5 dintre cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă Android pentru a vă trezi

5 dintre cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă Android pentru a vă trezi
⏱️ 6 min read

Trezirea dimineața devreme poate fi o sarcină ușoară pentru unii, în timp ce alții trebuie să se bazeze foarte mult pe ceasuri cu alarmă. În această lume modernă, cu mulți oameni care dorm cu telefoanele lângă paturi, nu este de mirare că folosesc și aplicația de ceas cu alarmă încorporată pentru a le trezi. Pe de altă parte, există o mulțime de aplicații cu ceas cu alarmă pe care le puteți utiliza dacă căutați mai multe funcții care lipsesc în aplicația pentru ceas cu alarmă. Iată cinci dintre cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă Android pe care ar trebui să le verificați.

1. Ceas cu alarmă pentru dormitoare grele

Ca nume al Ceas cu alarmă pentru dormitoare grele aplicația sugerează, această aplicație este pentru cei care cred că se vor trezi mai devreme, dar continuă să doarmă după orele programate. Aplicația este simplă, dar vine cu multe funcții, inclusiv asistență pentru Android Wear, statistici de somn și multe altele.

În special, permite utilizatorului să seteze un număr nelimitat de alarme, alarme de numărătoare inversă, alarme recurente și alarme unice. Ceasul cu alarmă pentru dormitoarele grele este inteligent și foarte personalizabil. Puteți seta alarma în cadrul aplicației pentru a vă trezi încet, natural, ușor, precum și un ceas cu alarmă puternic, în special pentru dormitoarele grele.

Alte caracteristici includ provocări de utilizare, cum ar fi probleme matematice și alte puzzle-uri distractive pentru a preveni somnul excesiv. Deoarece este inteligent, știe sărbătorile legale pentru țara dumneavoastră. Acest lucru împiedică alarma să vă trezească în aceste zile, astfel încât să puteți dormi mai mult. Există o versiune plătită a aplicației care elimină anunțurile.

2. Alarmat

Alarmat este o aplicație de ceas cu alarmă terță parte foarte populară disponibilă pe Android Play Store. Descrierea Magazinului Play afirmă că nu. 1 din 97 de țări. Se prezintă ca „cel mai enervant ceas cu alarmă din lume”.

Aplicația Alarmy Alarm Clock

Are un mod unic de a te scoate din pat. În timp ce ceasurile cu alarmă normale se declanșează și pot fi amânate apăsând orice buton, Alarmy adaugă o imagine a ceva din casa ta. Utilizatorul trebuie să meargă la acel loc specific și să facă clic pe o imagine pentru a opri alarma. Deja mă simțeam enervat tastând propoziția anterioară !!

Există mai multe alte caracteristici, cum ar fi informații despre temperatură, culori de fundal selectate, muzică de alarmă, amânare, creșterea treptată a volumului, presiunea timpului pentru a dicta ora exactă, un mesaj personalizat în fiecare minut până când opriți alarma, tastarea misiunii, misiunea pas, și mult mai mult. În plus, aplicația nu conține anunțuri.

3. AlarmMon

AlarmMon este o aplicație de ceas cu alarmă minunată și ușor de utilizat pentru utilizatorii de Android. Poate face toate operațiunile de bază, cum ar fi configurarea alarmelor nelimitate, setarea tonurilor de alarmă, instrucțiunile de amânare etc. Cu toate acestea, la fel ca Alarmy, aplicația AlarmMon are și câteva jocuri pe care trebuie să le ștergeți pentru a dezactiva alarma. .

Aplicația Alarmmon Android Alarm

Aceste jocuri variază de la o alarmă zgomotoasă, alarmă silențioasă, alarmă de joc, alarmă video, alarmă vocală și alarmă de bandă idol. În afară de asta, există mai multe personaje de desene animate care te ajută să te scoți din pat. De asemenea, puteți utiliza aplicația AlarmMon pentru a seta o alarmă de știri, o alarmă de gătit, o alarmă de difuzare a vremii etc.

Aplicația este disponibilă gratuit din Magazin Play. Puteți continua achizițiile în aplicație pentru a descărca câteva caracteristici suplimentare. De asemenea, vă poate înregistra istoricul alarmelor pentru a vă urmări timpul de trezire și obiceiurile de somn.

4. Dormi ca Android

Un alt ceas cu alarmă Android popular este Dormi ca Android aplicație. Aplicația vă analizează somnul și efectuează urmărirea ciclului de somn cu telefonul sau senzorii purtabili.

Aplicația Sleep As Android

Aplicația are, de asemenea, o integrare excelentă cu Google Fit, Samsung S Health, Galaxy Gear, Android Wear, Pebble (RIP) și Spotify. Sleep as Android are tehnologie sonar care efectuează urmărirea somnului utilizând tehnici cu ultrasunete, astfel încât să nu aveți nevoie să vă puneți telefonul lângă pat.

Vă puteți controla becul inteligent cu această aplicație, puteți obține scorul de somn, care include durata, deficitul, procentul de somn profund, sforăitul, eficiența și neregularitatea. Dispune de mai multe tonuri de alarmă (păsări, mare, furtună), prevenirea jet lag, înregistrarea vorbirii în somn, detectarea sforăiturilor și multe altele.

5. Ceas cu alarmă timpurie

Dacă vă plictisiți cu ceasul deșteptător, deoarece este prea simplu, atunci Ceas cu alarmă timpurie aplicația este cea pe care trebuie să o alegeți. Include funcții precum un număr infinit de alarme, teme, provocări de alarmă, vreme și multe altele.

Aplicația Ceas cu alarmă timpurie

Aplicația setează tonuri de alarmă diferite în fiecare zi, împiedicându-vă să ignorați alarma, deoarece sunteți prea familiarizați cu sunetul. Aplicația are provocări de alarmă, cum ar fi o combinație de cod QR, recunoaștere vocală și tastare pentru a te ridica.

Early Bird Alarm Clock este, de asemenea, un ceas de vorbire care indică în mod repetat ora alarmei până când alarma nu este amânată. Versiunea gratuită a aplicației are reclame, dar puteți scăpa de ele achiziționând versiunea premium a aplicației.

Încheierea

Cu aceste enervante aplicații cu ceas cu alarmă pentru Android, sunt sigur că acum te vei trezi la timp. Dacă preferați ceva mai simplu, puteți încerca să setați Spotify ca ceas cu alarmă, astfel încât să vă puteți trezi cu melodiile preferate.

Legate de:

  • Cum să opriți aplicațiile Android care rulează în fundal
  • Cele mai bune aplicații Android pe care le puteți folosi atunci când sunteți offline
  • Cum să preveniți cheltuielile excesive pentru aplicațiile Android din Play Store

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x