5 dintre cele mai bune alternative Android Auto pe care le puteți utiliza

5 delle migliori alternative per Android Auto che puoi utilizzare
⏱️ 6 min read

Android Auto devine rapid un nume strâns asociat cu automobilele. Este soluția dvs. fără mâini pentru a vă bucura de o mulțime de aplicații Android în mașină, negând dificultățile de a vă folosi telefonul în timp ce conduceți. Android Auto este o aplicație Google care oferă opțiunea de a folosi aplicația telefonului într-o mașină. Lucrul bun este că Android Auto nu este singurul serviciu de acest gen. Există o grămadă de aplicații similare pe care le puteți folosi și în mașină. Iată cele mai bune alternative Android Auto.

1. AutoMate

AutoMate este una dintre cele mai bune alternative la Android Auto. Aplicația are o interfață de utilizator ușor de utilizat și curată. Aplicația este destul de similară cu Android Auto, deși vine cu mai multe funcții și opțiuni de personalizare decât Android Auto.

AutoMate vă permite să efectuați un apel fie utilizând vocea dvs. sau atingând numărul, trimitând mesaje etc. În plus, puteți reda muzică folosind doar comenzi vocale. Funcționalitatea GPS este excelentă și pe AutoMate și puteți naviga cu ușurință la locația dorită folosind comenzi vocale.

Tabloul de bord afișează un vitezometru, actualizări meteo, controale media, comenzi rapide către widget-urile dvs., etc.

2. AutoZen

AutoZen este o altă dintre cele mai apreciate alternative Android Auto. Folosește comenzi vocale pentru anumite sarcini, cum ar fi apelarea contactelor, verificarea vremii, configurarea navigării, controlul playerului muzical preferat și multe altele.

Autozen

În plus, vă puteți folosi vocea pentru a răspunde la mesaje în timp ce vă continuați să vă concentrați pe drum. Aplicația afișează navigație pas cu pas, radare și alerte și limite de viteză disponibile pe hartă. De asemenea, vă permite să faceți lucruri precum personalizarea sertarului de aplicații.

Puteți accesa evenimentele din calendar cu o singură atingere. Există mai multe alte opțiuni pe care le puteți personaliza în funcție de preferințe. În special, aplicația are și opțiuni de temă deschise și întunecate.

3. Modul de transmisie

Drivemode se concentrează mai mult pe furnizarea de caracteristici importante în loc să ofere o serie de caracteristici inutile. Permite utilizatorilor să își folosească vocea pentru a răspunde sau a efectua apeluri, pentru a controla muzica, pentru a răspunde la mesaje și multe altele.

Drivemode

Modul „Nu deranja” vă permite să ignorați apelurile sau mesajele și să vă concentrați pe drum. Puteți configura aplicația Drivemode să se lanseze automat atunci când începeți să conduceți, ceea ce este destul de ingenios!

În ansamblu, puteți integra multe dintre aplicațiile dvs. preferate cu interfața Drivemode, inclusiv aplicații de navigație, aplicații de muzică, aplicații de mesagerie și aplicații de asistență vocală, pentru a vă face distracția la conducere și mai convenabilă.

4. Waze

Waze aplicația de navigare se află chiar în spatele Google Maps ca popularitate. Este una dintre aplicațiile de navigație fiabile, care este utilizată de milioane de pe tot globul. Aplicația vă oferă informații în timp real despre trafic, construcții, poliție, accidente și multe altele. Aplicația schimbă inteligent ruta dacă detectează trafic în direcția dvs. Waze este ușor de utilizat și oferă diverse opțiuni de personalizare.

Waze

De exemplu, puteți activa vitezometrul și limitele de viteză din meniul Setări. Aplicația vă ține, de asemenea, la curent cu costurile de taxare pe ruta dvs. și cu ETA și vă arată, de asemenea, cele mai ieftine benzinării de-a lungul traseului, ceea ce este foarte convenabil.

De asemenea, puteți reda melodiile preferate folosind aplicația dvs. de muzică preferată chiar din aplicația Waze. Plictisit de aceeași voce a asistentului? Puteți trece la una dintr-o varietate de voci pentru a vă ghida în timp ce luați volanul.

5. Mașină Dashdroid

Puteți folosi Mașină Dashdroid ca înlocuitor al ecranului de pornire al mașinii pentru a-i oferi un nou recurs. Car Dashdroid vă oferă acces rapid la aplicații populare precum WhatsApp și Telegram. De asemenea, puteți răspunde la mesajele primite cu vocea dvs. fără a atinge telefonul.

Mașină Dashdroid

Personalizați ecranul de pornire al aplicației cu aplicațiile dvs. preferate și, de asemenea, schimbați tema ecranului de bord pentru a-i da o notă personală. Modul auto, atunci când este activat, oferă pictograme uriașe, un folder de aplicații de grup, comenzi intuitive pentru muzică, un vitezometru, o busolă și multe altele.

Tabloul de bord vă arată, de asemenea, vremea, temperatura, bateria etc. Puteți configura peste 40 de comenzi rapide care includ direcții către un anumit loc, deschiderea unei liste de redare specifice sau trimiterea unui mesaj pre-scris.

Încheierea

Dacă nu doriți să utilizați Android Auto, aplicațiile de mai sus sunt alternative bune pentru Android Auto pe care le puteți utiliza. Alternativ, puteți adăuga și mai multe aplicații la Android Auto pentru a o face mai utilă.

Legate de:

  • Cum să salvați un traseu pe Google Maps
  • Cum se folosește Google Maps în modul incognito
  • Cele mai bune 10 alternative Google Maps pe care ar trebui să le încercați

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x