5 Caracteristici stelare ale noii aplicații Microsoft Outlook

5 Caracteristici stelare ale noii aplicații Microsoft Outlook

⌛ Reading Time: 4 minutes

Microsoft a actualizat recent aplicația Outlook pentru iOS și Android. Poate revitalizarea majoră să vă atragă să treceți de la clientul dvs. de e-mail stoc?

Slate Magazine a întrebat: “Cea mai bună aplicație pentru Gmail este realizată de … Microsoft?“Deci, nu-i așa? Se pare că gigantul software și-a răsfățat utilizatorii de telefonie mobilă cu aceste caracteristici stelare și, desigur, este gratuit.

În momentul presării, Outlook are peste 30 de recenzii în 4.5 stele în App Store, în timp ce versiunea Android este o versiune pre-lansare, dar are 3.2 stele în Play Store și utilizatorii nu sunt chiar mulțumiți de ea și probleme de notificări push). Mai jos este versiunea iOS cu capturi de ecran.

Mesaje primite simplificate – focalizate și altele

Microsoft Outlook vă filtrează intuitiv căsuța poștală pentru a vă menține concentrat asupra mesajelor importante, în timp ce e-mailurile mai puțin relevante (promoții și buletine informative) sunt aruncate în caseta “Altele”. Caseta “Focalizat” vă arată e-mailuri din toate conturile înregistrate; acceptă Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com, Gmail, iCloud și Yahoo! Poștă. Celelalte mesaje sunt prezentate mai sus în acest format: “Altele: [20 (e.g.)] conversații noi. “

Atașamentele sunt ușoare – asistență Google Drive, Dropbox și One Drive

outlookfeatures-attachments

Colaborarea și productivitatea sunt acum ușurate, deoarece aplicația vă permite să vizualizați și să atașați fișiere din spațiul de stocare cloud terță parte, cum ar fi Dropbox, Google și propriul One Drive. Accesul la oricare dintre aceste platforme vă permite să trimiteți chiar și fișiere mari fără a le descărca pe dispozitivele dvs. mobile. Pentru a activa acest lucru, vă puteți conecta la conturile Dropbox și One Drive pentru a invoca autorizarea. Dacă utilizați Gmail, acesta va fi inclus ca atașamente în fila Fișier.

Acces rapid la Calendar – Vizualizare completă

outlookfeatures-calendaroptions

Opțiunea calendar seamănă cu calendarul iOS stoc; cu această funcție, programele și întâlnirile sunt accesibile prin e-mail. Utilizatorii sunt anunțați dacă există programări, pe care nu le puteți rata. Comutarea de la cutia poștală la calendar este ușoară, iar interfața sa de utilizare unifică aceste opțiuni.

Personalizați opțiunile Glisare – Arhivă, Programare și multe altele

outlookfeatures-swipeoptions

Inspirat de opțiunile implicite de glisare ale aplicației Mail, Outlook oferă și arhivare, programare sau ștergere. Opțiunea de programare vă permite să programați mesajul în patru moduri: în câteva ore, în această seară, mâine dimineață sau alegeți o oră. Puteți găsi acest lucru în “Setări”, apoi “Opțiuni de glisare”. Puteți personaliza gestul pentru gestionarea rapidă a e-mailurilor.

Căutare rapidă – Găsiți orice și orice

outlookfeatures-quicksearch

Are propria sa versiune “Căutare în centrul atenției”, unde puteți căuta orice, fie că este vorba de un nume, un fișier, o întâlnire. Lupa din partea de sus cercetează cuvântul cheie sau expresia din toate conturile înregistrate. Filtrul rapid separă atașamentele și mesajele pe care le-ați semnalat.

Este timpul să treci?

Personal, folosesc Outlook ca client de e-mail de la debut și până acum nu am experimentat niciun decalaj sau blocare. Convergența filelor E-mail, Calendar, Fișiere și Persoane sub un singur acoperiș mi-a îmbunătățit experiența de e-mail timp de zile. Scrierea unui e-mail este foarte eficientă, oferindu-vă trei moduri de acces rapid ale opțiunii Calendar (pentru a trimite disponibilitate sau de a crea o invitație), Locație și opțiunea Atașament care are în sine trei opțiuni: “Alegeți din fișiere”, “Biblioteca foto” și “Luați o fotografie”.

Cu toate acestea, după lectură Articolul din Silicon Angle, spunând că are un mare avertisment de securitate pentru utilizatorii iOS, a trebuit să mă gândesc de două ori și să renunț la aplicație. De ce? Dezvoltatorul IBM René Winkelmeyer a descoperit că contul său de e-mail era scanat de o adresă IP AWS care oferă acces la Microsoft pentru a obține acreditări personale și date de server. Sfatul lui? “Blochează-le – acum!”

Ce părere aveți despre noua aplicație Outlook? Credeți că strategia Microsoft le va recompensa o cotă semnificativă pe piața aplicațiilor mobile?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.