5 dintre cele mai bune aplicații alternative Facebook pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații alternative Facebook pentru Android
⏱️ 3 min read

Facebook este cea mai mare rețea socială online din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar. Mulți oameni accesează rețeaua prin intermediul aplicațiilor sale pentru smartphone, dar sunt renumiți pentru că provoacă consumul bateriei și ocupă o cantitate imensă de spațiu pe dispozitivele utilizatorilor.

Vestea bună este că puteți înlocui aplicațiile oficiale Facebook și Messenger cu o serie de aplicații alternative care vor oferi în continuare o experiență deplină pe Facebook fără toate problemele legate de baterie și performanță.

Iată câteva alternative pe care ar trebui să le verificați mai jos. Nu ezitați să menționați-l pe cel preferat în comentarii!

1. Prieten pentru Facebook

Nu numai Prietenos oferă o experiență excelentă pe Facebook, adaugă, de asemenea, asistență Facebook Messenger, astfel încât să puteți discuta cu prietenii și să le vedeți actualizările de stare în același loc! Vă permite să vă personalizați fluxul de știri ascunzând stările și postările care conțin anumite cuvinte cheie sau prioritizând actualizările de la un prieten apropiat. De asemenea, vine cu un blocator de anunțuri încorporat pentru acele anunțuri greoaie, dar activarea acestei funcții necesită o actualizare plătită de 1,99 USD.

2. Metal pentru Facebook și Twitter

facebook-alternative-android-metal

Metal este o alternativă ușoară (doar 3MB) terță parte la Facebook și vine cu suport și pentru Twitter, în aceeași aplicație! Metalul îmbunătățește pur și simplu experiența pe care o veți obține atunci când accesați Facebook printr-un browser web cu funcții precum notificări, modul fără distragere a atenției și o fereastră plutitoare care vă permite să vă păstrați fluxul Facebook întotdeauna la vedere. De asemenea, aveți opțiunea de a selecta o temă personalizată pentru aplicație, de a utiliza modul Noapte sau de a păstra doar Facebook Blue implicit.

3. Folio 2 pentru Facebook și Messenger

facebook-alternative-android-folio2

Folio este un wrapper în jurul site-ului web mobil Facebook cu câteva addons interesante. Vă permite să personalizați frecvența cu care doriți ca aplicația să verifice dacă există actualizări și chiar să setați ore liniștite atunci când nu doriți să fiți deranjați, cum ar fi când sunteți la școală sau la serviciu. Puteți ascunde sugestii de prieteni și puteți crea o parolă din patru cifre pentru aplicație, pentru a preveni accesul neautorizat. Alte opțiuni includ teme, descărcare de fotografii și videoclipuri și modul de noapte.

4. Simplu pentru Facebook

facebook-alternative-android-simple

Simplu pentru Facebook este încă un wrapper pentru Facebook mobil cu toate caracteristicile de bază pe care le așteptați de la site-ul mobil împreună cu asistență pentru Facebook Messenger. De asemenea, are mai multe alte opțiuni pentru a vă personaliza experiența în aplicație, inclusiv posibilitatea de a elimina reclame, dar multe dintre acestea sunt disponibile numai în versiunea pro, care costă 1,49 USD.

5. Swift pentru Facebook Lite

facebook-alternative-android-swift

Rapid oferă un echilibru frumos între a vă oferi funcționalitate completă și a nu consuma resursele telefonului. De asemenea, combină aplicația originală Facebook cu aplicația Messenger și pretinde că nu utilizează mai mult de 20 MB de memorie RAM în fundal. Nu are cel mai impresionant set de caracteristici al aplicațiilor din această listă, dar își face treaba frumos și merită o încercare.

Încheierea

Toate aceste aplicații Facebook de la terțe părți vă permit să înlocuiți aplicațiile oficiale înfometate cu resurse cu aplicații ușoare pentru o experiență generală mai bună.

Există mai multe aplicații Facebook pe Play Store, dar nu le putem lista pe toate aici. Dacă am pierdut câteva alternative terțe la Facebook, spune-ne despre asta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în octombrie 2014 și a fost actualizat în octombrie 2017.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x