5 clienți BitTorrent de top pentru macOS

5 clienți BitTorrent de top pentru macOS
⏱️ 5 min read

Descărcarea torrentelor ar putea să nu fie la fel de populară ca odinioară, dar veți găsi totuși o mulțime de conținut disponibil online. În timp ce cea mai mare parte a conținutului disponibil prin torrente se încadrează confortabil sub umbrela pirateriei evidente și a încălcării drepturilor de autor, BitTorrent este un protocol de partajare a fișierelor total legal, utilizat și în anumite scopuri legitime. Dacă sunteți un utilizator Mac, aceștia sunt clienții BitTorrent de top pentru macOS în 2018.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Transmisie

Transmitere nu este un client BitTorrent extrem de puternic pentru macOS, dar este cu ușurință cel mai popular. Interfața sa fiabilă simplă și setul de caracteristici înșelător de mari l-au făcut o alegere populară de durată. Funcționează bine pe mașini fără resurse, ocupând doar o cantitate minimă de memorie RAM și folosind doar resurse de sistem de care are absolut nevoie. Utilizatorii puternici pot pune mâna pe bibliotecă suplimentară sau puneți-vă cu instrumentele de telecomandă încorporate.

Descărcătorii de torrent ocazionali pot ignora complet acea parte a software-ului prin simpla utilizare a interfeței atractive, în stil Mac și a funcționalității de bază. Una dintre caracteristicile noastre preferate este capacitatea de a sorta automat torrentele în diferite grupuri (și locațiile de descărcare asociate) pe baza titlurilor lor. De asemenea, acceptă mesele distribuite Hash (DHT) și Peer Exchange (PEX). Recomandăm transmisii oricui vine pe torrente pentru prima dată sau oricui dezamăgit de clientul său actual.

2. uTorrent

utorrent-best-bittorrent-clients-macos

Foarte iubit pe sistemele de operare Windows, uTorrent este disponibil și pentru macOS. Cu toate acestea, are unele probleme. Este infestat cu reclame, ceea ce nu este o normă în software-ul desktop și nu ar trebui tolerat. Programul de instalare încearcă să vă păcălească pentru a crea Yahoo! motorul dvs. de căutare implicit și instalați PDF Expert, care este genul de comportament pe care îl tolerați în software-ul piratat, deoarece știți că aveți de-a face cu criminali.

Cu toate acestea, oferă semnificativ mai multe funcții decât transmisia. Interfața nu este aproape la fel de plăcută, dar este mai ușor să obțineți informații tehnice mai mari despre descărcările dvs. Veți găsi, de asemenea, asistență pentru DHT și PEX și este foarte rapid. Dar modelul de afaceri „actualizat” al aplicației mobile, plin de reclame, este o oprire totală în software-ul desktop.

3. BitTorrent

bittorrent-best-bittorrent-clients-macos

Clientul oficial al BitTorrent tehnic există. Rețineți însă că clientul oficial BitTorrent este aproape identic cu uTorrent, dar cu un logo diferit. Are chiar același program de instalare bazat pe modele întunecate. Cu toate acestea, are un plus minor: la testarea noastră, nu a afișat anunțul în aplicație pe sistemul nostru.

4. qBitorrent

qbittorrent-best-bittorrent-clients-macos

qBitorrent este un client BitTorrent gratuit și open-source care rulează pe Linux, Windows și macOS. Nu este la fel de lustruit ca Transmission sau chiar uTorrent / BitTorrent. Cu toate acestea, utilizatorii frecvenți ai FOSS vor fi obișnuiți cu asta. Interfața adoptă abordarea uTorrent de a arunca totul asupra ta în file. În acest fel, aveți informațiile dorite fără să căutați prin meniuri. qBittorrent include suport pentru caracteristici BitTorrent majore, cum ar fi DHT, PEX și legături magnetice. De asemenea, include suport pentru redirecționarea porturilor UPnP / NAT-PMP. De fapt, oferă probabil cel mai larg set de opțiuni într-un client MacOS BitTorrent. Utilizatorii cu putere de cunoștințe vor găsi zeci de setări cu care să se joace. Dezavantajul acestei parade de opțiuni este că configurația de bază a aplicației poate necesita uneori o scufundare neprietenoasă într-un amestec de meniuri monstru. Dar dacă nu vă deranjează acest lucru, qBittorrent este minunat.

5. WebTorrent Desktop

webtorrent-best-bittorrent-clients-macos

WebTorrent Desktop este un supliment interesant pentru un client BitTorrent obișnuit. Poate funcționa ca un client torrent tradițional, dacă este limitat, dar acesta nu este rolul său principal. În schimb, este o aplicație media de streaming care folosește protocolul BitTorrent pentru a transmite în flux orice media disponibilă sub formă de torrent. Este în versiune beta (v0.19 începând cu această scriere) și open-source, așa că va fi puțin ciudat. Dar utilizatorii de aplicații torrent mai vechi precum Vuze vor recunoaște și vor aprecia această caracteristică. Jucătorul este simplu și atractiv și funcționează bine. Căutarea chiar funcționează, chiar dacă încet.

Funcționează prin modificarea protocolului BitTorrent pentru a prelua date în ordinea redării, mai degrabă decât în ​​orice ordine rețeaua pune la dispoziție datele. Când căutați cu capul de redare, WebTorrent reorganizează prioritatea pachetului în funcție de poziția curentă a capului de redare. Desigur, veți avea nevoie de o conexiune la internet decentă și de un torrent cu semănători suficiente pentru o experiență de streaming funcțională. WebTorrent funcționează cu orice fișier torrent sau link magnetic: trebuie doar să trageți și să plasați pentru a începe streamingul. Este o alegere excelentă pentru a transmite rapid un film sau o emisiune TV cu prietenii.

Concluzie

Transmisia este clientul nostru preferat BitTorrent. Dacă găsiți că lipsesc unele opțiuni, qBitTorrent include cele mai multe caracteristici ale oricărei aplicații torrent pe care am încercat-o. WebTorrent Desktop este o aplicație suplimentară interesantă pentru vizionarea de filme sau emisiuni TV la cerere, cu condiția să fie populare.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x