5 aplicații Android orientate spre cuplu pentru a rămâne în legătură cu celălalt semnificativ

5 aplicații Android orientate spre cuplu pentru a rămâne în legătură cu celălalt semnificativ
⏱️ 4 min read

Clienții tradiționali de mesagerie instant sunt buni pentru a ține pasul cu mai multe persoane sau mai multe, dar ce se întâmplă dacă într-adevăr vorbiți doar cu o altă persoană online? Ce se întâmplă dacă dumneavoastră și celălalt semnificativ doriți să puteți împărtăși mai mult unul cu celălalt decât doar text?

Următoarea este o listă cu cinci aplicații Android care se adresează cuplurilor și le oferă o modalitate excelentă de a rămâne în contact.

Dar iată – toate aceste aplicații oferă posibilitatea de a trimite mesaje, de a partaja fotografii și de a gestiona un calendar. Ce îi deosebește? Să aflăm!

1. Avocado

Avocado are un nume pe care nu-l vei uita cu ușurință: gândește-te doar la fructe. Acest software cu tematică verde se străduiește să fie adorabil. În plus față de pictograma sa de avocado, cu o sămânță în formă de inimă, aplicația conține un bloc de schițe, astfel încât să puteți trece peste toate imaginile sau să începeți de la zero atunci când vă simțiți drăguți. Sau puteți crea liste atunci când este timpul să mergeți la cumpărături și să faceți lucruri. Avocado vă permite să trimiteți îmbrățișări ținând telefonul la piept sau atingând o fotografie pentru a trimite un sărut. Aplicația se adaptează atât la telefoane, cât și la tablete, cu o aplicație web inclusă în acele momente în care doriți să vă conectați de pe un PC.

2. Cuplu

Cuplu are poate cel mai lustruit aspect al ciorchinei. De asemenea, ridică bara cu includerea partajării video în plus față de voce și text și există opțiunea de a șterge fotografiile după un timp fix dacă trimiteți ceva pe care ați prefera să nu îl rămâneți pentru totdeauna.

Cuplul nu este mulțumit pentru tine și pentru celălalt semnificativ să-ți concentrezi tot timpul unul pe celălalt. Vă încurajează să ieșiți din casă sugerând restaurante și destinații populare. Dacă vă separați, vă puteți difuza locația reciprocă, iar aplicația web disponibilă vă permite să vă conectați dacă întâmplător pierdeți evidența telefonului.

3. Între

Între are o interfață de utilizator mai strălucitoare decât Avocado, iar designul său plat și simplist va arăta probabil mai mult acasă pe un dispozitiv care rulează Android 5.0. O altă caracteristică diferențiată este capacitatea sa de a trimite actualizări meteo, astfel încât să știți ce face cerul, oriunde este celălalt. De asemenea, vă puteți exprima cu autocolante sau lăsând mesaje vocale atunci când textul singur nu este suficient.

4. MyDarling

CoupleApps-MyDarling

Draga mea nu este cea mai atractivă aplicație din cutie, dar este tematică, ceea ce te poate ajuta cu adevărat pe tine și pe partenerul tău să îți faci propria experiență. Este livrat cu un widget pe care îl puteți lăsa pe ecranul de pornire pentru a vă menține iubita cât mai accesibilă. Aplicația pune accent pe aniversări și vă va notifica atunci când sunteți împreună de 1.000 de zile.

5. Cuplet

Cuplet vine cu un ecran de blocare, astfel încât să puteți vedea fața persoanei dragi chiar înainte de a debloca dispozitivul. Odată deblocat, sunteți întâmpinat de cea mai prietenoasă interfață Lollipop dintre opțiunile de aici. Aplicația este roz deschis, cu un dispozitiv simplu și o interfață ușor de navigat. Cuplurile își pot trimite reciproc scrisori de dragoste pentru a se deschide mai târziu în cursul zilei, iar când va veni momentul de a planifica viitorul, pot crea liste de dorințe despre locuri de mers, lucruri de cumpărat și lucruri de făcut. În acest fel sunteți amândoi și productivi

Care aplicație este cea mai bună pentru relația dvs.?

Cu toții ne gestionăm relațiile și modul în care comunicăm, în moduri diferite. Prin urmare, nu există nicio aplicație pe care să o recomand. Tu și celălalt semnificativ (sau prietenul tău apropiat) va trebui să încerci unul singur și să vezi cum merg lucrurile.

Dacă vă bazați deja pe o aplicație pentru a vă ajuta să păstrați legătura cu cineva special, care este aceasta? Arată-i ceva dragoste mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x