5 dintre cele mai bune alternative Microsoft Project

5 dintre cele mai bune alternative Microsoft Project
⏱️ 4 min read

Microsoft Project este un instrument puternic pentru gestionarea proiectelor, indiferent dacă sunteți o afacere sau un singur comerciant care caută să mențină toate plăcile învârtite. Acesta ține evidența calendarelor, a cine face ce și vă oferă acces la diferitele diagrame Gantt și panouri Kanban care mențin proiectele în curs de desfășurare. Este minunat, dar este și scump și, dacă aveți un buget, este posibil să aveți nevoie de o alternativă gratuită.

Am ieșit și le-am găsit pentru dvs. – cele mai bune instrumente pentru gestionarea proiectelor elaborate de înaltă intensitate.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Hygger

Platforme: Web, iOS, Android

Hygger vă permite nu numai să creați mai multe proiecte, ci să le gestionați pe toate fără probleme. Este conceput pentru metodologia proiectului Agile, axat pe divizarea proiectului în etape și ușurarea iterării, deși se poate aplica diferitelor abordări PM dacă doriți.

Principalele tablouri de bord din Hygger includ o cronologie, o placă Kanban și sprinturi. Este deosebit de bun la gestionarea mai multor proiecte, permițându-vă să combinați mai multe proiecte în colecții și oferind o mulțime de opțiuni de personalizare în ceea ce privește aspectele.

Versiunea gratuită a Hygger acceptă până la cinci utilizatori cu spațiu de stocare nelimitat, deci este perfectă pentru echipele mici, cu o cantitate mare de muncă.

2. Freedcamp

Platforme: Web, iOS, Android

free-microsoft-project-alternatives-freedcamp

Unul dintre instrumentele mai vechi de gestionare a proiectelor rămâne unul dintre cele mai bune. Freedcamp bazat pe browser a făcut o treabă excelentă de a ține pasul cu vremurile, cu o interfață elegantă bazată pe trei tablouri de bord principale – Taskboard, Calendar și Widgets, care oferă o secțiune de informații personalizabile despre progresul proiectului dumneavoastră.

Toate acestea sunt conținute într-o interfață îngrijită, codificată prin culori, care vă permite să gestionați rapid proiectele folosind pictograma dintată mereu prezentă și la îndemână. Prezintă necesitățile obișnuite, cum ar fi diagrame Gantt și o vizualizare Kanban, pe care o puteți comuta rapid din vizualizarea Listă.

Ceea ce face Freedcamp să se distingă de alte opțiuni gratuite de gestionare a proiectelor este că are utilizatori și spațiu de stocare nelimitați, deși dimensiunile fișierelor sunt limitate la 10 MB. De asemenea, are asistență pentru clienți utilă.

3. Procesul țintă

Platforme: Web, iOS, Android

free-microsoft-project-alternatives-targetprocess

O altă ofertă concepută pentru cei care adoptă abordarea agilă a managementului de proiect, în special „Scrum”, facilitând iterarea constantă și răspunsul la schimbări și obstacole într-un proiect dat. Cu alte cuvinte, este deosebit de bun pentru echipele de dezvoltare software.

Are o mulțime de funcții în acest scop, cum ar fi planificarea sprintului, funcții excelente de raportare și urmărire intuitivă. Interfața nu este la fel de curată ca alte instrumente din această listă, dar o compensează prin funcții excelente de urmărire a utilizatorilor, configurarea alertelor, distribuirea sarcinilor și multe altele. Procesul țintă poate să nu fie întotdeauna simplu, dar asta pentru că este atât de încărcat de caracteristici.

Versiunea gratuită acceptă 1000 de proiecte gratuite, stocare nelimitată și suport pentru chat live.

4. Bitrix24

Platforme: Web, iOS, Android

free-microsoft-project-alternatives-bitrix24

Acest instrument de colaborare gratuit și-a câștigat partea de recompense de-a lungul anilor, oferind un pachet complet de gestionare a proiectelor, sarcinilor, timpului și documentelor într-o interfață în stil social.

Prin „social” înțelegem că este minunat pentru comunicare prin intermediul mesajelor, comentariilor, partajării fișierelor și conținutului și chiar „Aprecieri” în stil Facebook pentru a crea un mediu digital prietenos. Are și funcții mai serioase, precum diagrame Gantt, biblioteci de documente robuste și instrumente excelente de planificare a timpului care pot fi sincronizate cu Outlook.

În mod gratuit, primiți 5 GB de stocare, doisprezece utilizatori și un număr nelimitat de proiecte. Este nevoie să te înțelegi puțin, cu puțin în ceea ce privește tutorialele, dar merită efortul.

5. Redbooth

Platforme: Web, Windows, macOS, iOS, Android

free-microsoft-project-alternatives-redbooth

Spre deosebire de Bitrix24, Redbooth are o temă destul de socială, creând un spațiu de lucru în care mai mulți utilizatori pot comuta cu ușurință între diferite sarcini și pot comunica între ei.

Are un ecran de lucru bine organizat, care vă permite să vizualizați note și comunicări între colaboratori, fișiere relevante și, desigur, progresul sarcinii, precum și să permită conversia ușoară a e-mailurilor în sarcini. Aveți diagramele obișnuite Gantt și alte instrumente fundamentale ale PM, deși unii ar putea găsi că este puțin ușor asupra caracteristicilor mai aprofundate precum raportarea.

Cu versiunea gratuită puteți avea până la zece utilizatori gratuiți, spațiu de stocare de 2 GB și două proiecte, făcând din aceasta o opțiune excelentă pentru echipele mai mici.

Concluzie

„Niciun proiect, nicio problemă”, așa cum probabil ar spune utilizatorii aplicațiilor de mai sus dacă le-ați da șansa. În timp ce realitatea rămâne cu toate cele de mai sus (care oferă și versiuni cu plată) că obțineți întotdeauna mai mult pentru dolarul dvs., există multe lucruri de mai sus cu care să lucrați.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în ianuarie 2012 și a fost actualizat în iunie 2018.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x