5 aplicații Android pentru urmărirea a ceea ce mănânci și pentru controlul dietei

5 aplicații Android pentru urmărirea a ceea ce mănânci și pentru controlul dietei

Există mai multe modalități de a mânca mai sănătos. Dietele nu sunt pentru toată lumea și nici nu este neapărat cea mai bună abordare. S-ar putea să descoperi că faci schimbări inteligente în ceea ce mănânci doar ținând pasul cu ceea ce consumi.

Aceste aplicații Android vă pot urmări mesele și pot înregistra calorii. Și dacă urmezi o dietă, unii te pot ajuta și cu asta.

1. MyFitnessPal

MyFitnessPal este o aplicație populară, cu peste 10.000.000 de instalări. Deoarece a fost adoptat de atât de mulți, se integrează cu diverse alte aplicații și produse, cum ar fi Fitbit și Jawbone Up brățări de fitness (ambele includ capacitatea de a urmări mâncarea și caloriile în propriile aplicații însoțitoare). MyFitnessPal vă poate ține la curent mâncarea, caloriile și rețetele.

ad-banner

Cu o bază de date care conține milioane de alimente, introducerea meselor în fiecare zi poate să nu necesite atât de mult timp cât pare. Aplicația este gratuită, atâta timp cât sunteți dispus să vă înregistrați un cont.

2. TwoGrand

TwoGrand adoptă o abordare mai socială. Ești încurajat să faci poze cu ceea ce mănânci și să le împărtășești într-un feed în care alții îți pot vedea dieta. Aceasta înseamnă că puteți naviga prin ceea ce consumă alte persoane din zona dvs. de greutate vizată.

Deoparte de caracteristicile sociale, TwoGrand vă oferă un loc pentru a urmări caloriile și consumul de apă, astfel încât experiența nu se învârte în întregime în jurul imaginilor. Și este gratuit.

3. Pierde-l!

Lose It!  Aplicația Android.

Lose It! este o soluție pentru persoanele care doresc ca toate aplicațiile lor să se inspire din liniile directoare de proiectare a materialelor Google. Aplicația este luminoasă, cu multă culoare și spațiu alb. Există, de asemenea, un buton de acțiune flotant în partea de jos. Toate acestea vă permit să vă urmăriți consumul de alimente și să vă exercitați cu ajutorul unei interfețe care să facă un zâmbet Nexus. Cu toate acestea, deși aplicația de bază este gratuită, multe funcții necesită primăvară pentru versiunea premium.

4. Calorie Counter & Diet Tracker

Aplicația Android Calorie Counter & Diet Tracker.

Calorie Counter & Diet Tracker provine de la SparkPeople, o companie al cărei site web îi inspiră pe oameni să trăiască și să mănânce mai sănătos. Aceasta înseamnă că aplicația nu numai că oferă posibilitatea de a urmări mâncarea și exercițiile fizice, ci se integrează cu sparkpeople.com pentru a vă oferi materiale de lectură încurajatoare sau utile. Trebuie să creați un cont pentru a începe, dar aplicația în sine este gratuită.

5. Jurnalul alimentar

Aplicația Android Food Journal.

Dacă doriți pur și simplu să vă urmăriți dieta fără niciun fel de distrageri care vin cu integrarea socială sau recomandări, Jurnalul alimentar te-a acoperit. Puteți nota ce mâncați la micul dejun, prânz, cină și orele între ele. Apoi vă stabiliți propriile obiective și vedeți cât de aproape se apropie aportul de calorii în fiecare zi.

Puteți utiliza aplicația gratuit, dar actualizarea premium de 1,99 USD adaugă mai multe funcții (fără reclame, mai multe alimente, mai multe mese etc.). Oricum ar fi, Food Journal este singura aplicație din această listă care nu necesită un cont.

Concluzie

Pentru a ține pasul cu oricare dintre aceste aplicații necesită dedicare. Trebuie să vă amintiți să introduceți fiecare masă și gustare pe care o consumați, altfel informațiile nu vor fi exacte. Niciunul dintre ei nu va face treaba pentru tine.

Dacă aceasta nu este o problemă, dați-i drumul și reveniți la noi cu rezultatele dvs. Cei dintre voi care au deja experiență în urmărirea a ceea ce mâncați, vă rugăm să ne împărtășiți experiența. Și dacă aplicația dvs. la alegere nu este pe lista de mai sus, dați-i un strigăt în comentariile de mai jos!

Scroll to Top