5 aplicații Android Selfie obligatorii pentru iubitorii de imagini

5 aplicații Android Selfie obligatorii pentru iubitorii de imagini
⏱️ 5 min read

Realizarea de selfie-uri este un fenomen care continuă să fie puternic și care a stimulat cererea de aplicații selfie cu diverse funcții.

Fiecare aplicație selfie încearcă să ne atragă atenția cu ceea ce ei numesc funcții „obligatorii”, însă puțini reușesc. Următoarele aplicații selfie vă permit să adăugați efecte în timp real, cum ar fi urechi de animale și chiar vă permit să înregistrați videoclipuri selfie.

1. B612 – Camera selfiegenică

Este evident că B612 are caracteristicile care mențin fericit un dependent de selfie, având în vedere numărul de descărcări. Aplicația are caracteristici esențiale pentru selfie, cum ar fi filtre și opțiuni de înfrumusețare, dar oferă și mai mult decât atât. Aplicația are, de asemenea, efecte în timp real pe care le puteți adăuga la selfie-urile dvs., cum ar fi urechi de animale, ornamente legate de Crăciun, pălării amuzante, accesorii, bijuterii și tot felul de fețe amuzante.

Are chiar funcții asemănătoare Snapchat în care aplicația îți schimbă vocea și îți oferă un corp amuzant de albine (de exemplu). Veți avea întotdeauna nevoie de o conexiune la Internet pentru a putea utiliza aceste funcții, dar merită datele mobile. Nu puteți adăuga aceste stickere la fotografiile din galeria telefonului dvs., dar le puteți adăuga ca filtre.

2. Selfie dulce

selfie-dulce

Cu Sweet Selfie poți face lucruri precum crearea de colaje cu selfie-urile tale. Puteți alege dintre diverse opțiuni de colaj care variază între două și șase imagini. Aplicația are, de asemenea, diferite tipuri de filtre: de exemplu, puteți adăuga filtre tradiționale sau filtre care au un design.

De asemenea, are o cabină foto unde va adăuga o pălărie de Crăciun, costum de Anul Nou, urechi de animale, coperte de reviste, rame sezoniere și multe altele! Dacă butonul de captare este prea departe, puteți solicita aplicației să facă fotografia atingând oriunde pe ecran.

3. YouCam Perfect

selfie-youcam

YouCam Perfect este o aplicație bogată în funcții care oferă filtre cu o singură atingere, rotire și decupare a fotografiilor. De asemenea, puteți adăuga un fundal neclar sau puteți adăuga imaginea dvs. la o scenă amuzantă, cum ar fi un bucătar bucătar cu aspect amuzant. (Totuși, va trebui să instalați o aplicație suplimentară pentru asta.)

Funcția de înfrumusețare a acestei aplicații este mai detaliată, deoarece vă puteți înmuia pielea, puteți adăuga ton, vă puteți forma fața, vă puteți îndepărta pungile de ochi, vă puteți îmbunătăți nasul etc. Puteți utiliza, de asemenea, suprapuneri, autocolante, cadre, HDR și efecte precum fantezie , amintiri și multe altele. Unele sunt gratuite, în timp ce trebuie să plătiți 0,99 USD pentru alții.

De asemenea, are detecție cu mai multe fețe, astfel încât să puteți repara fiecare față din selfie, nu doar a dvs. De asemenea, este posibil să adăugați ceva viață selfie-urilor dvs., creând un scurt videoclip cu ele.

4. Camera Bestie Selfie

selfie-bestie

Aparat de fotografiat Bestie Selfie are, de asemenea, multe de oferit cu efectele sale de frumusețe în timp real. De exemplu, puteți elimina acneea, puteți adăuga peste 100 de filtre pentru selfie-uri portretice, eliminați petele sau vă puteți albi dinții și vă poate chiar modela fața.

Sunt disponibile și autocolante în timp real, care variază de la accesorii la fețe amuzante de animale, cum ar fi rațele și găinile, iar prietenii tăi pot vedea autocolantele în timp real în acțiune. Puteți înregistra un scurt videoclip și cu selfie-urile.

Datorită funcției camerei de noapte, puteți să vă faceți un selfie noaptea fără să vă faceți griji cu privire la iluminarea slabă și să vă potriviți pe toți utilizând obiectivul cu unghi larg. Adăugați licurici, pene și alte modele în selfie-ul dvs. pentru a adăuga propria atingere personală. Această aplicație va oferi opțiuni de efect pe care celelalte aplicații nu le pot.

5. Editor Fotor: Selfie perfect

selfie-perfectselfie

Nu în ultimul rând, aveți Fotor Editor: Selfie perfect. O caracteristică unică pe care o veți găsi doar în această aplicație este posibilitatea de a vă îmbina selfie-ul cu o imagine de fundal. Puteți alege din diverse medii, cum ar fi o plajă, un teren de baschet, o grădină etc.

Cu Perfect Selfie poți, de asemenea, să-ți desenezi selfie-ul, să elimini imperfecțiunile, să estompezi fundalul, să decupezi, să elimini ochii roșii, să adaugi filtre și chiar să anulezi orice modificări ai făcut. Pe lângă faptul că te ajută să faci selfie-uri grozave, poți conta și pe toate instrumentele pe care te-ai aștepta să le aibă și un editor foto.

Concluzie

Selfie-urile sunt o modalitate excelentă de a surprinde acele momente pe care doriți să le amintiți. Utilizând o aplicație selfie, puteți adăuga efecte pe care de obicei nu le-ați putea adăuga. Cum îți îmbunătățești selfie-urile? Lasă un comentariu și anunță-ne.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x