5 aplicații de mod nocturn pentru Android pentru a vă ajuta să citiți mai bine noaptea

5 aplicații de mod nocturn pentru Android pentru a vă ajuta să citiți mai bine noaptea
⏱️ 4 min read

Știați că prea multă expunere la lumina albastră poate deteriora celulele sensibile la lumină din retină? Dacă daunele sunt grave, aceasta poate duce la degenerescența maculară care, în cele din urmă, vă lasă orb. Există diverse aplicații de mod nocturn pentru Android care vă pot ajuta să blocați lumina albastră dăunătoare. Aceste aplicații vor reduce intensitatea luminii albastre pe timp de noapte, astfel încât să puteți citi și dormi mai bine noaptea.

1. Filtru de lumină albastră – Mod de noapte Îngrijirea ochilor

Nu numai Mod de noapte au un design atractiv, dar oferă și diverse opțiuni de mod nocturn. De exemplu, puteți alege dintre diferite intensități de filtrare, cum ar fi 3200k, 1800k, 2000k, 2700k și 3400k. Aplicația are, de asemenea, un glisor în care puteți regla intensitatea filtrului manual.

De asemenea, puteți diminua afișajul dispozitivului direct din aplicație cu glisorul încorporat. Cu funcția de temporizare automată, aplicația va activa filtrul automat la orele specificate. Dacă preferați să activați filtrele manual, este o idee bună să activați opțiunea barei de notificare pentru acces ușor.

2. Mod de noapte – Protector pentru ochi cu filtru de lumină albastră

verde-noapte

Mod de noapte oferă diferite filtre pentru diferite scene. Dacă nu sunteți mulțumit de ajustările actuale, pur și simplu mutați glisoarele pe placul dvs. Există, de asemenea, o funcție de programare, astfel încât filtrele sunt activate numai între orele pe care le doriți.

Atingeți butonul Pauză, iar filtrele vor fi eliminate timp de șaizeci de secunde în timp ce instalați o aplicație. Veți vedea cât timp mai rămâne de când aplicația va afișa un ceas cu numărătoare inversă. Aplicația nu vă va bombarda cu funcții inutile, deoarece oferă doar cele esențiale.

3. Night Shift – Filtru de lumină albastră pentru migrenă

asistență nocturnă

Tura de noapte începe cu o scurtă prezentare a cât de dăunătoare poate fi lumina albastră. Dacă nu doriți să parcurgeți prezentarea, puteți apăsa pe butonul „Omite”.

Dacă mergeți profesionist, puteți diminua peste 80%, puteți adăuga mai multe programe, puteți folosi teme întunecate, puteți obține acces timpuriu la noi funcții, o viață de upgrade-uri gratuite și puteți merge fără anunțuri.

De asemenea, este posibil să vă creați filtrele. Atingeți semnul plus din cercul portocaliu și începeți să construiți. Puteți regla intensitatea și estompa filtrul la fel de mult sau cât de puțin doriți. Filtrul pe care îl creați are tonuri roșu sau verde (pentru a menționa câteva) tonuri. Atingând pictograma creion, puteți edita și filtrele preexistente.

4. Amurg

noapte-amurg

Amurg este cea mai populară aplicație de mod nocturn de pe listă cu cel puțin cinci milioane de descărcări. Această aplicație oferă o mare varietate de opțiuni atunci când vine vorba de filtre. În secțiunea Timpul filtrelor, puteți fie să activați filtrele întotdeauna, de la răsărit până la apus, sau să folosiți glisorul pentru timpurile de filtrare personalizate.

Dacă atingeți Mai multe setări, veți accesa caracteristici precum pauză automată, setarea barei de notificare, diverse setări de filtrare, pornirea filtrului la pornire și multe altele. Twilight oferă, de asemenea, un widget util, care oferă acces la intensitatea filtrului, la diminuarea ecranului și la setări.

5. Obscur

noapte-slab

Obscur păstrează lucrurile simple cu un popup care vă permite să faceți modificări. Puteți accesa Dimly fie apăsând pe pictograma aplicației, fie prin bara de notificare. Dacă doriți să o accesați prin bara de notificare, va trebui să atingeți roata dințată pentru a accesa Setări.

Sub Setări generale, atingeți caseta pentru opțiunea care scrie
„Notificare în curs”. După aceea, veți putea activa Dimly prin bara de notificări. În timp ce vă aflați în setări, puteți seta, de asemenea, luminozitatea minimă / maximă și setați timpul de oprire. Trecând la Pro, puteți, de asemenea, să deblocați pornirea automată și să eliminați anunțurile.

Concluzie

Cu aceste aplicații în mod nocturn, vă veți ajuta să vă păstrați vederea în siguranță și să evitați orice deteriorare. Toate aplicațiile sunt gratuite, dar unele au achiziții în aplicație. Pe care crezi că vei încerca mai întâi?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x