5 aplicații gratuite de îmbunătățire a memoriei pentru Android

5 aplicații gratuite de îmbunătățire a memoriei pentru Android
⏱️ 5 min read

Unde erai acum două zile la 14:00? Când ai mâncat ultima dată orez? Să încercăm ceva recent – unde sunt cheile casei dvs. chiar acum? Dacă ați răspuns „Nu știu” la cel puțin două dintre aceste întrebări, este timpul să vă îmbunătățiți memoria cu aceste aplicații de îmbunătățire a memoriei pentru Android.

1. Antrenor de memorie

Antrenor de memorie îți dezvoltă creierul în diferite domenii, cum ar fi memoria de lucru, spațială și de concentrare. De asemenea, folosește un proces numit „Chunking” care vă face să vă amintiți o mare parte din numere în câteva secunde. De exemplu, veți avea doar câteva secunde pentru a vă aminti numele, prenumele și un grup de numere ale unei persoane. Acesta este un exercițiu excelent pentru acele momente în care vedeți un anunț la televizor și trebuie să vă amintiți rapid informațiile. Nu vă faceți griji dacă uitați numerele; aplicația vă oferă opțiunea de a vă întoarce pentru o altă privire rapidă.

Memory Trainer oferă douăzeci de sesiuni de boot camp de memorie cu diferite niveluri de dificultate. Aplicația vă recomandă să încercați una în fiecare zi pentru a vă menține mintea ascuțită.

De asemenea, vă veți bucura de alte exerciții, cum ar fi amintirea a ceea ce a fost listat pe o listă de sarcini, TileFlip, To-DoKu, How N-Back și multe altele. Nu vă faceți griji dacă nu ați jucat niciodată jocurile; aplicația vă spune cum să le jucați înainte de fiecare exercițiu.

După ce ați folosit aplicația pentru o vreme, aceasta vă va oferi statistici despre îmbunătățirea dvs. Aplicația nu are atât de multe reclame și este compatibilă cu Android 1.5 sau o versiune ulterioară.

2. Cum se îmbunătățește memoria

memory_app_how_improve (FILEminimizer)

Cum să îmbunătățiți memoria aplicația este mai mult o aplicație de lectură. Aplicația oferă diverse capitole ușor de utilizat, cu activități pe care le puteți încerca în fiecare zi. Capitolul 1 al aplicației vă arată cum se câștigă memoria prin achiziții, consolidări de amintiri și recuperare. Capitolul trei ne oferă exemple de jocuri de cuvinte pe care le putem folosi pentru a încerca și a ne aminti lucrurile. De exemplu, menționează modul în care muzicienii folosesc expresia „Fiecare băiat bun face bine” pentru a-și aminti liniile personalului înalte. Datorită sfaturilor de acest fel, amintirea notelor E, G, B, D este ușurată.

3. Luminozitate

memory_app_luminosity (FILEminimizer)

Nu puteam să-l părăsesc pe cel mare Luminozitate aplicație afară. Cu această aplicație, nu numai că vă veți îmbunătăți memoria, ci și alte părți ale minții.

Vă veți antrena memoria cu jocuri precum Memory Matrix, Memory Match, Memory Match Overdrive, Pinball Recall și Tidal Tressures. Pentru a vă antrena atenția, puteți juca jocuri precum Train of Thought, Lost in Migration, Playing Koi, Star Search și Trouble Brewing. Aplicația oferă, de asemenea, aceeași cantitate de jocuri pentru a vă antrena flexibilitatea, viteza și rezolvarea problemelor.

Aplicația vă permite să terminați gratuit cinci sesiuni de antrenament, dar dacă doriți să deblocați mai multe jocuri, va trebui să achiziționați aplicația. Puteți plăti fie 9,99 USD pentru un an, 6,99 USD pentru șase luni sau 4,99 USD pentru trei luni.

4. NeuroNation

memory_app_neuronation-FILEminimizer

În continuare avem NeuroNation – Antrenamentul creierului. Această aplicație are un rating de 4,5 pe Google Play, deci este sigur să spunem că majoritatea utilizatorilor săi sunt mulțumiți de ea.

Cu această aplicație, veți obține douăzeci și trei de exerciții pentru a vă îmbunătăți memoria, concentrarea și inteligența. Puteți juca jocuri precum Trail Tracker, unde va trebui să urmați calea și să atingeți destinația. Imaginați-vă doar că deplasați cercul portocaliu în direcția dorită și atingeți unde credeți că va ajunge. Path Finder Reverse este un alt joc pe care îl poți juca; aici trebuie să memorați traseul în ordinea inversă a conexiunilor.

NeuroNation vă oferă posibilitatea de a vă crea planul de antrenament pentru a vă putea antrena în ritmul dvs. Aveți nevoie de mai multă convingere pentru ca această aplicație să funcționeze? Exercițiile aplicației au fost proiectate cu ajutorul neurologilor recunoscuți.

5. Joc de memorie

memory_app_memory_game (FILEminimizer)

Joc de memorie vă va ajuta să vă îmbunătățiți memoria cu 30 de niveluri de jocuri, cum ar fi:

  • Mișcări limitate
  • Perechi de meciuri
  • Contra cronometru
  • Urmați secvența și amintiți-vă toate pozițiile

Mai multe niveluri sunt adăugate periodic în aplicație și puteți, de asemenea, să provocați un prieten cu jocul multiplayer individual. Jocul de memorie vă permite, de asemenea, să alegeți nivelul de dificultate al exercițiului; puteți alege între un joc ușor de puzzle 3 x 4 și un joc intens de 7 x 8 pentru tablete.

Aplicația oferă, de asemenea, zece seturi diferite de cărți color cu teme precum Îmbrăcăminte, Distracție cu steaguri, Viața în oraș, Ora prânzului, Petrecerea Să, Natura Minunată, Călătorii, Vacanțe și Oameni drăguți. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că uitați să vă salvați jocul, deoarece aplicația îl salvează automat pentru dvs. Cred că aceasta este o caracteristică excelentă, având în vedere că ceea ce încercăm să îmbunătățim este memoria noastră.

Concluzie

Aceste aplicații de îmbunătățire a memoriei vă vor ajuta atunci când vă veți uita ce ați mâncat ieri la prânz. De asemenea, vă ajută cu alte abilități esențiale de zi cu zi, cum ar fi multi-tasking și concentrare. Amintiți-vă că creierul este ca un mușchi și are nevoie de „să meargă la sală” pentru a rămâne ascuțit și rapid. Deci, îți amintești unde ți-ai pus cheile?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x