5 dintre cele mai bune aplicații Android pentru backupul datelor din telefon

5 dintre cele mai bune aplicații Android pentru backupul datelor din telefon
⏱️ 4 min read

Când a fost ultima oară când telefonul tău a făcut ceva ciudat și ai crezut că este pe punctul de a muri definitiv? Panică pură, nu? Dacă doriți să vă asigurați că nu vă veți pierde datele, ar trebui să aruncați o privire la aceste aplicații de backup Android pentru a vă face backup.

1. G Cloud

În ciuda numelui, G Cloud nu face parte din Google.

G Cloud este un serviciu ușor de utilizat special conceput pentru backupul dispozitivelor mobile. Vă permite să alegeți ce tipuri de fișiere să faceți backup și puteți salva aproape orice, de la fișiere media la jurnale de apeluri. Puteți face chiar copie de rezervă a fișierelor video, ceea ce nu este cazul multor alte aplicații de backup Android.

G Cloud salvează setările telefonului, cum ar fi tonul de apel, imaginea de fundal și setările de conexiune, facilitând restaurarea telefonului la cea mai recentă stare.

Utilizarea versiunii gratuite a G Cloud vă oferă 1 GB de spațiu de rezervă, dar puteți câștiga până la 10 GB realizând activități simple sau trimitând persoane la serviciu. Versiunea cu plată (3,99 USD) are spațiu de stocare nelimitat.

2. Super Backup

Super Backup este o aplicație de rezervă de utilizat cu telefoane înrădăcinate și neînrădăcinate. Vă permite să stocați datele telefonului, inclusiv mesajele SMS. Dacă Android-ul dvs. este înrădăcinat, acesta salvează și setările și aplicațiile telefonului.

Aplicații Android Backup Super Backup

Aplicația are opțiunea de a salva fișiere de rezervă pe cardul SD, spațiul de stocare intern al telefonului sau computerul. O altă caracteristică este opțiunea de a trimite date prin Gmail sau de a le stoca pe Google Drive sau alte platforme de stocare în cloud.

Caracteristicile notabile ale acestei aplicații includ posibilitatea de a alege folderul în care sunt salvate datele dvs. Are backupuri automate și arată ora și data ultimei copii de rezervă pe telefon.

Pe un telefon nou, utilizați Super Backup pentru a restabili complet datele de pe vechiul dvs. telefon pe cel nou. Doar descărcați aplicația și utilizați opțiunea Restaurare.

Super Backup este plin de funcții în versiunea gratuită, dar versiunea premium (1,99 USD) scapă de toate anunțurile.

3. Heliu

Heliu este o aplicație ușoară cu o dimensiune mai mică de 5 MB. Funcționează atât în ​​modul root, cât și în modul non-root. Dacă dispozitivul nu este înrădăcinat, are nevoie de versiunea PC sau de extensia Chrome pentru a rula.

Aplicații de rezervă Android Helium

La deschiderea aplicației, vă va întreba dacă doriți să activați asistența pentru Google Drive. Acest lucru nu este necesar dacă intenționați să salvați datele pe computer sau pe unitatea SD a telefonului.

Cu Helium puteți muta contactele de la un telefon la altul, chiar dacă acestea nu se află în aceeași rețea. De asemenea, poate sincroniza datele aplicației.

Versiunea gratuită a acestei aplicații are caracteristici excelente, dar dacă doriți încărcarea în cloud a copiilor de rezervă sau programarea copiilor de rezervă, aveți nevoie de versiunea cu plată. Actualizarea (4,99 USD) elimină, de asemenea, anunțurile.

4. Backup de titan

Backup de titan funcționează numai pe dispozitive înrădăcinate, făcându-l o aplicație completă cu cele mai multe opțiuni. Actualizările sale frecvente îl fac să funcționeze fără probleme.

Aplicații de rezervă Android Titanium

Această aplicație are o capacitate de stocare, backup și restaurare nelimitate, precum și capacitatea de a elimina bloatware și hibernarea aplicației. Acțiunile sale convenabile în lot automatizează multe sarcini comune. Face backup pentru aplicațiile din dispozitivul dvs. cu datele lor și, atunci când utilizați funcția de restaurare, vă readuce telefonul în starea în care se afla înainte.

Titanul este excelent pentru persoanele care instalează frecvent ROM-uri personalizate pe dispozitivele lor, deoarece nu trebuie să instalați și să configurați aplicații în mod repetat.

Versiunea Pro (5,99 USD) are mai multe caracteristici, cum ar fi restaurarea lotului cu un singur clic și sincronizarea cu spațiul de stocare în cloud.

5. Faceți o copie de rezervă a telefonului mobil

Faceți o copie de rezervă a telefonului mobil face backup pentru aplicațiile, setările sistemului, SMS, MMS și jurnalele de apeluri și este destinat utilizatorilor Android înrădăcinați și obișnuiți. Utilizatorii înrădăcinați pot face backup pentru datele aplicațiilor, parolele Wi-Fi și alte setări de sistem.

Aplicațiile de copiere de rezervă pentru Android fac backup pentru telefonul mobil

Programați copiile de rezervă pentru a rula automat pentru a vă stoca datele local sau încărcați informațiile în Google Drive, Dropbox sau OneDrive.

Această aplicație este complet gratuită.

Pentru a avea liniște sufletească, utilizatorii tuturor tehnologiilor trebuie să-și amintească cât de important este să faceți o copie de rezervă a informațiilor stocate pe dispozitivele dvs. Există multe alte aplicații capabile să îndeplinească sarcini similare dacă niciuna dintre acestea nu vă atrage. Ce aplicații de rezervă ați folosit pentru Android?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x