5 dintre cele mai bune alternative pentru aplicațiile Android stoc

5 dintre cele mai bune alternative pentru aplicațiile Android stoc

Indiferent de telefonul Android pe care îl alegeți, atunci când îl porniți, veți avea câteva funcționalități de bază scoase din cutie, datorită aplicațiilor de stoc. În timp ce majoritatea oamenilor instalează imediat browserul și clientul de e-mail preferat, majoritatea oamenilor nu acordă prea multă atenție galeriei sau aplicației de gestionare a fișierelor. Cu toate acestea, există opțiuni mult mai bune disponibile. Indiferent dacă este mai rapid, mai puternic, are funcții mai bune sau o interfață cu utilizatorul mai intuitivă, există o serie de aplicații pe care ar trebui să le luați în considerare să le schimbați.

1. Manager fișiere: Files Go

Majoritatea aplicațiilor de gestionare a fișierelor stoc sunt barebones. Acestea permit utilizatorilor să răsfoiască fișierele de pe dispozitivul lor, să le mute și să le șteargă. În principiu, acestea sunt dulapuri digitale. Aplicația de gestionare a fișierelor de la Google, Files Go, păstrează această funcționalitate de bază, dar adaugă o serie de noi caracteristici utile. Acest lucru face ca Files Go să fie mai mult ca un asistent personal responsabil cu organizarea vieții tale digitale.

Una dintre cele mai mari pretenții de renume a Files Go este caracteristica sa de economisire a spațiului. În doar câteva atingeri, utilizatorii pot recupera o mulțime de spațiu pe dispozitivul lor. Files Go va căuta fișiere duplicate, orice aplicații neutilizate, date memorate în cache și multe altele. În plus, Files Go va face chiar sugestii despre fișierele pe care trebuie să le ștergeți înainte de a începe să rămâneți fără spațiu. Cu cât utilizați mai mult aplicația, cu atât devin mai inteligente aceste recomandări. Files Go oferă, de asemenea, backup de stocare în cloud, partajare criptată a fișierelor și multe altele.

2. Galerie: Curator

Majoritatea aplicațiilor din galeria de stocuri organizează fotografiile de pe dispozitivul dvs. la data la care a fost făcută fotografia. Acest lucru este în regulă până când nu doriți să căutați o anumită fotografie, deoarece majoritatea dintre noi nu am putea aminti data exactă în care am făcut o anumită fotografie. Acest lucru duce adesea la derularea minuțioasă a miniaturilor minuscule în speranța că o veți vedea.

curator de acțiuni

Curator speră să schimbe toate acestea. Vă organizează fotografiile în categorii precum oameni, locuri și lucruri. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-și eticheta manual fotografiile pentru un control mai mare asupra modului în care sunt organizați. Curatorul face acest lucru folosind un algoritm care analizează fotografiile dvs. pentru a determina subiectul. Apoi folosește aceste informații pentru a plasa fotografia în categoria corectă. Există și alte aplicații care fac același lucru; totuși, ceea ce îl deosebește pe Curator este faptul că face acest lucru complet offline. Asta înseamnă că niciuna dintre fotografiile dvs. sau datele lor nu sunt recoltate, ceea ce îl face soluția ideală pentru oricine este preocupat de confidențialitate. Singurul dezavantaj este că aplicația este încă în versiune beta, ceea ce înseamnă că ar putea exista unele îndoituri de rezolvat.

3. Ceas: AMDroid

S-ar putea să vă gândiți singur că un ceas cu alarmă este un ceas cu alarmă, de ce ați avea nevoie de o altă aplicație pentru ceas cu alarmă? În timp ce majoritatea aplicațiilor de ceasuri de stoc reușesc să-și facă treaba, dacă sunteți cineva care se luptă cu trezirea, vă recomandăm să luați în considerare AMDroid. De fapt, AMDroid se comercializează ca un ceas cu alarmă pentru dormitoarele grele.

stoc-amdroid

Unde AMDroid strălucește cu adevărat este în personalizarea sa. Puteți modifica sute de parametri atunci când vă setați alarmele. Vrei un proces de trezire mai natural? Puteți opta pentru mai multe alarme care cresc în intensitate pentru a vă trezi încet și treptat. Te trezești doar ca să adormi din nou? Configurați AMDroid pentru a vă prezenta probleme matematice sau puzzle-uri logice pentru a opri alarma. AMDroid a adunat atât de mult, încât aceste exemple sunt doar vârful aisbergului.

4. Camera: Picai / Camera FV-5

Majoritatea oamenilor nu se gândesc de două ori la aplicația pentru camera foto de pe telefon. Deși aplicația camerei este de obicei calibrată pe hardware, aplicațiile stoc nu sunt cunoscute exact pentru că sunt bogate în caracteristici. Din fericire, Android are de încercat mai mult de câteva aplicații de cameră. Am adunat două dintre favoritele noastre care vor satisface aproape pe toată lumea, de la entuziaști la shootere casual.

stoc-picai

Picai este o aplicație de cameră care folosește un algoritm de recunoaștere a scenei. Aplicația vă va analiza fotografia și vă va oferi recomandări pentru tehnicile de post-procesare, toate acestea putând fi realizate direct în cadrul aplicației. Dacă vi se par prea copleșitoare aplicațiile de editare foto precum Instagram, încercați Picai.

stoc-camerafv5

Dacă aveți nevoie de mai mult control asupra imaginilor dvs., nu căutați mai departe de Camera FV-5. Această aplicație oferă utilizatorilor o interfață de fotografie la nivel profesional, care conține toate comenzile manuale găsite în mod normal pe DSLR-uri. Cu Camera FV-5, măsurarea luminii, ISO, compensarea expunerii, balansul de alb și multe altele sunt toate sub controlul dumneavoastră.

5. Music Player: Musicolet

Dacă preferați să ascultați muzică prin fișiere locale (de exemplu MP3-uri) spre deosebire de serviciile de streaming, probabil că sunteți pe piață pentru un player mai bun. În timp ce toate telefoanele sunt livrate cu posibilitatea de a reda fișiere muzicale locale, acestea oferă adesea doar cele mai elementare caracteristici. În plus, unii au chiar puterea de a se conecta la Internet, astfel încât să poată împușca interfața utilizatorului cu reclame. Din fericire, Musicolet este un player bogat în funcții, cu un design minimalist.

stock-musicolet

Musicolet face tot ceea ce v-ați aștepta ca un player de muzică să facă, precum și câteva opțiuni utile. În special, Musicolet are un egalizator încorporat, suport pentru fișierele lirice LRC și un editor robust de etichete ID3 + și o bază de date de copertă de album. În plus, Musicolet este complet fără anunțuri și nu vă va costa nici un ban.

Ce aplicații de stoc Android schimbați atunci când puneți mâna pe un dispozitiv nou? Recomandați alte aplicații pe lângă cele menționate de noi? Spuneți-ne în comentarii!

Scroll to Top