5 dintre cei mai buni editori de text pentru Chromebook pe care ar trebui să îi utilizați

5 dintre cei mai buni editori de text pentru Chromebook pe care ar trebui să îi utilizați
⏱️ 4 min read

Am auzit critici referindu-se la Chromebook ca doar un browser. Acest lucru nu se poate îndepărta mai mult de adevăr. Chromebook, în schimb, este o platformă totală de aplicații. Magazinul Chrome acționează ca o coloană vertebrală și satisface într-o mare măsură nevoile unui laptop modern.

Există multe motive pentru care veți avea nevoie de un editor de text. De-a lungul anilor, mi-am dat seama că fiecare editor vine cu punctele sale forte. Cu unele cercetări privind editorii pentru Chromebook, aceștia sunt cinci dintre cei mai buni editori de text pentru Chromebook pe care i-am întâlnit.

1. Text

Există câteva lucruri care fac ca acest editor de text să merite menționat în această listă. Text este o aplicație pachet Google Chrome. A fi o aplicație ambalată înseamnă că are compatibilitate offline. Aplicația Text este un editor de text ușor care nu depinde de platformă. De asemenea, acceptă majoritatea evidențierii sintaxei.

Faptul că poți deschide mai multe fișiere dintr-un spațiu de stocare local sau din cloud îl face o aplicație flexibilă pentru cină. De asemenea, permite salvarea directă pe Google Drive.

Cel mai bine este descris ca mic, dar rapid. Pentru editarea textului, aplicația Text este o modalitate frumoasă de urmat.

2. Caret

Acest lucru face lista, deoarece va fi cu ușurință o alegere pentru programatori și programatori. În mod vizibil, are un clasament de cinci stele pe magazin. Semn de omisiune oferă asistență offline completă. De asemenea, are funcționalitatea de a salva direct pe Google Drive.

chromebook-caret

Caret este modelat pentru a fi ca editorul de text Sublim. Acesta integrează editorul de cod Ace Mozilla pentru a evidenția codul în aproape orice limbă doriți, făcându-l un editor de cod total. Cu această aplicație, există în principal doar un dezavantaj pentru codificatori: absența integrării Git și SFTP. Totuși, acest lucru nu pare să fie în curs de desfășurare, deoarece dezvoltatorul a declarat că nu are astfel de planuri.

3. Documente Google

Acest editor gigant ar fi o includere evidentă în fiecare listă, în special în Chromebook, unde este profund integrat. Cu siguranță ocupă primele locuri printre cei mai buni editori de text gratuit disponibili pentru Chromebook. Pentru un scriitor sau cineva implicat în orice formă de documentare, Google Docs este perfect. Un avantaj este cum se simte similar cu MS Word. Aceasta face ca migrarea de la MS Word la Google Docs să fie un proces ușor.

chromebook-google-docs1

Are instrumente pentru scrierea fișierelor dvs. și acceptă importul și exportul de proiecte din toate sursele. Acesta acceptă atât un mod online, cât și offline. Una dintre cele mai bune caracteristici ale Docs este suportul pentru mai multe conturi care să funcționeze simultan pe un singur document.

4. Scriitor

chromebook-writer

Este auto-marcat ca un editor fără distragere a atenției. Această aplicație funcționează perfect offline și include o funcție de salvare automată pentru toată munca ta. Funcția de salvare automată este concepută pentru a efectua o salvare după fiecare apăsare de tastă, nimic nu se pierde vreodată. Cu conturile Pro, există funcționalități suplimentare, cum ar fi crearea de cărți electronice, statistici de scriere care pot fi partajate, exporturi în Dropbox și Google Docs, tezaur, numărul de cuvinte în timp real, istoricul reviziilor și o arhivă ZIP.

5. Google Chrome

Chromebook-Chrome-editor

Acest lucru poate fi o surpriză, dar da, Google Chrome vine cu un editor de text. Pentru a accesa acest editor de text, pur și simplu introduceți date: text / html, în localizatorul URL. După ce faceți acest lucru, vi se va prezenta editorul simplu de text Google Chrome. De obicei, îl compar doar cu un blocnotes de bază. Este de bază, dar eficient în ceea ce privește caracteristicile standard.

Concluzie

Toți editorii de text menționați mai sus din această listă funcționează perfect pe Chromebook și nu sunt menționați într-o ordine specială. Câteva dintre ele sunt pe mai multe platforme, dar din moment ce accentul este pus pe Chromebookuri, intrați în câteva, încercați câteva și rămâneți cu ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x