5 delle migliori alternative al visualizzatore di foto di Windows 10

5 dintre cele mai bune alternative pentru Windows 10 Photo Viewer

În mod surprinzător, aplicația Windows 10 Photos nu este rea, deși uneori este extrem de lentă. Nu este cea mai robustă aplicație pentru gestionarea fotografiilor, dar se ocupă de albume și editare de bază. Dar nu este singura opțiune disponibilă – atât alternativele gratuite de vizualizare foto, cât și cele premium Windows 10 ajută la schimbarea experienței încorporate, oferind în același timp funcții diferite.

1. FastStone Image Viewer

Dacă vă place o interfață Windows Explorer mai clasică, vă va plăcea FastStone Image Viewer. Este una dintre alternativele mele favorite de vizualizare a fotografiilor pentru Windows 10. În plus, este complet gratuit.

Îmi place că puteți vizualiza foldere și seturi de imagini în timp ce afișați încă o imagine selectată într-un alt cadru. Există și suport pentru majoritatea tipurilor de fișiere imagine. În plus, primiți o varietate de funcții de editare, cum ar fi decuparea, reglarea iluminării, desenarea etc.

Există suport pentru a extrage imagini de pe scaner, dacă aveți unul. De asemenea, puteți compara până la patru imagini simultan și puteți face și capturi de ecran. În mod gratuit, este greu de învins și oferă de fapt mai mult decât Fotografii și opțiuni premium similare.

2. Apowersoft Photo Viewer

Aveți nevoie de asistență pentru un format de imagine de specialitate pe lângă formatele obișnuite? Apowersoft Photo Viewer poate fi o alternativă mai bună pentru fotografii. În plus față de JPG, PNG și BMP obișnuite, primiți și suport pentru formatele CorelDraw, PhotoShop și specifice camerei. De asemenea, acceptă fișiere PDF.

ad-banner
Windows 10 Fotografii Alternative Apowersoft

Redenumiți cu ușurință, modificați formatele de fișiere și efectuați modificări de bază în format batch. Distribuiți fotografiile în aplicație și chiar stocați-le gratuit în cloud.

Singurul lucru care nu-mi place este că nu există o opțiune de vizualizare a folderelor. Cu toate acestea, veți vedea miniaturi ale altor imagini în același dosar, iar încărcarea imaginii dvs. aproape instantaneu compensează acest lucru. Chiar mai bine, este gratuit.

3. ImageGlass

ImageGlass oferă o interfață modernă și personalizabilă pentru vizualizarea imaginilor. Este una dintre alternativele mai bune pentru vizualizarea fotografiilor din Windows 10. Vizualizatorul open-source gratuit vă permite să comutați rapid între imagini – cu siguranță mult mai rapid decât Fotografiile.

Windows 10 Fotografii Alternative Imageglass

Cea mai recentă versiune acceptă peste 70 de formate de imagine. Aceasta este una dintre opțiunile mai bune pentru suport pentru format mai larg.

Vizualizarea folderului nu este acceptată, dar veți vedea toate miniaturile altor imagini în același folder. Miniaturile funcționează mai bine în ImageGlass decât Apowersoft, de fapt. Funcția de prezentare de diapozitive este ideală dacă doriți să o utilizați pentru a afișa seturi de fotografii prietenilor și familiei.

4. XnView

XnView este una dintre cele mai robuste alternative de vizualizare a fotografiilor Windows 10. Cu suport pentru peste 500 de formate de fișiere, nu puteți vedea foarte puțin cu această aplicație. Unele nu sunt încorporate în mod implicit, dar sunt disponibile suplimente gratuite pentru vizualizarea formatelor de care aveți nevoie.

Windows 10 Fotografii Alternative Xnview

Acceptă vizualizarea folderelor și imaginile cu file, care este o caracteristică preferată a mea. Puteți să vă personalizați vizualizarea cu miniaturi, vizualizare pe benzi de film, imagini comparate și multe altele. Există, de asemenea, o mare varietate de instrumente de editare pentru ajustarea luminozității, culorii, dimensiunii, formatului și multe altele. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de filtre.

Este complet gratuit de utilizat pentru uz personal. Companiile trebuie să cumpere o licență în funcție de numărul de utilizatori.

5. Honeyview

Honeyview este una dintre cele mai simple alternative de vizualizare a fotografiilor din Windows 10. Aceasta este de fapt una dintre cele mai bune caracteristici ale sale. Imaginile se încarcă rapid, iar cele mai populare formate sunt acceptate. Configurați cu ușurință prezentări de diapozitive utilizând oricare dintre opțiunile de timp prestabilite pentru prezentarea de diapozitive.

Windows 10 Fotografii Alternative Honeyview

În ceea ce privește editarea, nu este cea mai bogată aplicație, dar se descurcă bine cu elementele de bază. Decupați, rotiți, redimensionați și modificați tipul de fișier imagine. De asemenea, puteți vizualiza formate de imagini comprimate și arhivate fără a extrage nimic.

Nu există o vizualizare încorporată a folderului, dar există o fereastră pop-out de navigare pentru miniaturi pentru a vizualiza fișiere suplimentare în același folder în care lucrați în prezent. Desigur, este complet gratuit, deci este întotdeauna un bonus.

Dacă aveți nevoie de ceva mai rapid și mai ușor de utilizat decât Fotografii, încercați oricare dintre aceste alternative pentru Windows 10 Photo Viewer. Sunt gratuite și funcționează excelent pentru vizualizarea și editarea imaginilor.

Legate de:

  • Cum se adaugă un filigran la o imagine fără Photoshop
  • Cum să vizualizați fișiere Photoshop pe un Mac fără Photoshop
  • 5 dintre cele mai bune aplicații de editare foto pe care le puteți obține gratuit