5 aplicații Android extrem de utile de care nu știați că aveți nevoie

5 aplicații Android extrem de utile de care nu știați că aveți nevoie
⏱️ 4 min read

Magazinul Google Play găzduiește o mulțime de aplicații. De la pierderea timpului de jocuri la editori de imagini puternici la rețelele de socializare, telefonul dvs. vă poate ține conectat, distrat și productiv.

Acestea fiind spuse, majoritatea oamenilor sunt familiarizați doar cu aplicațiile populare de la dezvoltatori de renume. Cu toate acestea, există o mulțime de dezvoltatori care creează câteva aplicații extrem de utile. Unele dintre aceste aplicații sunt atât de inteligente, atât de utile, încât nici nu veți ști că aveți nevoie de ele până nu le instalați.

Obiectiv inteligent

Obiectiv inteligent este o aplicație de recunoaștere a textului OCR de mare viteză. În termeni simpli, Smart Lens este un scaner de text. Copierea unor cantități mari de text prin simpla introducere a acestuia în dispozitiv poate fi o problemă. Fotografierea textului este o opțiune, dar nu ține adresele URL în tact. Din fericire, există o opțiune mai bună. Smart Lens poate scana textul cu o precizie ridicată. Textul este apoi copiat în clipboard-ul dispozitivului dvs., completat cu link-uri URL și numere de telefon. Acest text poate fi apoi lipit într-o aplicație de e-mail, mesagerie etc. Smart Lens face copierea textului rapidă și convenabilă.

Măsura

măsură-android

Majoritatea oamenilor nu poartă o riglă sau bandă măsură oriunde merg. Cu toate acestea, smartphone-urile noastre nu sunt la îndemână. Din fericire, Măsura este o aplicație simplă, bine concepută, care transformă telefonul smartphone într-o riglă. Pur și simplu glisați degetul de-a lungul măsurătorilor incrementale pentru a obține măsurători super precise până la o fracțiune de inch. În plus, aplicația Măsură este capabilă să măsoare atât în ​​unități metrice, cât și în unități imperiale. În plus, Measure este complet gratuit, cu zero reclame și nu sunt necesare permisiuni.

Selvi

selvi-android

Oricine creează videoclipuri trebuie să o verifice. Selvi este o aplicație care oferă o suprapunere care acționează ca un teleprompter pe ecran. Selvi permite utilizatorilor să-și scrie transcrierile video. Aceste transcrieri vor apărea apoi pe ecran la înregistrare. Utilizatorii își pot lua în sfârșit rămas bun de la blopers și cuvinte de umplere precum „um”, „er” și „ah”. În schimb, utilizatorii Selvi vor putea să producă mai multe videoclipuri profesionale datorită vorbirii clare și directe.

Trimite oriunde

Transferul de fișiere între dispozitive poate fi puțin complicat. Puteți copia întotdeauna fișierele pe un computer și apoi le puteți transfera pe celălalt telefon. Cu toate acestea, acest lucru poate consuma mult timp, ca să nu mai vorbim de incomod.

Puteți trimite fișierele prin e-mail; cu toate acestea, majoritatea clienților de e-mail impun o limită mică de dimensiune a fișierului, de obicei numai în megaocteți. Aceasta înseamnă că fișierele mari sunt excluse. Și dacă doriți să trimiteți numeroase fișiere prin e-mail, se poate transforma rapid într-o slogană plictisitoare.

sendanywhere-android

Din fericire, Trimite oriunde permite utilizatorilor să trimită diferite tipuri de fișiere către alte telefoane prin WiFi direct. Pentru a începe, selectați fișierele pe care doriți să le trimiteți din aplicație. Trimite oriunde generează un cod QR și un număr PIN. Destinatarul scanează pur și simplu codul QR sau introduce codul PIN pentru a iniția descărcarea.

Pronunță

pronunță-android

Vorbirea în public poate fi foarte grea. Gândul să pronunțe greșit un cuvânt îi poate lăsa pe oameni cu palme transpirate și crize de anxietate. Dacă aveți o întâlnire mare sau o prezentare care vine și nu doriți să vă jenați prin pronunțarea greșită a cuvintelor, numele corect Pronunță aplicația te-a acoperit.

Pronunțați este o aplicație text-to-speech. Pur și simplu introduceți un cuvânt, iar Pronunța vă va spune cum să îl pronunțați corect. Puteți auzi chiar și cuvinte cu diferite accente din întreaga lume! În plus, aplicația funcționează offline și este complet gratuită.

Care sunt unele dintre aplicațiile ingenioase pe care simți că nu le poți trăi? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x