5 aplicații Android pentru a înlocui butonul de acasă rupt

5 aplicații Android pentru a înlocui butonul de acasă rupt
⏱️ 4 min read

O mulțime de dispozitive Android sunt livrate fără butoane fizice de acasă, dar dispozitivele Samsung (printre altele) încă o fac și, ca cel mai bine vândut producător de Android, asta înseamnă că milioane de butoane sunt încă în mâinile utilizatorilor.

Dacă butoanele fizice sau virtuale sunt mai bune este o dezbatere în care nu mă voi scufunda, dar ce faci dacă butonul de acasă se întâmplă să se rupă undeva?

Pe termen lung, înlocuiți probabil telefonul, dar între timp, iată câteva aplicații Android pe care le puteți folosi pentru a înlocui un buton de acasă rupt.

1. Bara de navigare

Dacă butonul de acasă te-a dezamăgit și ai fost întotdeauna intrigat de acele pictograme minime pe care majoritatea telefoanelor Android le folosesc pentru navigare, atunci Bară de navigare este pentru tine.

Această aplicație vă oferă butoanele Material Design Back, Home și Recents din partea de jos a ecranului, la fel ca cele oficiale. Ceea ce le face mai bune este că le puteți regla pe toate, doriți să decideți cât timp rămân pe ecran înainte de dispariție (sau să le blocați dacă doriți), să schimbați dimensiunea icoanelor și chiar culoarea de fundal din spatele icoanelor.

2. Buton Acasă

aplicații-pentru-a-înlocui-butonul-de-acasă-Android-spart-buton-acasă

De la același dezvoltator ca și bara de navigare, Buton Acasă oferă fundului ecranului o nuanță colorată strălucitoare, pe care o puteți atinge sau atinge lung pentru a acționa ca un buton de pornire. De asemenea, are o mulțime de opțiuni de personalizare, cum ar fi schimbarea dimensiunii și culorii luminii strălucitoare de bun gust din partea de jos a ecranului.

Puteți decide efectiv ce atingeți și atingeți lung această lumină, astfel încât să puteți programa toate tipurile de funcții, cum ar fi Înapoi, Acasă, Recente, comutare WiFi și așa mai departe. Asta înseamnă că, chiar dacă aveți un buton fizic acasă funcțional, această aplicație ar putea fi în continuare în valoare de a fi examinată.

3. Buton Acasă cu mai multe acțiuni

Butonul ReplaceHomeButton-Multi-Action-Home-Buton

Buton Acasă cu mai multe acțiuni este conceput special pentru telefoanele care nu au butoane de acasă virtuale. A fost creat inițial pentru HTC One, dar funcționează la fel de bine cu telefoanele Samsung. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să atingeți partea de jos-centru a ecranului pentru a activa butonul de pornire sau pentru a efectua alte acțiuni. Din păcate, aplicația introduce un element în sertarul de notificări care nu face altceva decât să reamintească faptul că rulează, astfel încât utilizatorii trebuie să suporte un pic mai mult dezordine vizuală.

4. Easy Touch

aplicații-pentru-a-înlocui-butonul-de-acasă-Android-ușor-atins

Îmi place butonul Acasă, Easy Touch adaugă o pictogramă care plutește deasupra celorlalte aplicații. Spre deosebire de această aplicație, vine cu mult mai multe funcționalități. Ori de câte ori atingeți pictograma plutitoare, nu numai că aveți opțiunea de a reveni la ecranul de pornire, puteți bloca telefonul, comuta setările sau accesa aplicațiile preferate.

5. Buton Salvator

aplicații-pentru-a-înlocui-rupt-Android-buton-acasă-buton-salvator

Buton Salvator oferă probabil cea mai cuprinzătoare soluție la întreaga încercare, dar vine cu o avertizare majoră – o parte din funcționalitate necesită root. Din fericire, revenirea la ecranul de pornire nu este una dintre aceste caracteristici și funcționează bine din cutie.

Butonul Salvator funcționează lipind un mic andocare pe partea laterală a ecranului care dispare în spatele unei mici comutatoare transparente atunci când nu este utilizat. Atingând acea săgeată trageți docul înapoi afară, afișând pictograme pentru îndeplinirea diverselor sarcini. Aplicația este foarte personalizabilă, astfel încât să puteți schimba pictogramele de pe doc, pe ce parte a ecranului se află totul și în ordinea în care apare totul.

Concluzie

Aceste aplicații vă pot ajuta să continuați să utilizați un telefon cu butonul fizic acasă rupt. Chiar dacă dispozitivul dvs. este în stare completă de funcționare, acest lucru vă poate ajuta să lăsați acel buton să odihnească sau să compenseze lipsa unui buton virtual pe care ați putea dori să îl aveți. Alternativ, aceste aplicații vă pot împiedica să ajungeți până la partea de jos a unui telefon mare doar pentru a vă întoarce acasă.

Dacă știți despre alte aplicații care vă ajută să scoateți viața suplimentară dintr-un buton acasă mort sau pe moarte, nu ezitați să îl împărtășiți cu alții în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x