5 aplicații SMS excelente pentru Android care oferă opțiuni de confidențialitate

5 aplicații SMS excelente pentru Android care oferă opțiuni de confidențialitate
⏱️ 3 min read

Păstrarea privată a mesajelor sensibile este adesea o prioritate pentru mulți oameni, iar aplicația SMS implicită de pe majoritatea telefoanelor Android pur și simplu nu are nicio caracteristică care să împiedice interceptarea textelor secrete de către persoane snoopy.

Cu toate acestea, există multe aplicații SMS de înlocuire pentru Android disponibile gratuit care oferă această caracteristică. Voi trece peste cinci dintre cele mai bune aplicații SMS pentru confidențialitate din acest articol. Nu ezitați să sugerați mai multe în secțiunea de comentarii de mai jos.

1. Accesați SMS Pro

Accesați SMS Pro există de multă vreme și oferă multe caracteristici utile pentru persoana care are în vedere confidențialitatea. Aplicația este complet personalizabilă, cu o mulțime de teme disponibile pentru descărcare, plus suport complet pentru emoji, autocolante, blocare SMS și dispozitive dual sim. Important, există o funcție de cutie privată care vă poate ajuta să protejați conversațiile selectate de ochii curioși. Tot ce trebuie să faceți este să setați un PIN și să adăugați un contact privat, astfel încât toate conversațiile dvs. să fie trimise în caseta dvs. privată.

2. Handcent Următorul SMS

sms-privacy-handcent-sms-next

Handcent SMS este o altă opțiune solidă, cu multe opțiuni de personalizare, cum ar fi teme personalizate, fundal, fonturi, tonuri de apel și multe altele. Există verificare ortografică integrată și protecție prin parolă. De asemenea, are o cutie privată pentru păstrarea privată a mesajelor sensibile, dar trebuie să vă înscrieți pentru un cont Handcent Online pentru a accesa această funcție.

3. Chomp SMS

sms-privacy-chomp-sms

Chomp SMS este o altă aplicație care a existat de atât de mult timp (de pe vremea lui Eclair și Froyo) și care merge încă din ce în ce mai mult astăzi. Are un aspect de design de material curat, care amintește de Google Messenger, dar oferă multe mai multe caracteristici, cum ar fi blocarea modelelor, listarea neagră a spammerilor, teme personalizate, trimiterea întârziată, SMS programat, șabloane și multe altele. Chomp SMS este, de asemenea, compatibil cu Android Wear și Pushbullet.

4. SMS și apel privat (spațiu privat)

sms-privacy-private-space

Spatiu privat este o aplicație dedicată pentru a vă păstra SMS-urile, jurnalele de apeluri și contactele private. Aplicația vă permite să adăugați contacte într-un „spațiu privat”, iar după aceea toate SMS-urile și apelurile dintre dvs. și contactele dvs. private vor fi găsite în acel spațiu privat și nu în caseta de mesaje obișnuită sau în istoricul jurnalului de apeluri. Puteți chiar să ascundeți pictograma aplicației și să lansați aplicația din apelatorul dvs. utilizând un dispozitiv de declanșare predefinit și nu apare nici în lista de aplicații recente.

5. Casetă de mesaje private

sms-privacy-private-message

Casetă de mesaje private este o altă aplicație care funcționează la fel ca spațiul privat. Vă permite să alegeți contacte private și apoi ascunde conversații și apeluri SMS între dvs. și contact într-o cutie poștală secretă protejată de pin. De asemenea, puteți ascunde pictograma aplicației din sertarul aplicației și lansa-o din aplicația de apelare telefonică implicită a aplicației. Aplicația oferă, de asemenea, mesaje text gratuite între utilizatorii aplicației. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu numărul dvs. și să trimiteți mesaje nelimitate unui alt utilizator.

Sunteți de acord cu lista noastră cu cele mai bune aplicații de mesaje text pentru confidențialitate? Dacă credeți că există o aplicație sau două pe care ar fi trebuit să le menționăm aici, nu ezitați să le împărtășiți în secțiunea de comentarii de mai jos. Mesaje text fericite!

Credit de imagine: IMG_1505.jpg

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x