5 dintre cele mai bune aplicații Android pentru a învăța cum să coaceți

5 dintre cele mai bune aplicații Android pentru a învăța cum să coaceți
⏱️ 7 min read

Această pandemie COVID-19 ne-a învățat multe lucruri importante. Pentru început, ne-a învățat să rămânem sănătoși, să mâncăm mâncărurile potrivite, să rămânem curați etc. Mulți oameni au început să învețe să coacă, deoarece nu a fost posibil să plasăm o comandă confortabilă de la restaurantele din apropiere. Dacă sunteți interesat de coacere, există mai multe aplicații care vă pot învăța cum să coaceți. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații Android pentru a vă ajuta să învățați cum să coaceți aproape orice. Chiar dacă nu aveți nicio experiență, puteți pur și simplu să urmați pașii și să coaceți ceva bun folosind ingredientele pe care le aveți la îndemână.

1. Toate rețetele de copt

Dacă sunteți doar un începător și doriți să vă încercați mâna la coacere, atunci Toate rețetele de copt este una dintre cele mai bune aplicații de copt pentru a învăța totul despre coacere. Folosind această aplicație, puteți afla cum să coaceți toate tipurile și soiurile diferite de tort. Interfața de utilizare a aplicației este minimă, dar are nevoie de upgrade-uri în unele locuri.

După ce ați selectat tortul pe care doriți să îl coaceți, acesta vă oferă toate informațiile despre ingrediente și procedura de coacere a acelui anumit obiect. Mai mult, puteți posta comentarii la fiecare rețetă încărcată. În acest fel, puteți lua un traseu diferit și puteți explora noi gusturi și arome, urmând aceste comentarii. În general, este o aplicație bună pentru utilizatorii interesați de coacere.

2. 1200+ Rețete Desert Offline

Numele Peste 1200 de rețete de desert offline este posibil să fi sugerat imensa bibliotecă de rețete pe care o are această aplicație. Aplicația vă oferă un amestec de rețete, de la ușor la avansat. Chiar dacă aveți experiență de coacere, puteți utiliza această aplicație pentru a explora mai multe idei de coacere. Un lucru bun despre această aplicație este că puteți filtra rețete în funcție de preferințele dvs. alimentare: diete vegane, vegetariene, non-vegetariene etc.

Aplicație Rețetă Deserturi

De asemenea, oferă opțiunea de a filtra rețetele în funcție de tipul de gătit, inclusiv fierbe, coace, aburi, frământați și prăjiți. Mai mult, puteți căuta și rețete care folosesc anumite ingrediente. Există o filă numită „Sfaturi / Cura naturii”, care vă oferă beneficiile pentru sănătate ale ingredientelor corespunzătoare. Aplicația vă permite, de asemenea, să adăugați ingredientele rețetei pe care doriți să o faceți pe lista dvs. de cumpărături.

3. Gustos

Gustos este o aplicație populară, datorită prezenței sale pe YouTube și pe alte canale de socializare. Sigur că ați dat peste un videoclip Tasty la un moment dat. Această aplicație este potrivită atât pentru aspiranții de bucătari, cât și pentru brutari. Unul dintre cele mai bune lucruri despre aplicație este interfața sa de utilizator. Este ușor să interacționați și să navigați. Puteți explora o mulțime de rețete de desert, mic dejun și copt.

Aplicație de rețetă gustoasă

Odată selectată rețeta la alegere, aceasta vă arată toate informațiile, inclusiv lista ingredientelor, pașii de pregătire ușor de citit și un ghid pas cu pas. Există mai multe filtre pentru selectarea rețetelor pe baza preferințelor dvs. dietetice, vegetale sau non-vegetale.

4. Rețete de tort și coacere

Rețete de tort și coacere aplicația vă oferă o grămadă de rețete, inclusiv rețete de prăjituri, rețete de brioșe, rețete de plăcinte de casă, rețete cu rulouri dulci, rețete ușoare de brânză, rețete de prăjituri, rețete de cupcake etc. Puteți alege o rețetă care sună atrăgătoare pentru dvs. și puteți începe coacerea călătorie. Aplicația oferă imagini adecvate și un ghid pas cu pas cu instrucțiuni simple, astfel încât oricine să poată începe să coacă tortul sau brioșa preferată.

Aplicația de coacere și rețete pentru prăjituri

Sub lista de ingrediente, dacă pierdeți vreunul dintre articole, puteți face clic pe cercul deschis și adăugați-l la lista dvs. de cumpărături. O caracteristică minunată este că nu necesită o conexiune la Internet. Toate rețetele sale sunt accesibile offline și pot fi recuperate în orice moment. Rețetele apreciate pot fi salvate, iar toate prăjiturile și rețetele de copt sunt împărțite în diferite categorii pentru ușurință în utilizare. Există anunțuri în aplicație, de care puteți scăpa cu ușurință făcând o achiziție în aplicație. Sau puteți elimina reclame pentru o zi vizionând un videoclip.

5. Rețete de tort

Dacă doriți prăjituri și doriți să coaceți unul din al vostru, atunci Rețete de tort este aplicația pentru tine. Această aplicație include o mulțime de rețete de prăjituri, cum ar fi tortul de turtă dulce cu caramel și brânză de unt, prăjitură cu ouă și tort de ciocolată. Interfața de utilizare a aplicației Rețete de tort este modernă și obțineți toate informațiile despre rețetă cu o singură atingere.

Aplicația Rețete de tort

După ce ați selectat rețeta, aceasta vă arată ingredientele necesare, împreună cu informații nutriționale despre rețetă, inclusiv grăsimi totale, colesterol, calorii, sodiu etc. Veți obține, de asemenea, informații cu privire la câte porții va primi cantitatea de ingrediente propusă. tu. Mai mult, puteți chiar să împărtășiți rețetele preferate prietenilor sau familiei. Există mii de videoclipuri cu rețete de vizionat și de la care puteți învăța.

Încheierea

Aplicațiile de mai sus vă vor ajuta cu siguranță să învățați cum să coaceți mai multe rețete, indiferent de experiența dvs. Trebuie pur și simplu să urmați pașii și procedura furnizată în cadrul aplicației pentru a obține vasul perfect coapte. Majoritatea vin cu achiziții în aplicație, totuși, fii atent la asta și evită cheltuielile excesive pentru aplicațiile Android.

Legate de:

  • 5 dintre cele mai bune colecții care organizează aplicații Android
  • 7 dintre cele mai bune aplicații Android pentru îmbunătățirea sănătății mintale
  • 3 aplicații Android utile pentru a urmări utilizarea aplicațiilor pe Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast