5 dintre cei mai buni traducători online gratuiți pentru a traduce limba străină

5 dintre cei mai buni traducători online gratuiți pentru a traduce limba străină
⏱️ 3 min read

Google Translate este primul nume care ne vine în minte atunci când ne gândim la traducătorii online, dar puteți încerca mult mai multe. Dacă doriți să traduceți această limbă străină într-una cu care sunteți familiarizați, acestea sunt unele pe care le puteți folosi.

1. Google Traducere

Aș putea începe cu altceva, dar de atunci Google Traducere este cel mai popular traducător online, are sens să începem cu acesta. Nu pot spune dacă este cel mai bun serviciu de traducere online, deoarece acest lucru depinde în mare măsură de tipul de text pe care îl traduceți și de ce limbi sunt implicate, dar este un serviciu care acceptă aproximativ 100 de limbi mondiale. Experiența mea personală cu acesta este că calitatea traducerilor este acceptabilă pentru traducerea automată.

Pe lângă paginile online, puteți utiliza și Google Translate pentru a traduce documente. Oferă o tastatură virtuală, precum și intrare de scriere de mână cu completare automată. De asemenea, puteți asculta textul tradus, partaja sau salva pentru utilizare ulterioară.

2. Traducător online

traducători-online-02-traducători-online

Traducător online este una dintre cele mai bune alternative Google Translate de acolo. Lista limbilor acceptate este considerabil mai scurtă, dar sunt disponibile toate limbile majore, cum ar fi engleza, spaniola, rusa, chineza, germana, franceza, araba, hindi, turca, ebraica, greaca etc. Una dintre caracteristicile sale unice este că o puteți descărca pentru utilizare offline – aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți probleme de confidențialitate și nu doriți să încărcați informații sensibile online. Există, de asemenea, o secțiune de dicționar și gramatică, precum și exemple, ceea ce este bun dacă doriți să aflați mai multe, nu pur și simplu să vă traduceți textul.

3. Pragma 6

traducători-online-03-pragma-6

Dacă nu vă plac primii doi traducători online, există mai multe de încercat. De exemplu, Pragma 6 este o alternativă bună pentru limbile mai puțin populare, cum ar fi letonă, ucraineană, kazahă, galiciană, etc. Instrumentul are o versiune gratuită și cu plată și o puteți descărca pentru utilizare offline. Dacă doriți să îl integrați pe site-ul dvs., este posibil și acest lucru.

4. Dicționar Collins

online-translators-04-collins

Dicționar Collins este o resursă online excelentă pentru gramatica și vocabularul englez și a fost o surpriză plăcută să descoperim că oferă un serviciu gratuit de traducere online. Nu acceptă atât de multe limbi ca Google Translate, dar oferă aproximativ patruzeci sau cincizeci de limbi din care să alegeți. Traducătorul în sine nu are multe avantaje, dar cred că aceasta este una dintre cele mai bune resurse pentru traduceri în limba engleză, poate chiar mai bună decât Google Translate în sine. Există, de asemenea, o versiune pentru Android și iPhone.

5. Traducător de documente online

În timp ce unele dintre celelalte instrumente pot fi folosite pentru a traduce documente printre altele, dacă sunteți în căutarea unui instrument special în acest scop, încercați Traducător de documente online. Conform site-ului său, instrumentul păstrează aspectul documentelor dvs., acceptă 104 limbi și nu necesită nici instalare, nici înregistrare. Instrumentul funcționează cu formatele .doc, .docs, .xml, ppt, .pptx, .xls, .xlsx, .odt, .ods, .odp, .pdf, .str, .txt și .rtf.

traducători-online-05-doc-traducător

Este posibil să existe mai mulți traducători online buni, în special traducători care nu acoperă zeci de limbi. De exemplu, WorldLingo oferă mai multe opțiuni decât unele dintre instrumentele din această listă, dar acceptă doar aproximativ zece limbi. Am vrut să includ resurse mai universale și de aceea am căutat traducători care să susțină zeci sau sute de limbi.

Din păcate, nu puteți judeca calitatea traducerii din numărul de limbi acceptate de un instrument, dar cred că nimeni nu are încredere în traducere orbește – traducerea este doar pentru a vă face o idee despre semnificația unui text, nu pentru a paria viața pe ea.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x