5 dintre cele mai bune aplicații Apple Watch pentru față

5 dintre cele mai bune aplicații Apple Watch pentru față
⏱️ 7 min read

Unul dintre cele mai bune aspecte ale Apple Watch este abilitatea de a vă personaliza fața ceasului. Dacă doriți să vă arătați culoarea sau emisiunea TV preferată chiar pe ceas, există o aplicație care vă poate ajuta. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații pentru a-ți păstra aspectul proaspăt al Apple Watch

1. Facer

Cu mii de opțiuni disponibile, Facer este unul dintre cele mai cunoscute nume din spațiul feței Apple Watch.

Susținute de o comunitate imensă de utilizatori, există literalmente mii de modele originale, de la mici modificări la tapet până la revizii complete ale fundalului, complicații și multe altele. Editorul încorporat vă permite să vă proiectați cu ușurință propriul cadran de ceas fie online, fie prin intermediul aplicația iOS. Unul dintre cele mai mari beneficii este parteneriatul său pentru fețele de ceas licențiate oficial de la mărci populare precum Tetris, Ghostbusters, Garfield, MVMT și Star Trek. Acest lucru se adaugă la o selecție foarte bună de fețe de ceas pe care probabil nu le veți găsi în altă parte.

2. Buddywatch

Sinele a descris „stilistul Apple Watch”. Buddywatch este o altă aplicație remarcabilă pentru găsirea unui nou chip Apple Watch. Bine conceput și ușor de navigat, Buddywatch se încarcă direct în ecranul de pornire, unde puteți găsi cele mai recente adăugiri la aplicație. Parcurgând această listă, veți găsi o serie de opțiuni care nu sunt doar fețe de ceas frumoase, ci și recomandări pentru ca banda de ceas potrivită să se asocieze cu fața de ceas. Odată ce ați localizat o bandă Apple Watch pe care doriți să o utilizați, făcând clic pe butonul „Descărcați” vă trece direct la aplicația Apple Watch, unde puteți personaliza și mai mult fața.

Cele mai bune aplicații Apple Watch pentru față Buddywatch

Dacă aveți nevoie de complicații suplimentare pentru a completa cadranul, Buddywatch vă avertizează cu privire la ce aplicații veți avea nevoie, ceea ce este o atingere plăcută. Accesați butonul de căutare vă permite să căutați într-o varietate de categorii de fețe, inclusiv casual, elegant, sănătos, sport și esențial pentru a restrânge căutarea. Puteți face același lucru și pentru modelul de ceas, astfel încât să puteți face diferența dintre ceea ce se va potrivi pe Apple Watch 3 față de ecranele mai mari de pe modelele ulterioare Apple Watch. Împreună cu aplicația, Buddywatch găzduiește și un site oarecum minim unde puteți vedea toate aceleași rezultate, dar pe un ecran mult mai mare.

3. Privește cu fața

Urmăriți cu fața este o bucurie de folosit în căutarea următorului tău chip Apple Watch. Imediat după deschiderea aplicației, vi se afișează cele mai populare fețe de ceas pentru săptămână. Dacă niciuna dintre aceste fețe nu vi se potrivește, continuați să derulați în jos, unde veți vedea cele mai noi adăugiri la aplicație. Există o mână de parcurgere până când atingeți „Vizualizați toate”, unde vi se afișează o listă aparent interminabilă de opțiuni. Totul, de la steaguri de țară la fundaluri de tapet, până la capturi personalizate ale feței ceasului Nike sunt doar o privire asupra tipului de fețe de ceas pe care le veți descoperi.

Cele mai bune aplicații Apple Watch pentru față Watchfacely

Nu în ultimul rând este „Colecția recomandată”, care include o opțiune pentru Simplu (gândiți-vă la minim) „ridicați culorile” pentru steagurile țării și Maximizați-vă spațiul pentru fețele ceasurilor pline de complicații. Dacă reveniți la ecranul de pornire și priviți chiar sub „Popular în această săptămână”, puteți vedea hashtaguri diferite pentru diferite categorii de fețe de ceas. La fel ca „Colecția recomandată”, există o opțiune pentru #compact, #simple, #hustle, #solar, #memoji și multe altele. Watchfacely face ușor să cazi într-o față de ceas bine și să rămâi acolo ore în șir până găsești acel chip absolut obligatoriu.

4. MobyFace

Cu conținut nou adăugat săptămânal și parteneriate puternice care vă atrag de la bun început, este ușor să vedeți de ce MobyFace este bine cotat. În timp ce aplicația primește toată atenția, Site-ul MobyFace este de fapt un punct de plecare foarte bun, cu propria sa serie video despre cum să descărcați și să instalați fețele Apple Watch. Acesta este un mare diferențiator care ajută la diferențierea acestei aplicații de restul recomandărilor din această listă. Că se încarcă și până la Star Wars și The Mandalorian este un alt cârlig mare.

Cele mai bune aplicații Apple Watch Face Mobyface

Dacă Star Wars nu este preferința dvs., nu vă faceți griji, deoarece nu lipsesc opțiunile, inclusiv Retro, NASA, Art, Nature, Seasons și multe alte categorii. Fiecare dintre aceste categorii are opțiuni de a alege dintre zeci, dacă nu chiar sute, de fețe de ceas. Există într-adevăr ceva pentru toată lumea. În timp ce un număr bun de fețe de ceas necesită un cost mic de aproximativ 1,99 USD pentru deblocarea completă a aplicației, este un preț mic de plătit pentru cât de des puteți comuta înainte și înapoi între diferite fețe.

5. Ceasornicar

Ceasornicar are o abordare diferită de aplicațiile menționate mai sus. Cu această aplicație, accentul este pus pe propriile complicații care se pot schimba dinamic pe parcursul zilei. De exemplu, puteți începe ziua liberă văzând vremea și apoi schimbați pentru a vă arăta calendarul mai târziu dimineața. Aplicația include deja un set de complicații extrem de personalizabile, variind în funcție de la data până la vreme până la astronomie.

Cele mai bune aplicații Apple Watch Face Watchsmith

Puteți să le personalizați, să le personalizați și să le faceți proprii, atât de des sau cât de rar doriți. Odată ce ați găsit combinația potrivită de complicații, modificați în esență fețele de ceas existente, dar într-un fel, Apple nu include în mod implicit. Utilitatea Watchsmith nu poate fi subestimată pentru oricine apreciază utilizarea complicațiilor ca o modalitate de a vedea mementouri, program, vreme etc. Aplicația în sine este gratuită, dar este necesar un abonament pentru accesul la setul de funcții complete. .

Gânduri finale

Până în ziua în care Apple deschide Apple Watch la fețele adevărate ale ceasurilor de la terți, aplicațiile precum cele menționate aici sunt următorul lucru cel mai bun. Acestea fiind spuse, dezvoltatorii întind limitele a ceea ce este posibil, iar rezultatul este un design incredibil de creativ și personalizarea fețelor de ceas.

Legate de:

  • Cum să măriți dimensiunea textului pe Apple Watch
  • Cum să despărțiți și să ștergeți Apple Watch
  • Cum să vă schimbați obiectivele de mișcare, exerciții și standuri pe Apple Watch

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x