5 aplicații Android pentru a vă ajuta să urmăriți prețurile Bitcoin și Cryptocurrency

5 aplicații Android pentru a vă ajuta să urmăriți prețurile Bitcoin și Cryptocurrency

Dacă vă gândiți să săriți în lumea Bitcoin, s-ar putea să vă simțiți un pic copleșiți încercând să-i urmăriți valoarea. Cel mai bun mod de a urmări prețurile Bitcoin (sau orice altă criptomonedă) este folosind una dintre numeroasele aplicații pentru a vă informa. Veți avea nevoie de acea aplicație pentru a vă informa despre cele mai recente știri Bitcoin, care includ urmărirea în timp real a criptomonedei. Următoarele sunt unele dintre cele mai bune aplicații Android pentru a urmări prețurile Bitcoin.

1. CryptoCurrency – Preț Bitcoin Altcoin

Cu CrypoCurrency – Preț Bitcoin Altcoin, veți ști întotdeauna cum merge Bitcoin. Aplicația vă permite să obțineți tarife în timp real împotriva a 1.000 de alte criptomonede și puteți crea o listă de priorități. Cu această listă, veți primi întotdeauna cele mai recente informații despre criptomoneda dvs. preferată, apoi pe celelalte.

Atingeți pictograma clopoțel din partea de sus și puteți seta alerte de preț. Datorită graficului, veți putea vedea, de asemenea, urcările și coborâșurile Bitcoin, timp inclus. Atingând și pictograma hamburger -> Știri, veți primi actualizări zilnice de știri. Vă puteți înscrie la un buletin informativ obișnuit, doar în cazul în care uitați să verificați aplicația.

2. Portofel Blockchain

Portofel Blockchain este o aplicație bogată în funcții, care include funcții utile, cum ar fi protecția pinului, capacitatea de a primi și trimite plăți Bitcoin, autentificarea în doi factori și, de asemenea, suport pentru optsprezece limbi. Lista de funcții continuă cu suportul codului QR, unde cineva poate doar scana codul pentru a copia adresa portofelului.

portofel bitcoin

De asemenea, puteți conta pe mai mult de douăzeci de conversii valutare, blocarea TOR și, de asemenea, un portofel web pentru a vă conecta. Atingeți pictograma hamburger și selectați „Conectați-vă la portofelul web”. Dacă vreodată uitați complet parola pentru fondurile dvs., puteți crea și o frază de rezervă care vă va oferi acces din nou.

3. Portofelul Bitcoin Mycelium

Portofelul Bitcoin Mycelium este o aplicație care vă va face să vă simțiți în siguranță, deoarece vă va păstra cheile private pe dispozitivul dvs. Android. De asemenea, nu veți refolosi niciodată adresele și puteți gestiona chiar și diverse conturi. Această aplicație oferă, de asemenea, protecție PIN și este, de asemenea, compatibilă cu alte servicii Bitcoin.

bitcoin-miceliu

Aplicația oferă suport pentru cheile BIP38 și puteți găsi alți utilizatori Bitcoin cu care să tranzacționați datorită funcției de comerț local. Utilizatorii Trezor, Ledge, KeepKey vor fi fericiți să afle că aplicația le acceptă și pe acestea, precum și multe altele. Spre deosebire de aplicația anterioară, aceasta etichetează în mod clar butonul pe care trebuie să îl atingeți pentru a primi sau a trimite Bitcoins.

4. zTrader

Dacă doriți să știți cum funcționează diferite criptomonede cu o analiză aprofundată, dați zTrader o incercare. Vă va ține la curent cu ofertele, solicitările și tranzacțiile recente. Veți ști cum merge Bitcoin împotriva mai mult de o duzină de schimburi și oferă, de asemenea, AES pe 25 de biți.

bitcoin-ztrader

De asemenea, are chei API și puteți configura alerte fie pentru un anumit procent, fie pentru un preț. Există o diagramă de verificat și puteți continua să glisați spre dreapta până când veți găsi fila Știri. Acolo veți primi informațiile de care aveți nevoie pentru a afla ce se întâmplă cu criptomoneda dvs. preferată. Nu uitați să verificați fila chat. Puteți vorbi cu alții despre celebra criptomonedă și chiar să vă faceți un prieten sau doi.

5. Coinbase

Coinbase este unul dintre cele mai populare nume atunci când vine vorba de cumpărarea de Bitcoin. Cu această aplicație nu veți putea doar să le cumpărați, deoarece le puteți utiliza și accepta, de asemenea. Puteți să vă păstrați Bitcoins frumos și în siguranță și să nu vă faceți griji cu privire la taxe.

bitcoin-coinbase

Puteți trimite Bitcoins utilizând e-mail sau printr-un cod QR fără taxe. Aplicația are, de asemenea, protecție Pin și există o opțiune de a dezactiva de la distanță smartphone-ul dvs. dacă îl pierdeți vreodată sau dacă este furat. Nu este nevoie să instalați o altă aplicație pentru a crea un addy Bitcoin, deoarece Coinbaselets vă permite să faceți și asta.

De asemenea, puteți gestiona diverse conturi într-o singură filă și puteți primi alerte de preț, astfel încât să știți când un preț depășește sau sub obiectivele dvs.

Concluzie

Există diverse aplicații Bitcoin acolo, dar este posibil să nu fie la fel de bogate în funcții ca aplicațiile de pe această listă. Totul depinde de aplicația care are funcțiile pe care le căutați, care vor determina dacă este „potrivită pentru dvs.”. Ce aplicație crezi că vei încerca mai întâi? Spuneți-ne în comentarii.

Scroll to Top