5 dintre cele mai bune aplicații Android pentru a vă controla diabetul

5 dintre cele mai bune aplicații Android pentru a vă controla diabetul
⏱️ 5 min read

Este foarte important să știi cum să-ți ții diabetul sub control. De aceea, este util să aveți o aplicație care vă poate ajuta să înregistrați toate informațiile vitale. Cu atât de multe opțiuni, poate fi o treabă grea să alegi una bună.

Fiecare dintre următoarele aplicații are propria sa caracteristică unică care o face să iasă în evidență de restul. Dar au și caracteristicile de bază la care te-ai aștepta de la o aplicație pentru diabet. Sperăm că veți găsi unul care se potrivește perfect pentru dvs.

1. Diabet: M

După ce specificați unitățile de măsură, Diabet: M vă va oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă menține diabetul sub control. De îndată ce deschideți aplicația, aceasta va afișa statisticile de glucoză de la ultima dată când ați verificat-o. Chiar sub statistici, puteți vedea informații zilnice despre lucruri precum carbohidrați, calorii etc.

Apăsând pe Intrare jurnal urmată de pictograma umană, puteți adăuga date precum în ce parte a corpului dumneavoastră ați injectat insulina, nivelul de carbohidrați și glucoză, data, ora, mementourile și puteți adăuga și note.

diabet-corp

De asemenea, are un calculator de tip bolus, unde puteți obține informații valoroase despre tot felul de alimente și băuturi. De exemplu, dacă introduceți lapte în bara de căutare, calculatorul vă va afișa date precum calorii, carbohidrați și proteine ​​pentru fiecare anumită cantitate pe care o mâncați / beți. Va trebui să vă înregistrați pentru a utiliza aplicația.

2. Diabetul

Diabet are mai puține caracteristici decât aplicația menționată anterior, dar este totuși o opțiune bună. Dacă aveți probleme de vedere, adăugarea nivelului de glucoză va fi mai ușoară datorită numărului foarte mare. Glisați în jos până când numărul devine albastru.

diabet-albastru

Aplicația adaugă, de asemenea, ora, data și atingând cele trei puncte verticale din partea dreaptă sus, puteți face lucruri precum importul / exportul de date. Atâta timp cât sunteți acolo, puteți configura și câteva memento-uri (mementourile din această aplicație sunt gratuite).

Accesați setările aplicației și puteți regla, de asemenea, lucruri precum unitatea de greutate, unitatea de glucoză, un algoritm pentru tendințe și puteți chiar alege între temele întunecate sau deschise. Dacă viteza scrollerului numeric este fie prea rapidă, fie prea lentă pentru dvs., puteți schimba sensibilitatea acesteia și în Setări. Nu este nevoie să vă înregistrați pentru a utiliza această aplicație.

3. mySugr: Blood Sugar Tracker

Pe lângă faptul că este o aplicație foarte colorată, mySugr: Jurnal de urmărire a diabetului va face sunete amuzante după ce vă conectați la date. Acest lucru face ca aplicația să fie o opțiune bună pentru copii să-și țină evidența nivelului de glucoză, deoarece aceste sunete îi vor face cu siguranță să râdă.

diabet-meu

De asemenea, aplicația vă permite să vă conectați și contorul Bluetooth. Glisând la stânga, puteți vedea jurnalul dvs. pentru ultimele șapte, paisprezece, treizeci și nouăzeci de zile. De asemenea, este posibil să vedeți mai multe sau mai puține opțiuni. Doar atingeți opțiunea Personalizați celulele și atingeți ochiul pentru a le face vizibile. Pentru a face acest lucru, atingeți cercul albastru și opțiunea va fi în partea de jos.

diabet-personalizat

Există câteva opțiuni pe care va trebui să le folosiți Pro. De exemplu, puteți alege o opțiune de tip emoji care să exprime cum vă simțiți în acel moment. De asemenea, va trebui să faceți upgrade pentru a utiliza și funcția de reamintire.

4. BeatO

BeatO este o aplicație în care puteți face lucruri cum ar fi să vă comandați medicamentul, să cumpărați un glucometru, să consultați un medic și să țineți evidența caloriilor și a pașilor datorită fitness tracker-ului. În Explorează produse sănătoase, poți merge și la cumpărături pentru alimente și produse, cum ar fi o pungă pentru glucometru pentru smartphone (printre altele).

diabet-beato

Aplicația include și articole de citit. Puteți alege dintr-un conținut, cum ar fi Testul obișnuit pentru a diagnostica nefropatia diabetică și pre-diabetul și riscul acestuia (pentru a menționa câteva). Pentru a citi, puteți introduce glucometrul BeatO în telefon sau puteți înregistra manual glicemia.

Glisați numerele fie la dreapta, fie la stânga pentru a intra în citire. De asemenea, va trebui să selectați ora lecturii, indiferent dacă este vorba de post-micul dejun, înainte de prânz etc. Dacă doriți să descărcați jurnalul, atingeți pictograma document din partea dreaptă, urmată de pictograma de descărcare.

5. Conectarea diabetului

Diabetes Connect are multe opțiuni gratuite, dar există unele pe care va trebui să le actualizați pentru a le utiliza. De exemplu, dacă mergeți la Premium, puteți utiliza mementouri, interval de timp specific și asistență prioritară.

diabet-diaconnect

Nu totul necesită un cont Premium. Funcțiile pe care le puteți utiliza gratuit sunt intrările foarte detaliate. Cu fiecare intrare, puteți adăuga citirile zahărului din sânge, mesele, sportul, tensiunea arterială, pulsul, greutatea, eticheta emoțiilor și o notă dacă trebuie să menționați un anumit lucru medicului dumneavoastră. În meniul glisant, puteți vedea, de asemenea, lecturile dvs. într-un grafic, statistică, export și setări.

Concluzie

Păstrarea diabetului sub control nu trebuie să fie dificilă. Dacă aveți o aplicație precum cele menționate mai sus, vă va ajuta să vă informați mai bine medicul despre starea dumneavoastră. Ce aplicație crezi că vei încerca mai întâi?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x