5 aplicații care vă ajută să blocați apelurile spam pe Android

5 aplicații care vă ajută să blocați apelurile spam pe Android
⏱️ 5 min read

Spamul este peste tot. Se află în căsuța de e-mail, căsuța poștală și acum este pe telefonul dvs. Android. De cele mai multe ori este vorba despre lucruri care nu vă interesează sau despre informații sau produse pe care nu le veți folosi niciodată. Cu toate acestea, încă mai aveți de-a face cu ei. Sau tu? Puteți opta pentru a nu răspunde la apeluri de la apelanți necunoscuți, dar riscați să pierdeți un apel telefonic important.

A scăpa de apelurile spam / SMS de pe dispozitivul dvs. Android este de fapt la fel de ușor ca și utilizarea uneia dintre următoarele aplicații. Aceste aplicații vor face ca aceste apeluri enervante să dispară pentru a vă oferi în sfârșit o liniște. Zilele de a face față apelurilor spam s-au încheiat.

1. Call Blocker – Aplicație pentru lista neagră

Nu numai că va fi Blocare apeluri blochează apelurile spam nedorite, de asemenea, poate filtra și SMS-urile. Spamul poate ajunge la telefonul dvs. ca SMS, dar nu va mai fi posibil cu această aplicație. (SMS-urile spam vor ajunge în continuare la telefonul dvs., dar vor fi filtrate înainte să aveți șansa să le priviți.) Puteți alege dintre opțiuni precum filtrul SMS text, modul Nu deranjați, lista neagră personală, jurnalul de apeluri bloc, comunitatea lista neagră etc.

Când aplicația blochează un apel, nu veți primi o notificare sau niciun fel de notificare. Spuneți la revedere de la telemarketeri, apeluri telefonice și orice număr de telefon pe baza codului de zonă sau a numărului lor.

Dacă un număr care a încălcat lista FRC / FCC Do Not Call încearcă să vă sune, fiți siguri că nu vor trece. De asemenea, este posibil să sincronizați online și să faceți o copie de rezervă locală a oricăror liste personale pe care le aveți în cloud pentru păstrare.

2. Mr. Number – Blocați apelurile și spamul

Domnul Number este unul dintre cele mai populare blocante de spam pentru Android. Când lansați aplicația pentru prima dată, nu trebuie să configurați nimic pentru a bloca acele apeluri iritante de spam. Aplicația are deja o listă cu numerele de spam raportate pe care alți utilizatori le-au raportat.

spam-mr-call

Dacă primiți un apel spam de la un număr care nu a fost raportat, îl puteți bloca accesând „Setări -> Blocare apeluri -> Verificați opțiunea de spam suspect”. Pentru a raporta apelul spam, trebuie doar să atingeți opțiunea „Raportați spam” din partea dreaptă jos când selectați numărul.

Dacă apelul de spam pe care îl primiți se află pe lista de spam a aplicației, veți primi o notificare și puteți vedea chiar ce au spus alți utilizatori despre acest număr. De asemenea, vor exista opțiuni de blocare sau raportare a numărului respectiv, astfel încât să nu mai aveți nevoie să îl faceți din nou.

3. TrueCaller

TrueCaller Scopul principal este acela de a identifica toate apelurile care intră. Chiar dacă această aplicație funcționează ca un apelant, are și o caracteristică care vă va împiedica să faceți apeluri spam.

spam-truecall

Acesta va identifica acei telemarketeri și apelurile spam datorită directorului său mare de telemarketeri. Asigurați-vă că funcția este activată la prima instalare a aplicației și că TrueCaller va bloca automat orice apel pe care îl identifică ca spam.

Dacă există un număr pe care aplicația nu îl identifică ca spam, dar îl considerați ca atare, îl puteți bloca accesând „Setări -> Blocare -> Vizualizare listă blocuri” și atingând cercul albastru din partea de jos- dreapta.

4. Lista neagră gratuită de blocare a apelurilor

Blocare apeluri gratuit va scăpa de acele apeluri enervante de spam. O caracteristică care face ca această aplicație să se distingă de restul este că are opțiunea de a bloca acele escrocherii cu un singur apel. Nu este nevoie să activați această caracteristică, deoarece este activată în mod implicit.

fără spam-blocare apeluri

De asemenea, puteți alege modul în care doriți să blocați apelurile alegând să închideți, să închideți și să trimiteți un mesaj text sau să dezactivați sunetul fără să închideți telefonul. Există, de asemenea, o opțiune pentru a primi notificări despre toate apelurile blocate și mesajele text.

5. Salut

Bună este o aplicație de blocare a spamului care poate identifica aproximativ un milion de numere de spam. De îndată ce intră un apel, aplicația compară numărul cu baza de date pentru a vă informa dacă este spam sau nu.

spam-hiya

Păstrarea spamului nu este singurul lucru de care este capabilă aplicația. De asemenea, poate detecta viruși și programe malware în mesajele dvs. text. Aveți câteva informații care lipsesc despre anumite contacte? Hiya vă poate ajuta să completați spațiile goale datorită funcției de căutare inversă a telefonului.

Pentru a adăuga un anumit număr la lista de blocuri, accesați „Setări -> Protecție apeluri -> Numere din lista mea de blocuri”. Atingeți butonul roșu din colțul din dreapta jos.

Concluzie

Cu aplicațiile anti-spam din această listă, spamboții și telemarketerii nu au nicio șansă. Apelurile spam nu au dreptul să vă deranjeze atunci când nu ați cerut niciodată să primiți aceste tipuri de apeluri. Ce aplicație veți încerca mai întâi? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x