea obișnuințelor sau să o transforme într-o oportunitate pentru jocuri. În Habitica ai un avatar care este afectat de obiceiurile tale. Finalizează-ți sarcinile și avatarul tău prosperă. Fă-te prost cu obiceiurile tale și … ei bine, îți iese ideea.

habittrackers-habitica-avatar

Habitica este gratuit, dar poți achiziționa un abonament lunar, care îți face avatarul mai interesant. Nu vă oferă mai multe opțiuni pentru urmărirea obișnuințelor.

Concluzie

Dacă v-ați luptat cu noi obiceiuri la începutul noului an, puteți începe oricând. Și când te vei bucura de un mare succes, poți mulțumi tehnologiei că te-a ajutat. Poate doriți să-i strigați și lui Jerry Seinfeld!

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în iulie 2015 și a fost actualizat în februarie 2018.

Credit de imagine: Bunele obiceiuri scrise pe drumul rural de către DepositPhotos

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x