5 aplicații Android pentru a-ți reduce dependența de smartphone

5 aplicații Android pentru a-ți reduce dependența de smartphone
⏱️ 4 min read

Dacă simțiți că ați petrecut prea mult timp pe telefonul dvs. smartphone și sunteți distras de la munca dvs., atunci cel mai bine este să faceți un pas îndrăzneț pentru a reduce consumul smartphone-ului. Vă puteți concentra asupra sarcinilor dvs. și puteți profita la maximum de dvs. în loc să pierdeți câteva ore pe rețeaua dvs. socială preferată (sau să jucați Candy Crush).

Cel mai eficient mod de a face acest lucru ar fi să scăpați complet de smartphone-ul dvs. și să obțineți un telefon cu funcții. Dacă utilizați doar caracteristicile de bază, cum ar fi efectuarea de apeluri sau mesaje text, atunci acesta ar putea fi calea de urmat.

Dar să recunoaștem, înlocuirea smartphone-ului cu unul prost nu este practic pentru mulți oameni. Cu toate acestea, există încă o modalitate de a reduce numărul de ore pierdute, și anume prin utilizarea aplicațiilor care vă vor urmări utilizarea smartphone-ului și vă vor bloca activitatea atunci când este necesar, astfel încât să puteți petrece mai mult timp făcând lucruri utile. (Este totuși trist că ai nevoie de o aplicație mobilă pentru a te împiedica să folosești telefonul mobil.).

Toate aplicațiile enumerate aici pot fi folosite gratuit, așadar luați-vă timp pentru a investiga fiecare pentru a vedea ce aplicații vor fi cele mai eficiente pentru situația dvs.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Checky

Checky arată pur și simplu de câte ori ți-ai verificat telefonul în fiecare zi cu speranța că, fiind conștient de cât de des ridici telefonul, poți decide să faci modificări la obiceiurile smartphone-ului tău dacă consideri că este necesar.

Preț: Gratuit.

2. Timp de calitate

smartphone-dependență-aplicații-timp-calitate

Timp de calitate este o aplicație îngrijită care oferă zilnic un raport detaliat despre utilizarea smartphone-ului dvs. Afișează o vizualizare a cronologiei foarte interesantă, astfel încât să puteți vedea activitățile de pe smartphone de dimineață până seara și să le comparați cu ziua sau săptămâna anterioară. Aplicația vă va arăta, de asemenea, de câte ori v-ați deblocat telefonul, cele mai utilizate aplicații în fiecare săptămână și multe altele. O altă caracteristică este posibilitatea de a crea profiluri care vă restricționează să utilizați anumite aplicații sau care blochează apelurile sau notificările primite. În general, este o aplicație foarte utilă dacă doriți valori detaliate despre utilizarea smartphone-ului dvs. în fiecare zi.

Preț: Gratuit

3. Pădurea

smartphone-dependență-aplicații-pădure

Aceasta aplicație are propria sa metodă unică de a vă menține atenția departe de telefon pentru a vă concentra asupra sarcinii. Ori de câte ori doriți să vă concentrați asupra muncii dvs., veți planta o sămânță în aplicație. Într-un număr stabilit de minute, sămânța dvs. va crește într-un copac. Cu toate acestea, dacă utilizați o altă aplicație în intervalul stabilit de minute, arborele dvs. se va ofili și va muri. În fiecare zi veți avea o pădure plină de copaci sănătoși (sau crenguțe ofilite) în funcție de cât de credincios sunteți. Dacă acest lucru nu vă poate motiva să vă opriți telefonul ori de câte ori este timpul pentru o muncă serioasă, nu știu ce va face.

Preț: Gratuit

4. Eliberați-vă

aplicații-dependență-smartphone-free-break-free

Scăpa monitorizează utilizarea smartphone-ului și vă anunță când este posibil să trebuiască să faceți o pauză. De asemenea, vă oferă un scor de dependență, care aparent este o măsură a cât de dependenți sunteți de smartphone-ul dvs. (mai mic este mai bine). Break Free oferă, de asemenea, valori utile care vă pot ajuta să reduceți de câte ori folosiți fiecare dintre aplicațiile dvs. și puteți chiar economisi blocuri întregi de timp utilizând instrumentele de gestionare a telefonului încorporate pentru a opri apelurile, notificările sau opriți complet accesul la Internet. Majoritatea funcțiilor sunt gratuite, dar puteți face upgrade la Pro pentru funcții adăugate și pentru a elimina reclame.

Preț: Gratuit / 1,50 USD

5. Detox de aplicație

smartphone-dependență-aplicații-appdetox

Detoxifiere aplicație vă permite să obțineți cu adevărat specific despre aplicațiile pe care doriți să le blocați în anumite perioade ale zilei și stabilirea limitelor de timp pentru utilizarea aplicației. De exemplu, puteți bloca Whatsapp în timpul orelor de lucru, dar lăsați Slack neatins și invers în weekend sau în vacanță. De asemenea, puteți urmări cât de des utilizați fiecare dintre aplicațiile dvs. și pentru cât timp, astfel încât să vă puteți forța să petreceți mai puțin timp pe telefon. De asemenea, aplicația vă va împiedica să utilizați aplicațiile selectate ori de câte ori a fost atinsă limita stabilită.

Preț: Gratuit

Spuneți-ne ce aplicație pentru dependența de smartphone-uri ați decis să utilizați și dacă există alte aplicații pe care le considerați utile în acest scop în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x