5 dintre cele mai bune alternative Google Lens pentru Android

5 dintre cele mai bune alternative Google Lens pentru Android
⏱️ 7 min read

Datorită Google Lens, puteți face mult mai mult cu camera telefonului dvs. decât să faceți pur și simplu fotografii sau videoclipuri. Puteți face căutare inversă a imaginilor, scanare cod QR și găsiți locații. Se bazează pe tehnologia avansată de recunoaștere a imaginilor Google, care vă permite să analizați obiecte vizuale în viața reală. Pe cât de bun este Google Lens, există mai multe alte aplicații care oferă mult mai mult decât Google Lens. Iată câteva dintre cele mai bune alternative Google Lens pentru Android.

Dacă iubești plantele și vrei să știi totul despre un tip de plantă ori de câte ori dai peste unul nou, atunci PictureThis este aplicația pentru tine. Cu PictureThis, puteți analiza și identifica plantele doar îndreptând camera telefonului către acesta sau selectând o imagine din Galerie.

1. PictureThis

În special, puteți utiliza această aplicație pentru a identifica tot felul de plante: flori, copaci, plante suculente, cactuși etc. În plus, această aplicație vă poate ajuta cu adevărat dacă aveți propria grădină personală și aveți nevoie de sfaturi despre îngrijirea plantelor. Aplicația PictureThis este capabilă să recunoască peste 10.000 de specii de plante cu o precizie de 98%.

De asemenea, puteți explora o rețea de specialiști în horticultură prietenoși pentru a afla în detaliu despre îngrijirea plantelor. Aplicația are o interfață ușor de utilizat, ghiduri pentru a vă ajuta să faceți fotografia corectă și poate localiza plante în apropiere dacă aveți locația activată. De asemenea, are un mini-joc care vă oferă avantaje gratuite de identificare a plantelor în secțiunea Feeling Lucky din aplicație.

2. Căutați după imagine pe web

Căutarea inversă a imaginilor a devenit destul de populară. Cu Căutare după imagine pe web aplicație, puteți alege fie o imagine din galeria dispozitivului, fie să faceți o fotografie cu camera dvs. și să efectuați căutarea inversă a imaginilor.

Căutare după imagine pe web Google Lens

Acest lucru vă ajută să identificați imaginile pe care doriți să le căutați dacă are o rezoluție mare disponibilă sau dacă doriți să aflați mai multe despre produs. De asemenea, puteți utiliza funcția Crop din aplicația Căutare după imagine pe web pentru a edita fotografia dacă doriți să căutați un anumit produs în cadrul unei imagini. Rețineți că există mai multe anunțuri care vă pot împiedica experiența inversă de căutare a imaginilor.

Puteți utiliza această aplicație pentru a căuta obiecte, imagini sau persoane pe web. Aplicația vă poate ajuta să aflați dacă o imagine de profil a rețelelor sociale este reală sau falsă, să găsiți imagini similare, să aflați mai multe despre un produs de îmbrăcăminte și să aflați de unde să îl cumpărați, etc. În plus, există o aplicație de scanare QR încorporată care vă permite scanați coduri QR.

3. Reverse Image Search & Finder

Căutare și căutare de imagini inversă este una dintre aplicațiile populare și fiabile de căutare inversă a imaginilor care vă permite să căutați imagini din orice sursă. Puteți folosi camera foto pentru a face o imagine sau puteți utiliza orice imagine din galerie pentru a începe căutarea inversă a imaginii.

Aplicația Căutare inversă după imagine

De asemenea, puteți efectua căutarea inversă a imaginii utilizând URL-ul sau linkul imaginii. Aplicația Reverse Image Search & Finder are un editor foto încorporat care vă permite să decupați, să rotiți etc. pentru a extrage imaginea exactă.

Aplicația are o interfață de utilizator foarte curată și modernă. Nu există aglomerări de butoane, ceea ce îl face simplu și una dintre alternativele Google Lens ușor de utilizat.

4. Set de instrumente de analiză a imaginii (IAT)

Una dintre aplicațiile foarte apreciate din Magazinul Play care vă ajută cu căutarea inversă a imaginilor, identificarea obiectelor și multe altele este Set de instrumente de analiză a imaginii (IAT). Aplicația acceptă o mare varietate de categorii, de la obiecte neînsuflețite la plante și animale.

Instrument de analiză a imaginii Google Lens Alternative

Dacă doriți să aflați mai multe despre orice obiect sau imagine, aplicația IAT vă poate ajuta. Acesta vă va afișa informații legate de imagine și obiectele din imagine, cum ar fi etichete aferente, linkuri către paginile web aplicabile și imagini similare și similare vizual (dacă sunt disponibile). Există un contor de cenzură încorporat, care vă oferă detalii despre o imagine dacă poate duce la interzicere sau cenzură.

Există și o caracteristică de recunoaștere optică a textului. Vă poate ajuta să extrageți textul din orice document, astfel încât să puteți edita cu ușurință și să puneți orice doriți pe documentul scanat. Unele alte caracteristici includ un identificator de logo, un identificator de reper, un scaner de coduri de bare, un colorimetru și o perspectivă a feței pentru a cunoaște atributele / emoțiile / nivelul asemănării feței.

5. PictPicks

Nu în ultimul rând, PictPicks aplicația vă permite să căutați imagini similare cu imaginile încărcate. Aplicația are, de asemenea, un filtru încorporat care vă permite să efectuați o căutare mai detaliată și să blocați conținut explicit.

Pictpicks Google Lens Alternatives

Funcția Căutare după imagine a PictPicks vă permite să începeți o căutare de imagini chiar din imaginea capturată prin intermediul camerei telefonului sau o imagine din galeria telefonului. Aplicația afișează toate informațiile pe care le poate aduna despre imaginea căutată, cum ar fi sursele de imagine și are, de asemenea, opțiuni de partajare, salvare și utilizare a imaginilor în alte aplicații.

Aplicația are o interfață cu utilizatorul foarte modernă și actualizată. PictPicks are o curbă de învățare foarte minimă și puteți efectua căutarea inversă a imaginilor chiar de la început. În special, aplicația vă afișează reclame din când în când, dar nu vă întrerupe sarcinile. În general, PictPicks este una dintre cele mai bune alternative Google Lens.

Încheierea

Acestea sunt câteva alternative demne Google Lens pe care le puteți utiliza dacă nu doriți să utilizați Google Lens. Dacă totuși preferați să utilizați Google Lens, aflați cum îl puteți obține pe orice Android sau iPhone.

Legate de:

  • 5 alternative excelente pentru hărțile Apple pe care le puteți folosi pe iOS în 2021
  • 7 dintre cele mai bune alternative Gboard pentru utilizatorii Android
  • 4 dintre cele mai bune alternative pentru Facebook Messenger

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x