5 dintre cei mai buni cititori de cărți electronice pentru Windows

5 dintre cei mai buni cititori de cărți electronice pentru Windows
⏱️ 4 min read

Ebook-urile oferă una dintre cele mai convenabile modalități de a citi pe dispozitive digitale precum Kindle, telefoane mobile, tablete, laptopuri, desktop-uri etc. De fapt, cărțile electronice au devenit aproape o alternativă potrivită pentru majoritatea dintre noi pentru a citi materiale de la romane la conținut educațional. Popularitatea dispozitivelor dedicate precum Kindle sunt o dovadă pentru asta.

Ebook-urile sunt disponibile în majoritate în format PDF, ePub și Mobi. În timp ce Windows acceptă fișiere PDF, nu acceptă nativ formatul ePub. Iată câteva dintre cele mai bune cititoare de cărți electronice pentru Windows.

1. Sumatra Reader

Sumatra este un cititor de PDF și ebook popular, gratuit, ușor și portabil pentru Windows 10. În afară de formatul Ebook obișnuit .epub, Sumatra acceptă, de asemenea, o varietate de alte formate de fișiere, cum ar fi PDF, MOBI, CHM, XPS, DjVu, CBZ și CBR . Fiind o aplicație simplă, interfața cu utilizatorul în sine este destul de minimă.

Cu toate acestea, cititorului Sumatra îi lipsesc unele caracteristici avansate, cum ar fi marcarea, evidențierea etc., pe care majoritatea utilizatorilor le iau de la sine înțeles atunci când citesc cărți electronice. Acestea fiind spuse, Sumatra este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei aplicații capabile și ușoare care să funcționeze.

2. Icecream Ebook Reader

Icecream Ebook Reader este un cititor de cărți electronice dedicat pentru desktopul dvs. Windows. Împreună cu formatele de cărți electronice, cum ar fi .epub și .mobi, Icecream acceptă și alte formate populare precum FB2, PDF etc. Versiunea gratuită a aplicației este destul de limitată, dar vă permite să urmăriți progresul lecturii, să adăugați marcaje, să clasificați cărțile electronice, să luați notițe pe anumite secțiuni ale cărții electronice, modificați dimensiunea și tipul fontului etc. În plus, fiind o aplicație win32, o puteți instala pe aproape orice versiune Windows de la Vista și versiuni ulterioare.

ebook-reader-windows10-icecream-ebook-reader

Dacă sunteți un cititor obișnuit de cărți electronice, încercați Icecream Ebook Reader și vedeți dacă se potrivește nevoilor dvs.

3. Bookviser Ebook Reader (aplicația Windows 10)

Bookviser este unul dintre cei mai populari cititori de cărți electronice când vine vorba de aplicațiile moderne din Windows 10 și 8. Comparativ cu toți ceilalți cititori de aici, are aproape toate clopoțelele și fluierele de care veți avea nevoie vreodată, cum ar fi marcarea, adăugarea de note, schimbarea fundalului cărții electronice culori, schimbarea fonturilor, evidențierea anumitor părți ale cărții electronice, capacitatea de a găsi definiții pentru anumite cuvinte etc.

ebook-reader-windows10-bookviser

Dacă sunteți în căutarea unui cititor de cărți electronice complet pentru Windows 10, atunci încercați aplicația.

4. OverDrive pentru cărți electronice și cărți audio (aplicația Windows 10)

OverDrive este încă un popular cititor de cărți electronice pentru Windows 10. La fel ca Bookviser, OverDrive este, de asemenea, o aplicație modernă cu toate caracteristicile necesare, cum ar fi marcarea, capacitatea de a schimba tipul și dimensiunea fontului, capacitatea de a menține o bibliotecă de cărți electronice, trei predefinite scheme de culori pentru a se potrivi diferitelor condiții de iluminare etc.

ebook-reader-windows10-overdrive

În afară de citirea cărților electronice obișnuite, OverDrive poate acționa și ca un cititor de cărți audio capabil, cu caracteristici necesare, cum ar fi capacitatea de a redirecționa și derula înapoi, de a adăuga marcaje, de a crește viteza de citire, etc. fi aplicația pentru tine.

ebook-reader-windows10-overdrive-audiobook

5. Calibru Ebook Reader

Cititor de cărți electronice de calibru este unul dintre cele mai bune instrumente de gestionare a cărților electronice care vă permite să citiți și să vă organizați cu ușurință cărțile electronice. Lucrul bun despre Caliber este că este portabil și compatibil cu mai multe platforme, astfel încât să îl puteți folosi pe Windows, Linux și MacOS.

Faceți comentarii mai jos dacă credeți că mi-a fost dor de oricare dintre cititoarele dvs. de cărți electronice preferate pentru Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x