5 aplicații care vă anunță când bateria dvs. Android este plină

5 aplicații care vă anunță când bateria dvs. Android este plină
⏱️ 4 min read

Cu excepția cazului în care utilizați o aplicație, este complicat să determinați când telefonul dvs. va fi încărcat. Chiar dacă supraîncărcarea telefonului nu va face ca telefonul să explodeze, este totuși o idee bună să îl încărcați numai până când ajungeți la 100%.

Aceste aplicații nu numai că vă vor anunța că bateria telefonului dvs. este complet încărcată, dar vă vor permite, de asemenea, să adăugați ceva în plus. De exemplu, puteți personaliza tonul notificării, astfel încât să nu fie nevoie să vă acoperiți urechile de fiecare dată când o auziți.

1. Baterie completă și alarmă de furt

Baterie completă și alarmă de furt are o interfață foarte ușor de înțeles. De îndată ce deschideți aplicația, aceasta va afișa procentajul de taxare. De asemenea, va afișa temperatura telefonului, starea generală și timpul până când bateria este plină.

Atingeți pictograma hamburger din partea stângă sus pentru a accesa setările aplicației. Acolo puteți seta nivelul complet al bateriei și nivelul scăzut al bateriei. Nu uitați să atingeți opțiunea antifurt pentru a împiedica pe oricine să vă deconecteze telefonul fără consimțământul dumneavoastră.

furt-alarmă

Dacă cineva ar scoate telefonul din priză, ar suna o alarmă enervantă. Poate fi dezactivat numai prin introducerea unui cod pe care l-ați configurat la prima instalare a aplicației. Aplicația vă va arăta chiar și istoricul taxelor cu ora și data.

2. Baterie 100% alarmă

Baterie 100% alarmă, nu are o opțiune antifurt ca prima aplicație, dar este totuși o opțiune bună. Aplicația vă va ține la curent cu cât este încărcată bateria și cu cât timp mai rămâne până se declanșează alarma, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

baterie-100

De asemenea, puteți seta un buton de amânare pentru alarmă de la unul la cinci minute. Există un glisor care vă permite să setați limita maximă de încărcare, indiferent dacă este 100% sau mai puțin. Dacă nu doriți ca alarma să vă sperie din cauza volumului, există și un glisor pentru a regla și nivelul volumului.

3. Notificare completă a bateriei

Notificare completă a bateriei lucrează silențios în fundal, fără să dea semne de viață. Aplicația vă poate anunța despre bateria încărcată fie prin sunet, vibrații, fie prin trimiterea unui mesaj text.

notificarea bateriei-2

Personalizarea alarmei este, de asemenea, posibilă. Când atingeți opțiunea Ton de apel (în Setări), va apărea o fereastră „Acțiune completă utilizând”. Puteți schimba tonul de alarmă fie utilizând stocarea media de pe dispozitivul dvs., fie utilizând orice altă aplicație pe care ați instalat-o.

4. Alarmă completă a bateriei

Alarmă completă a bateriei are câteva caracteristici suplimentare în mâneci. De exemplu, în pagina principală a aplicației, pe lângă roșu aprins ca temă de culoare, are și un glisor în care puteți controla luminozitatea ecranului telefonului. În dreapta veți avea acces ușor la lanternă pentru a vă lumina drumul, precum și informații pentru a vedea capacitatea rămasă a bateriei.

roșu-baterie

Când utilizați aplicația pentru prima dată, aceasta nu vă va cere să introduceți o parolă pentru a dezactiva alarma antifurt. Va trebui să accesați Setări și să o faceți singur. După ce vă aflați în Setări, atingeți opțiunea „Activare automată a alarmelor de furt” și introduceți noua parolă. De asemenea, îl puteți schimba mai târziu.

5. Alertă completă a bateriei

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să simplifice lucrurile, Alertă completă a bateriei merită încercat. Lucrurile nu vor deveni mai simple decât aceasta, deoarece pagina principală a aplicației are un singur buton. Atingeți pentru a începe și atingeți pentru a termina, gata.

simplu-aluat

Atingeți roata dințată din partea dreaptă sus pentru a accesa setările aplicației. Acolo puteți schimba tonul de apel al alarmei, nivelul maxim de încărcare, întârzierea alarmei, opțiunea de vibrație și dacă doriți ca aplicația să înceapă de îndată ce conectați încărcătorul.

Concluzie

Este posibil ca telefonul dvs. să nu explodeze dacă îl lăsați să se încarce peste noapte, dar nu vă va ajuta să vă mențineți bateria sănătoasă. Cu aceste aplicații, veți ajuta la menținerea sănătății bateriei telefonului mai mult timp.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x