5 aplicații Android Equalizer pentru un sunet mai bun pe telefonul dvs

5 aplicații Android Equalizer pentru un sunet mai bun pe telefonul dvs
⏱️ 14 min read

Telefoanele inteligente de astăzi pot face mult mai mult decât să trimită un mesaj, să efectueze un apel sau să facă selfie-uri. În primul rând, le puteți folosi și pentru a asculta muzică oriunde ați merge. Vestea proastă este că profilurile lor audio implicite pur și simplu nu o vor tăia, mai ales dacă ești un audiofil.

Există totuși câteva vești bune: puteți folosi o aplicație de egalizare pentru a îmbunătăți sunetul telefonului. Dacă sunteți un utilizator Android, am adunat unele dintre cele mai bune aplicații de egalizare Android într-un singur loc, dar înainte de a ajunge la asta, să aruncăm o privire rapidă la ce este un egalizator.

Ce este o aplicație Equalizer?

O aplicație de egalizare este un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a regla diferitele benzi de frecvență ale semnalului audio al telefonului dvs. În termeni mai simpli, vă permite să optimizați sunetul în funcție de gustul dvs. unic, sau ar trebui să spunem auzul.

Majoritatea dispozitivelor Android au capabilități de egalizare încorporate, dar nu toate sunt create egale. Alte telefoane nu vă vor permite să îl accesați deloc decât dacă utilizați un software terță parte, cum ar fi Comandă rapidă Egalizator sistem.

În orice caz, cea mai bună opțiune este să cauți o aplicație de egalizare independentă și să o instalezi pe telefon. Așa că, fără alte prelungiri, alegeți din lista de mai jos.

1. Egalizator FX

Egalizator FX este una dintre cele mai simple, dar cele mai populare aplicații de egalizare Android de pe piață astăzi. Dispune de o interfață de utilizator curată, care are trei secțiuni principale: Egalizator, Efecte și Profil.

Egalizatorul vă permite să reglați cinci benzi de frecvență, ceea ce nu este mult, dar suficient pentru a îmbunătăți calitatea de ieșire a sunetului telefonului dvs. Puteți personaliza efectele schimbând echilibrul dintre canale sau activând amplificarea basului, îmbunătățirea sonorității și virtualizarea.

Rețineți că nu veți auzi prea multe diferențe după activarea virtualizării decât dacă purtați căști.

În secțiunea Profiluri, veți găsi 15 presetări diferite, inclusiv Super Bass, Rock și Blues. Puteți adăuga propriile dvs. dacă nu vă place niciuna dintre selecțiile oferite.

Aplicația Equalizer FX este gratuită atâta timp cât nu vă deranjează reclamele care trec în partea de sus a ecranului. Dacă considerați că aceste reclame vă distrag atenția și doriți să scăpați de ele, fiți pregătiți să plătiți aproximativ 2 USD pentru versiunea premium.

Un alt lucru tare despre Equalizer FX este că are o funcție widget. Deși această caracteristică nu este unică, este totuși plăcut de a avea.

De ce ar trebui să alegeți Equalizer FX

 • Este una dintre cele mai bune aplicații de egalizare cu funcție widget

Pro

 • Ușor de folosit
 • Presetari multiple
 • Efecte personalizabile
 • Compatibil cu Spotify și multe altele

Contra

 • Reclame care distrag atenția în versiune gratuită
 • Doar cinci trupe
 • Nu funcționează cu radioul FM

2. Bass Boost și Egalizator

Amplificator de bas și egalizator este o altă aplicație Android care oferă un egalizator cu cinci benzi. După cum sugerează și numele, are și o funcție de amplificare a basului care va oferi sunetului telefonului dvs. mai multă putere.

Pe lângă cele două caracteristici principale, această aplicație are un virtualizator care va vibra aerul și va face telefonul să sune unic. Puteți găsi toate aceste funcții în fila egalizator, împreună cu 22 de presetări de profil și un mic panou de control în partea de jos, care vă permite să lansați playerul preferat direct din aplicație.

Butonul de meniu se află în colțul din stânga sus al paginii implicite. În el, veți găsi un buton care activează gratuit funcția „Egalizator cu 10 benzi”, care este o opțiune foarte frumoasă.

În partea dreaptă a pictogramei egalizatorului din partea de sus a paginii implicite este o pictogramă audio care vă permite să controlați volumul și să îl creșteți până la 200%. Cu toate acestea, cel mai bine este să încercați mai întâi setările inferioare înainte de a le ridica până la capăt, deoarece vă puteți deteriora auzul.

La fel ca unele dintre cele mai bune aplicații de egalizare Android de pe piață, Bass Boost și Ca unele dintre cele mai bune aplicații de egalizare Android de pe piață, Bass Boost și Equalizer au o funcție de widget, care facilitează accesul la comenzi fără a fi nevoie să deschideți aplicația în sine. Puteți să-l descărcați gratuit și să eliminați reclamele vizionând cinci videoclipuri pentru a obține un total de 50 de monede virtuale.

De ce ar trebui să alegeți Bass Booster și Equalizer

 • Puteți activa gratuit egalizatorul cu 10 benzi.

Pro

 • Mai multe presetări de profil
 • Optimizarea volumului
 • Eliminați reclamele gratuit (prin colectarea de monede în aplicație)

Contra

 • Trebuie să vizionați videoclipuri pentru a elimina reclamele

3. Neutralizator

Avertisment corect: the Neutralizator aplicația nu este ca toate celelalte aplicații de egalizare Android de acolo. După ce îl descărcați și îl deschideți, primul lucru pe care îl vedeți nu sunt coloane de frecvențe de bandă. În schimb, vi se va cere să creați un profil înainte de a putea face orice altceva.

Este un semn a ceea ce vă rezervă aplicația, care este personalizarea totală. În loc să ofere controalele tipice EQ, acesta creează un profil de sunet de la zero, bazat pe auzul dumneavoastră. Face acest lucru printr-un test de auz, care este puțin complicat, dar merită pe deplin.

Audiofilii care își cunosc lucrurile iubesc modul în care această aplicație poate personaliza sunetul telefoanelor lor. În același timp, începătorii cu experiență sau cunoștințe limitate despre ajustările EQ îl vor aprecia cu siguranță.

Aplicația este gratuită și nu rulează reclame, dar puteți stoca doar o singură presetare. Dacă doriți să adăugați mai multe, o puteți face la prețul de 5 USD.

De ce ar trebui să alegeți Neutralizer

 • Este ideal pentru audiofili și persoanele cu dificultăți de auz.

Pros

 • Personalizare de neegalat
 • Gratuit fără reclame

Contra

 • Un singur profil în versiunea gratuită

4. Music Volume EQ – Egalizator și Bass Booster

Numele lui este o gură, dar dacă poți trece peste asta, Music Volume EQ – Egalizator și Bass Booster este de fapt una dintre cele mai bune aplicații de egalizare Android de pe piață astăzi. Dispune de un EQ cu cinci benzi, nouă presetări și o mulțime de alte funcții, inclusiv amplificarea basului, îmbunătățirea volumului și multe altele.

Deși toate aceste caracteristici sunt aproape standard, ceea ce diferențiază Music Volume EQ de concurență este că funcționează perfect cu aproape toate playerele audio de astăzi. Și mai bine, este compatibil și cu majoritatea playerelor video.

Interfața este foarte intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce este ceva pe care începătorii EQ și-ar dori foarte mult. Puteți comuta cu ușurință între pagina de pornire și pagina EQ prin comutarea butonului Egalizator, pe care îl puteți accesa folosind butonul de meniu din colțul din stânga sus.

Aplicația are o versiune gratuită care vine cu diverse reclame. Puteți elimina reclamele la prețul de aproximativ 4 USD.

De ce ar trebui să alegeți Music Volume EQ – Egalizator și Bass Booster

 • Funcționează bine cu majoritatea playerelor audio și video.

Pro

 • Are toate caracteristicile utile pe care audiofilii le caută într-o aplicație de egalizare.
 • Interfața este ușor de utilizat și intuitivă.

Contra

 • Presetări limitate oferite
 • Trebuie să plătiți pentru a elimina reclamele

5. Egalizator Music Player Booster

The Egalizator Music Player Booster este un software all-in-one care vă permite să utilizați alte aplicații în timp ce ascultați muzica preferată, datorită modului de redare în fundal. Are un player de muzică încorporat remarcabil, ceea ce înseamnă că puteți asculta cu ușurință toate melodiile de pe dispozitiv prin intermediul aplicației.

În timp ce standardul pentru majoritatea aplicațiilor de egalizare Android este de cinci frecvențe de benzi, această aplicație vă permite să controlați șapte. De asemenea, vine cu o funcție de amplificare a basului care poate adăuga mai multă profunzime sunetului telefonului tău.

Există zece presetări audio dintre care puteți alege, inclusiv acustică, clasică, R&B și rock. De asemenea, puteți salva o presetare personalizată dacă doriți.

Puteți obține aplicația fără să plătiți, dar reclamele din versiunea gratuită pot fi foarte perturbatoare. Din fericire, 2 USD vă vor scăpa de aceste întreruperi.

De ce ar trebui să alegeți Equalizer Music Player Booster

 • Este o aplicație de egalizare Android all-in-one.

Pro

 • Aplicație de egalizare versatilă
 • Are mod de redare în fundal
 • Oferă EQ cu șapte benzi

Contra

 • Reclamele din versiunea gratuită sunt perturbatoare

FÎntrebări frecvente

1. Telefoanele Android au egalizatoare încorporate?

Majoritatea telefoanelor Android au un egalizator la nivel de sistem de când Android Lollipop a fost lansat în 2014. Cu toate acestea, pentru unele modele, nu puteai să-l accesezi nici măcar prin setări. De aceea este mai bine să descărcați o aplicație nativă pentru a îmbunătăți sunetul telefonului.

2. Care este cea mai bună setare EQ?

Ascultarea muzicii este o experiență foarte personală, așa că nu există niciun răspuns la această întrebare. În cele din urmă, ar depinde de tipul de melodii pe care le ascultați.

Acestea fiind spuse, majoritatea aplicațiilor de egalizare Android oferă mai multe presetări. Îl poți alege pe cel mai bun și îl poți modifica treptat până când ești mulțumit. Nu uitați că glisoarele EQ din partea stângă sunt frecvențele joase și controlează basul. Frecvențele mai înalte sunt în partea dreaptă și acestea sunt glisoarele pe care le deplasați în sus sau în jos dacă doriți să schimbați înaltele. Glisoarele din mijloc sunt pentru voce și alte elemente medii ale audio.

3. Dacă am două aplicații de egalizare deschise, care va funcționa?

Dacă deschideți două sau mai multe aplicații de egalizare în același timp, cele mai multe dintre ele ar funcționa împreună. Puteți chiar să comutați de la o aplicație la alta pentru a modifica setările audio. Cu toate acestea, rezultatele sunt imprevizibile și este dificil să obțineți un sunet consistent dacă utilizați mai mult de un egalizator. De aceea, dacă lansați unele dintre aceste aplicații, veți primi o notificare că există alte aplicații EQ deschise și vi se va sfătui să le dezactivați mai întâi.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x